5tilføjet af

manlige homoner

Hej
Min kæreste og jeg har siden juli 2003 forsøgt at få børn. Men jeg har siden jeg smed p-pillerne ikke haft min mens. altså 8 måneder uden. Nu har jeg så fået konstateret at jeg har fohøjet madlige homoner, ikke så fedt! Og jeg er blevet lidt kastebold mellem hospitalet og min egen læge. Er der andre der har været udsat for noget ligende, og har nogen ide om hvad der skal til for at få min mens. igang igen?
tilføjet af

måske.....

Er der nogle af lægerne der har nævnt ordet PCO for dig? Hvis du ikk aner hvad det er, så prøv at gå ind på PCO foreningens hjemmeside www.pco-info.dk og se om du kan nikke genkendende til alle de ting der står der inde. PCO er en forkortelse af Polycystisk Ovarie Syndrom og nogle af symptomerne er bl.a. forhøjet mandligt hormon, øget hårvækst, overvægt, udeblevne menstruationer m.m., men det er ikke alle som har flere af symptomerne - man kan have nogen af dem. Mange af os PCO piger har lidt svært ved at blive gravide, men der er hjælp at få. Og det med at være kastebold er noget som mange af os har prøvet - for desværre er det endnu ikke alle læger der er opmærksomme på PCO.
Prøv at tjekke det ud og ellers er du velkommen til at skrive igen
tilføjet af

Tak for det

Jeg har nu været i kontakt med flere læger og har fået stillit diagnosen PCO, og skal på fredag starte på nogle mens. fremkaldende piller. Har du nogen erfaring med graviditet når man er blevet sat igang, og også skal have ægløsnings piller?
tilføjet af

nej, men...

Hej igen
Nej personligt har jeg ingen erfaring på dét område, da vi endnu ikke har prøvet at få børn. Men jeg ved, at der er rigtig mange gode råd og masser af hjælp at hente inde på foreningens side, hvor du kan skrive ind og spørge nogle af de mange piger der inde. De har haft masser af oplevelser og erfaringer med det, som de gerne deler ud af.
Du kunne jo evt. overveje at melde dig ind i foreningen - det koster kun 100 kr. årligt, men du kan godt skrive ind selv om du ikke er medlem.
Der er også knyttet en læge til foreningen, som du også kan stille spørgsmål til.
Der er i øvrigt også lige oprettet en PCO-klinik her d. 1-3 på Herlev Sygehus, hvor der er et samlet behandlingstilbud, mulighed for råd og vejledning m.m.
Men alt dette kan du læse mere om på foreningens hjemmeside.
Held og lykke med det hele
tilføjet af

Tak igen!

Mange tak for hjælpen. Har været inde og kigge på foreningens hjemmeside. Der er rigtig meget hjølp at hente og dejligt at have nogen at dele med!
tilføjet af

m.hormoner

Hej!
Prøv at læse bogen "Harmoniske Hormoner" skrevet af Mia Damhus!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.