14tilføjet af

Lyver Ole Sohn?

Hvorfor iværksætter S og SF ikke en uvildig undersøgelse af, hvad Ole Sohn vidste og gjorde?
Ole Sohn, Villy Søvndals højre hånd i SF, vender tilbage fra efterårsferie med et alvorligt problem hængende over hovedet. Han kan dog trøste sig med, at store dele af medierne allerede er holdt op med at interessere sig for det.
Lene Espersens afbud til et enkelt møde udløste en hysterisk medieføljeton over flere måneder. Ole Sohns støtte til de totalitære kommunistiske diktaturer fik kun nogle dage i mange medier.
http://jp.dk/opinion/pittelkow/article2223874.ece

Han lyver og Helle fifler.
Han tæller dage og Helle tæller dage.
1. Ole: Glem det nu - det var en anden tid.
2. Helle: Glem det nu - det er nutid.
Alt er vigtigt: Ole sørger for, at han ikke skal tilbagebetale skattefuks, mens den anden tæller dage, for at undgå skattefuks.
Husk det i stemmeboksen!
Hvem er for sig selv og hvem er for folket?
NOT.
Stem DF - gerne forever...
tilføjet af

Ja gud fanden lyver han!!

Han har påstået at han intet kendte til betalinger fra hans elskede røde regime, og det MÅ simpelthen være løgn ifølge alle de oplysninger om ruslands fremgangsmåde ved betalinger til udenlandske nyttige idioter.
Der er mange der siger han skal undskylde hans fortid.
Selvfølgelig skal han ikke det da manden var/er erklæret fuldtidskommunist og da det ikke er ulovligt er der intet at undskylde.
Han har bare et stort forklaringsproblem dels ved hans støtte til diktatorer og så det besynderlige meningsskift da muren til hans fortrydelse faldt.
tilføjet af

Om Ole lyver ?

Ja det gør han da.
Det kan enhver, der enten har eller har haft mindre børn, nemt gennemskue. De kan også finde på, at prøve lidt til, med fantasifulde opdigtninger. Forskellen på Ole og børn er bare, at ungerne kan selv høre det lyder dumt.
Det er så tydeligt, at både ham og skatteålen er pilrådne og fulde af løgn.
Jo mere socialistisk, jo mere luksus.
Den mest røde har luksuslejlighed på Tenerif, hvor han slapper af fra sit opslidende liv, langt fra virkelighedens verden.
Den anden vimser rundt i sin Frederiksberglejlighed, og er åååh så soledarisk med kassedamerne.
Enkelt svar på dit spørgsmål : Ja, noget så vederstyggeligt.
tilføjet af

Nej da

Det kunne han da ikke drømme om. Der er i helt forkert på den.
tilføjet af

"Folket" belønner Ole.

Se på de seneste meningsmålinger 😉
Lader til meningsmålingerne har givet ekstra bonus til venstrefløjen. Hvorfor mon ingen er hoppet på højrefløjens hetz? Kunne det være fordi det er gennemskuet som ren afledningsmanøvre fra egen elendige politik i ti år, som nu afsløres!
Så pjat med at jagte Oe Sohn for hans fortid. Hvad med Ralf P. Og Karen Jespersens fortid??
Og skal vi nu have en undskyldning fra vores dronning, der havde den rumændkse diktator Chauscesco til stor officiel middag på slottet og med TV på. Siden belønnede dronningen ham med den højeste orden: Elefantordenen. Hold da op for en brøler! Sig dog UNDSKYLD dronning Margrethe inden du også bliver hængt ud som kommunistven. 😮

Karen Jespersen var iøvrigt rabiat rødstrømpe og med hendes marxistiske yderliggående standpunkter var hun en aktiv kraft under de venstreorienteredes kamp om magten. Hun skiftede så siden farve, vel i takt med hun udviklede sig - akkurat som Ole Sohn. Så totalt latterligt at jagte Ole Sohn nu og afkræve ham en undskyldning. Ham der i flere bøger har beskrevet kommunismens bagside. Og han var ovenikøbet i modstrid med DKP`s top, da han forsøgte at reformere partiet indefra og i demokratisk retning. Hvilket skete lige inden han forlod selvsamme parti.
Ole Sohn har modsat de øvrige opportunister (som jeg har nævnt)altid fulgt hvad han tror på. Det indebærer også skuffelse, når idealerne ikke lige svarer til virkeligheden 😖
Pusser
tilføjet af

