10tilføjet af

Man vil gerne deltage i en debat.

Man skriver noget i en dabat. Flere debatører sviner folk til , provokerer , skriver om noget helt andet end det der står i debatten. Nogle debatører er meget grove. Det har ikke noget med en dabat at gøre.
tilføjet af

Hvis en dabat

...er en debat. kan jeg godt forstå dig. Jeg gør det desværre selv engang emellem. Det jeg skriver er sjove bemærkninger og, nogle gange har det ikke med emnet at gøre. Har jeg fornærmet dig på nogen måde??
tilføjet af

Hvorr er det rigtigt

Jeg giver dig ret åbenråmand, der er for mange der spammer vi andre. Jeg har også lavet en profil, men den blev kørt i sænk af en af de mennesker, der åbenbart ikke har andet at lave en genere os....
tilføjet af

Spam propanda

Du besvarer aldrig seriøs kritik OG dine indlæg handler altid om det sammen med de sammensynspunkter. Derfor bliver dine indlæg opfattet som irriterende propanda spam.
Og når folk bliver irriteret på dig, så føler de sikkert, at de lige så godt kan kalde dig for idiot som at komme med en seriøs kritik.
For du svarer jo ikke dine kritikker. (- Jeg her i hvert fald ikke set det.)
Gad vide om du besvarer dette indlæg?
tilføjet af

man vil?

man vil,hven er man?
tilføjet af

Direkte løgn.

Det er direkte løgn.
tilføjet af

Svar dog på debatten

Du svarer jo aldrig på noget i debatten.Du ævler jo bare om det samme,uden at forny dig.
Bistandshjælp,arbejdsløse,forny dig mand.
tilføjet af

Hvad er løgn?

Hvad mener du præcist, som er løgn?
tilføjet af

I er grove

Jeg syntes aabenraamanden har ret og jeg har flere gange ytret samme mening. Men Du(aabenraamanden) må lære at ignorere det - det er som regel de samme mennesker der syntes det er sjovt. Jeg gider slet ikke læse hvad de har at sige for jeg ved det ikke er andet end sure opstød!! Desuden syntes jeg du har lavet mange gode indlæg og til jer der finder dem trivielle eller provokerende.. så lad være med at læse dem!!
tilføjet af

Det var godtnok....

rigtig fint skrevet. Jeg takker .
tilføjet af

Hvad der er løgn.

At det er det samme jeg skriver om hele tiden. Og at jeg ikke besvarer indlæg. Nogen indlæg besvares ikke , og det kan skyldes flere ting.Kalde folk for en idiot er for groft ,bare fordi man er uenig eller iriteret og uenig .
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.