2tilføjet af

meget svært

hejsa
jeg har fundet kærligheden og jeg er slet ikke i tvivl om det, det er den mest vidunderlige følelse i verden, og han føler det samme for mig, der er bare det lille problem at han bor i et andet land, og at vi begge har ting der gør at vi ikke kan flytte, ( vi har begge to børn fra tidligere forhold)
hvad kan man gøre
tilføjet af

du elsker ham jo!!!

Hejj hvis du ved at du elsker ham, så må i jo snakke sammen ind til I finder er løsning!!!
tilføjet af

Kommer tid kommer råd .....

Ja, jeg ved godt det er lidt kliché agtig at sige, men jeg tror nu den holder.
Jeg er sikker på, at hvis det er manden i dit liv, så skal du eller han nok, når tiden er til det, være klar til at hive rødderne op og flytte! Ellers var det jo ikke "ment to be".
Jeg har selv en kæreste i udlandet, som jeg elsker over alt på jorden! Som situationen er lige nu, er ingen af os klar til at flytte på trods af at vi er sikre på, at vi er skabt for hinanden. Selvom det er en frustrerende og uoverskuelig situation, så er jeg sikker på, at en af os (og det samme gælder dig/jer) bliver klar til at gøre det, når adskillelsen ikke kan holdes ud længere.
Det skal lige siges, at her er også børn involveret og det gør naturligvis altid situationen lidt anderledes. Men jeg er sikker på at mange uden børn, i samme situation, også har de samme overvejelser! Det er ikke bare sådan lige til, at sige farvel til job, venner, familie osv. osv.
Håber det kan bruges - om ikke andet, så er du i hvert fald ikke alene om dit problem med langdistanceforhold.
Knus ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.