20tilføjet af

Den perfekte krop?

Hvordan synes du/i at den perfekte krop ser ud???
Og hvor hvilken højde + vægt ville i egentligt ønske at have hvis i kunne ønske,selv at have nu!!
Jeg synes at de høje gazelle slanke afrikanere har smukke kroppe!!Men synes at den krop jeg synes er pænest er som kinesernes lille,spinkel med lidt brede ofte,markeret talje,og tynde ankler/håndled!!
Men jeg er da tilpas ved min egen krop....
tilføjet af

Perfekte krop...

JEg ville ikk sige at der en i verden der har den perfekte krop, fordi jeg tror ikk på at der en der kan have en PERFEKT krop... Alle har vil en lille fejl.. Jeg er ikk selv tilfreds med min krop men det er nok fordi jeg ingen selvtillid har... Jeg synes bare alt er forkert på min krop.. Hvis noget skulle laves om: Skulle jeg være lidt højere,lidt større patter og ja nu vil jeg ikk beklage mig mere....! men det var hvad jeg havde at skrive...
tilføjet af

Tynde lår?

Er der nogen der ved hvad man kan gøre for at få tynde lår!? Så vil jeg meget gerne vide det... Jeg er så træt af mine lår "når sammen"! Synes det er så grimt.. Og vil gerne tabe måg på lårene, MEN ved ikke lige hvordan??
- Håber nogen kan hjælpe :)
tilføjet af

Prøv

Hejsa... Jeg er selv i gang med at træne lidt og så var jeg lige inde og kigge på www.iform.dk og der fandt jeg en masse gode øvelser, der var bl.a også én, hvordan man trænede lår! Så prøv det!! Knusser
tilføjet af

den perfekte krop er:

En fald trænet, men ikk overtrænet mave. Runde, men ikk for store muskuløse lår. En slank hals (hvis det er kroppen) pæne naturlige bryster, 75c. En pariser røv, altså en struttende en.. som skal passe i størelse med lårene... hvsi i forstår?..
Det er min drømme krOp...
tilføjet af

perfekt..?

for mig er det "perfekte" en Kvinde med de naturlige rundninger.. jeg har virkelig et problem med de ultra tynde kvinder der ligner små piger.. mae west som lagde krop til glas coca-cola flaskerne var efter min mening en kvinde og hende der er gift med micheal douglas og jennifer lopez.. de er kvinder, ikke over voksede piger.. de er slanke, men har hofter som en Kvinde.. hvilken højde der passer sammen med hvilken vægt er et svært spørgsmål.. muskler vejer jo mere end fedt.. for mig kommer det mere an på om kroppen passer til personen..
tilføjet af

den perfek.........

Den perfekte krop, en en krop ,der ejes af en mand eller kvinde ,som har accepteret de små fejl og lært at leve med dem....dette giver en person ,med en udstråling ,der overskygger alt andet end hjertet.
tilføjet af

øhm..

ja den perfekte krop er den man føler sig tilpas i..
Min kæreste er "erotisk buddet" men hun synes selv hun er smuk.. og det er det der gør hende smuk og slank..
En Pige må ikke være for tynd, som så mange piger tror vi drenge vil havde..
vi vil godt havde noget at tage på, og jeg mener ikke en knogle der skyder ud fra kroppen..
Pigen skal heller ikke være for stor, men der må god være lidt håndtag, men det er nu dejligt med en lille røv der strutter, men sådan en kan selv "store" piger træne op..
hilsen Daniel 16
tilføjet af

JA!

Det kan jeg kun gi' dig ret i!.. Men jeg vil nu godt lige op på de 90-95kg før jeg vil være tilfreds :-) Og som der er skrevet i et andet indlæg: Piger skal ikke være for tynde, det kan drenge ikke li'. Det er jeg også fuldstændig enig i! Der er da ikke noget værre end ultra-tynde-model-agtige tøser hvor armene er lige tykke hele vejen op, og man kan se bryst benet(Eller hedder det krave benet? I ved hvad jeg mener, ikk'?:-) Jeg kan personligt godt li', at man svagt kan se omridset af musklerne på en pige, så længe det ikke bliver maskulint... Men det er jeg vist den eneste fyr der kan :-)
tilføjet af

Helt ærligt!

Man kan sgu ikke bare sige at "en pige ikke må være for tynd", det er ikke altid noget vi selv bestemmer!
JEG er træt af at høre på folk der "Ikke kan klare tynde piger"! Undervægt kan være ligeså svært at "slippe af med" som overvægt!
tilføjet af

Lev og lad leve

Hej Mig!
Det er så sandt som det er skrevet. Det er lige så svært at slippe af med undervægt som overvægt.
Der er ikke frit valg på hylderne om hvordan vi kommer til at se ud. Det er også et kompleks og en mangel ikke at have runde former med fylde til "gården og gaden". Det kompleks er bare ikke så meget i oppe i tiden, men giver også følelsen af forlegenhed ved ikke at være tilstrækkelig kvindelig.
Vi er forskellige og det er OK - sådan skal det være! Vigtigst er accepten deraf og ikke sammenligning med focus på hvad der er eller ikke er "rigtigt" / godt nok.
Gid der kom mere focus på personlighed end på kroppen - sammenlignet med en gave så er indholdet da vigtigere end indpakningen. Lettere skrevet end implementeret det ved jeg, men jo flere der vælger den synsvinkel jo bedre.
Knus til slle størrelser
tilføjet af

svar til mig!

hey dig som kalder sig for mig!
Jeg er total mega enig i det du skriver .. jeg er selv pisse tynd og hader folk som kun snakker om at de er for tykke selvom de faktisk ikk ejer to gram fedt på kroppen..
folk snakker kun om slankekure.. hvad så med os mennesker som vil have en fede-kur !?!
vi må bare finde os i onde ord om at vi har spiseforstyrrelser selv om det faktisk ikk er det der er galt..
Ja overvægtige skal også høre på onde ord..
men skal de igennem en størrer hospial-tur med overdrevet mange undersøgelser selvom de faktisk godt ved at man er rask !?!
tilføjet af

Hør nu her!!

