7tilføjet af

lottomillionær

Resultat af viking lotto! 32,4 mio. til en heldig person.
Okay det er måske fair nok eller?
En heldig spiller har 6 rigtige som normalt ville udløse en gevinst på godt 4 mio. hm det er da også en slat penge, men det er ikke nok, superpuljen oven i 28 mio. ekstra.
derfor spør jeg nu. ville det ikke være bedre at dele så store gevinster ud til andre præmie givende rækker også?
nej jeg er ikke skuffet over ikke at få del i dem. men hvad jeg mener er bare at man kunne måske hjælpe mange menneskers økonomi ved at fordele dem ud til andre præmie rækker også, istedet for en som vel for faen ikke har brug for så mange penge. bare 5 mio. ville vel gøre godt.
tilføjet af

så spil på landslotteriet, eller hvad det nu hedder...

Hvis man har så store økonomiskeproblemer, burde man ikke spille lotto derimod bruge dem fornuftigt.
Hvis der er mange/flere gevinstniveauer med millioner som præmie, så er det heller ikke lige så "sjovt". Dermed ikke sagt jeg ikke vil vinde dem heller, - men man spiller vel fordi man vil den på "toppen", den med hele puljen. Mesteren, Champen, Kongen, Kejseren.
Og nej jeg vandt nu heller ikke igår, pis, hehe.
tilføjet af

Lottogevinst

Jovist er det mange penge Scooby men hvorfor ikke lade den heldige person være i fred og lade ham nyde sit held? Din ide med at dele denne store sum penge i mindre portioner er i og for sig god nok men spillet er lavet for at få store gevinster ud af det og dermed stor medieomtale..så vidt jeg er informeret. Glæd du dig stille over hans held måske er det en lille familie der er ved at etablere sig og godt kunne bruge et varmt rygstød. Det har de fået nu...og hvem ved måske er det dig næste gang!
tilføjet af

Varmt rygstød???

Haha den person+familie der har vundet vil nu kunne leve et luksusliv i sus og dus-det er det og ligesom i alle andre spil er der kun én vinder! Alle de andre der har købt en lottokupon har således bidraget til vinderens formue...Enkelt! Jeg mener bare at folk skulle have givet sine lottokuponpenge til støtte for ofrene i sydøstasien i stedet for, men kendetegner det ikke meget godt os danskere at vi ikke lige kunne lade være med at drømme om et luksusliv???
tilføjet af

er det mon utopi

at man kan "overkomme" begge dele ...."tartar"?
tilføjet af

arrrrh hold da op

Hvorfor skal alt i øjeblikket gøres op i naturkatastrofe. Hvis jeg vil spille lotto for 30 kr, så spiller jeg lotto for 30 kr.
Lad dog den heldige få lov at glæde sig over sit held. Han kan sgu da ikke gøre for det. Eller mener du han skal have dårlig samvittighed over at spille lotto???
Næh du, det lugter langt væk af misundelse
tilføjet af

Reklame

Jeg kan godt se hvad du mener, og jeg har selv tænkt på det, men jeg tror at det også handler lidt om reklame.
Jeg mener det ser jo godt ud at en person vinder så mange penge og på den måde får man flere til at spille...
tilføjet af

Hørt !!

Faktisk kun det jeg ville sige. Kan kun være enig.
Hilsen,
Lars
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.