4tilføjet af

min bedste ven er forelsket i mig?? hjælp!!

hej...
jeg er en pige på 16 som har den bedste ven i hele verden.. han er sød og sjov og alt muligt dejligt!! Vi kan snakke om alt.. og ja man sku nok tro vi er "ment to be"... der er så bare lige et problem´! Nu har han fortalt mig at han er forelsket i mig. Men jeg har det overhovedet ikke på samme måde? selvom vi passer godt sammen så tænder jeg ikke på ham.. altså overhovedet IKKE! jeg har aldrig tænkt tanken... bare det at kysse ham... nej... hvad gør jeg? jeg vil ikke ødelægge vores venskab... det kan jo aldrig blive normalt igen!!! eller hvad??
tilføjet af

det går...

Du skal bare uanfægtet blive ved at være den gode veninde til ham som du hele tiden har været..prøv at glem hvad han har sagt om sine følelser til dig....hvis du ikke giver hans forhåbninger næring, så tror og håber jeg for jer, at det går i sig selv igen.
Det ville være for ærgeligt at miste en god ven, dem findes der ikke så mange af...
Jeg ønsker alt godt jerers venskab :-)
tilføjet af

Typisk

Det er bare såååå typisk det der. Det sker hver gang, så lige så godt vænne dig til det nu.
Jeg har prøvet det flere gange efterhånden og jeg tror det bedste at gøre er bare at fortælle ham hvordan du har det og sige at du meget gerne vil fortsætte med at være venner som før. Det bliver nok ikke helt det samme lige med det samme, men som tiden går vil hans følelser for dig forhåbentlig forsvinde og alt bliver som før...eller næsten i hvert fald. Så finder han en anden at forelske sig i og så, ja...
Men det er en svær situation at stå i :o(
Held og lykke, håber det går godt med vennen.
tilføjet af

Han tror han er forelsket...

Mænd elsker opmærksomhed og en kvinde som lytter og forstår. Derfor sker det tit at de forveksler kærlighed og et dybt venskab med hinanden.
Fortæl ham på din måde, sandheden. Måske han bliver lidt ked af det og trækker sig lidt tilbage fra dig, men vær dig selv, som altid, så kommer han luskende igen!
Han kan jo slet ikke undværer dig. Hold det lille frieri for dig selv, istedet for at sprede det i vennekredsen. Det vil hurtigt gøre ham tryg igen.
Tror du er en rigtig perle-ven.
knus
tilføjet af

Fortæl ham det alligevel...

Hvis jeg var dig ville jeg fortælle ham det! Men sig du elsker ham, som han var en fætter eller bror. Og ikke direkte at han ja, som du siger ikke tænder dig. På den måde ødelægger du ikke noget. Ellers respektere han dig ikke hvis jeres venskab ødelægges.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.