Du er ikke helt skiløjet min pige

Og din hukommelse er også dejligt ubeskadiget, men sådan en som trådstarter, der ikke har "vores" historiske tilbageblik, men er henvist til at tage meninger som Pittelkows til sig som sine egne, vil jo aldrig forstå det.
tilføjet af

Alle anstændig mennesker er kommunister som unge

Det er nærmest en kvalitetsstempel. 😉
tilføjet af

VKO er bange for Ole Sohn

fordi han truer deres magt.
Derfor er de parate til at bruge alle midler til at sværte hans personlighed.
Ja VKO regeringen er desperat det er helt tydeligt.
tilføjet af

Pilrådne og fulde af løgn

Og VKO siger kun sandheden og er de rene engle, eller hvad?😃
LOL hvor er du dog dum og naiv.
tilføjet af

Følger du ikke med?

Ole Sohn sagen og den føljeton du efteryser, var senest i går til længerevarende debat både i et panel på News og i DR2 deadline.
Begynder snart at tro på rygterne om DFerne er de uheldige danskere, der stod bagest i køen da Gud uddelte intelligenskvoter.😮
Bøvs.
tilføjet af

Manglende overblik!

Ole Sohn meldte sig ind i DKP i 1968 - det år, hvor Sovjet besatte Tjekkoslovakiet
At han meldte sig ud i 1991, to år efter Murens fald - et tidspunkt, hvor kommunismens moralske habitus eller mangel på samme for længst var afsløret.
Manden var altså 35 år, da han var formand for DKP, så han kan ikke undskyldes med ungdommelig naivitet.
tilføjet af

Aha, det er altså Sohn,og ikke Villy

Det hiver SF ned i øjeblikket.
Den sidste fra Gallup, lå SF på 16%.
tilføjet af

Højrefløjen er belastet

ikke Ole Sohn. Højrefløjen slår krøller på halen p.t. for at finde noget på de populære politikere, der truer dem blandt deres modstandere. Så de må grave over 20 år tilbage (!) for blot at gentage noget, som ekstrabladet allerede i 80`erne skrev om Ole Sohn.😃
Ja højrefløjen er aldeles desperat i disse tider, for uret tikker til sidste slagsdato nærmer sig for hvor længe de kan udsætte valget. Men uanset hvor ihærdige de er for at flytte fokus fra deres sidste 10 års uduelige politik, så virker det ikke rigtigt på vælgerne sjovt nok. Stadig rødt flertal 😉
Synes ellers Ole Sohn og SF klarer det meget fint, når man tænker på den hetz, der er kørt mod ham den seneste tid. Han står jo stærk alligevel, idet han netop stod i stor modsætning til betonkommunisterne i partiet, og prøvede som formand at ændre partiet - demokratisere det også. Det lykkedes så ikke og han meldte sig jo til sidst ud.
Nej jeg er ikke kommunist og har aldrig været det. Men jeg ved at mange kommunister dengang var idealister mente det af et godt, men også naivt hjerte. De glemte helt at det er MENNESKER, der skal forvalte de ellers gode ideer om social lighed og arbejde og brød til alle uanset stand. Smukke intentioner om at være på de svages side. [f]
Men de fejlede på et væsentligt punkt, ved at hævde at målet helliger midlet. NEJ! for det gør det nemlig aldrig. Middel og mål må være eet og samme, hvis det skal føre til det man oprindeligt kæmpede for. Det er lige netop her at kommunisterne var/er så forblændet af ideen om det gode liv, at det tangerer en religion for dem, så de ikke kan se klart hvad de i virkeligheden støtter. Har kendt flere kommunister, så jeg ved hvad jeg taler om. Men mange af dem er gode nok på bunden 🙂
Men som sagt ofte forblændet af idealisme. Det har Ole Sohn sikkert også været dengang. Nu virker han meget fornuftig - så slap dog af derude.
I må sørme være trængte siden denne lille sag kan fylde så meget i jeres bevidsthed 😮😉
Pusserpigen
tilføjet af

Aih, nu må du altså lige, Villy er en meget

Veltalende mand, har du måske hørt andre bruge så mange ord, uden rent faktisk sige en skid?😮ET simpelt spørgsmål, som han ikke engang kan besvare.
Både ham og skatteålen bliver lynchet i valgkampen.😃
http://nyhederne-dyn.tv2.dk/politik/article/31832869/
tilføjet af

Vore kære små socialister

er så forhippet på at komme til magten at de er villige til at give køb på alt. Ole Sohn som minister, hvad bliver det næste???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.