Det gør bare så ondt på mig at læse den her debat! helt ærligt, forrestil jer at vi alle sammen var smukke og slanke. Øøøhh,hva så? så havde vi et rigt problemfrit liv, og en lækker kæreste - selvfølgelig! Neeeeej! gu havde vi ej! har i hørt de her ord før: det er det indre der tæller, og det ydre der tænder?? det er jo rigtigt. hvis man ikke ligner en supermodel kan man virkelig lyse op som en stjerne hvis man er smuk INDENI. Man kan se det i øjnene. du ser ud som du selv vil se ud. hvis du er smuk og går rundt med sur spidsmund og hakker på folk er du lige pludselig grim! Men er du et menneske som er født, måske mindre heldigt kan du sagtens blive smuk. af indre skønhed! smil til verden, og være imødekommende. så lyser du op som en stjerne! tro mig!
Lad ikke udseenet være så stor en del af jeres liv.
tilføjet af

Helt enig!

Jeg har selv samme "problem" (eller hva man nu kan kalde det) som dig.
Jeg har prøvet at gå på internettet for at søge efter nogle fede-kure, det var også igennem det jeg faldt over din annonce.
Indtil videre har jeg kun prøvet det med at drikke fløde, jeg har simpelthen ikke prøvet noget med ulækkert! Det ligger meget yungt i maven og resten af dagen går jeg med ondt i maven og brækfornemmelse.
Men nu spurgte du jo om råd, så her er hvad jeg har fundet:
Hjemmelavet koldskål (med creme fraice 38%)
Nødder og mandler (gå og spis af dem hele dagen)
-100g peanuts fx?!
1/4 piske fløde blandet op i to store glas mælk
Og ellers ikke mere, håber det hjælper på dig!
Og ellers held og lykke i fremtiden!
tilføjet af

Se her

Hør nu her..
Der er ingen der har den "perfekte krop" Man kan ikke engang kalde det for perfekt, for hvad er en perfekt krop? Det er der ingen svar på, nogle synes det er flottest at være tynd, andre tykke, store eller små bryster, det kan ikke siges. De fleste følger bare med strømmen i stedet for at sige deres engen mening, for her i verden er det ret svært at være ærlig uden at blive latterlig gjort, i hvert fald som teenager..
tilføjet af

Hør nu her selv !! - nu ska du høre hva jeg er kommet frem til...

Vi har hørt om det med "det er ikke det ydre der tæller, det er det indre" ja, men for det meste er det kun de grimme der siger det. Fordi de fik en uhældig start på livet. Det er bevist at smukke mennesker får mere succes end grimme mennesker, de får højere løn, mere kærlighed og sågår også en mindre straf, hvis de har lavet noget lort. Så den med "det er ikke det ydre der tæller" holder bare ikke længre. For det betyder alt. Det er blevet mere og mere normalt at gå til plastik kirurgi, for at få rattet rynker, få større bryster og en længre penis. Alle folk tænker på udseenet. Alle snakker om det og alle tænker på det.
tilføjet af

min drømme krop

den perfekte krop er lidt fed med faste øre og en katofeltud og et grønt øje og et brunt øje. Der skal være en fed numse med mange røde bumser. en lilla hud og og pink og sort hår. ummmmm det er den perfekte krop for mig. mums.
tilføjet af

hej

taber
tilføjet af

arh

nu synes jeg efterhånden at der er mega mange der har skrevet ind om hvor grimt det er at være tynd. har jeg tænkt på at det ikke er alle der har valgt, der er altså nogle der spiser og spiser, men de kan bare ikke tage på! så jer overvægtige der skriver sådan noget pis om tynde, i gør det kun for selv at få bedre selvtilid, men det er vel også fint nok, bare lidt ynkeligt... kom igen.
tilføjet af

KIK SERIØST HER!

.en perfekt krop, mé et matchende udseende[l].
-en blondine kan alle lide, super lyst hår og🙂
en brun tan/kulør, brysterne er ligemeget mé o😉
m de er små bare de er faste. numsen skal jo t😖
ændes på, den må gerne være halv stor men dejl🙂
ig fast. hun må gerne være lidt "fyldig" hun b😉
høver ik være super tynd meeeen heller ik fed.😖
ik for mange muskler drengenskal være den srær🙂
keste, vé ik hvorfor men drengen kan godt lide😉
at beskytte sin "dame" så hjælpeløs og dum/ik 😖
for klog, kan en dreng godt lide. håber i kun'🙂
bruge min kommentar, lidt overfladisk vé jeg g😉
odt men det er sandt, håber i følger det i;<33😖
tilføjet af

Få bugt med de tykke lår

Hej :)
Jeg har inden mit vægttab også lidt af.. ikke tykke lår, men godt på hofter, baller og ikke mindst inderlår. Jeg startede et kostprogram som jeg hver dag tastede ind på Madlog.dk og fulgte en personlig træner på PowerPlate. Her er de ultimative øvelser for slanke og stærke lår helt klart squats. Lunges er også rigtig effektive, men den anden styrker både baller, mave og lår. Fantastisk øvelse!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.