4tilføjet af

Ligestilling i Islam?

Er der ligestilling mellem kvinder og mænd?
Er der kvindelige Imamer?
Nej!
Koranen viser heller ikke tegn på ligestilling.
Sura 2:283 Og tag to vidner fra jeres mænd, og hvis der ikke
findes to mænd, så en mand og to kvinder.
Sura 4:12 Allah pålægger jer, hvad jeres børn angår:
til en dreng så meget som to pigers andel.
I ægteskabet skal manden holde styr på konerne, som
han efter Sura 4:4 må have op til fire af. Derfor siger
Sura 4:35 Mændene er ansvarlige for kvinderne.
Men dem, fra hvis side I frygter oprør, skal I formane
og lade alene i deres senge og straffe.
Profeten har sagt, at om afstraffelse blev nødvendig, måtte
denne ikke efterlade noget spor.
Kvinder er ikke noget værd!
Sura 33:53 Men når I er indbudte, så gå ind, og når I har spist,
spred jer så, og ikke for at erfare nyt.
Sura 5:6 Og I som tror, når I står op til bønnen, så vask jeres
ansigt og hænder. Og hvis I er syge eller er på rejse eller en af jer
kommer fra nødtørftstedet eller I har berørt en kvinde, og I ikke
kan finde vand, så tag rent sand og gnid ansigt og hænder dermed.
tilføjet af

kvindelig frihed

så hellere det nuværende samfund, hvor kvinder i ekstrem grad bliver set på som sexsymbol, hvor presset for at være smuk driver unge piger ud i anorexi og kirugiske indgreb på kroppen, hvor presset for at være moderigtig driver pigerne ud piger ud i prostitution og tyveri, hvor presset for at være in driver pigerne ud i stoffer, hvor ønsket om at få omsorg driver piger ud i det ene nedværdigende seksuelle forhold efter det andet....nåhh ja i har da virkelig omskriften på kvindelig frihed
tilføjet af

Vrøvl !!!

Du har ikke forholdt dig til de meget sigende koran citater, haditherne samt den gængse kvindehadske stemning i islam.
Istedet påpeger du ting ang. det moderne samfund der ligeledes også forefindes og stortrives i de muslimske samfund og prøver at tørre det af på "os" (dvs. den vestlige civilisation).
Der er prostitution overalt, og meget at det er i de muslimske lande, med deres sindssyge holdninger til kroppen, sex og kvinder som årsag. ligeledes mht. narko. Det er overalt, inkl. de muslimske lande.
Samfundets pres for hvordan man skal opføre sig overalt og ligeledes hovrdan man skal se ud er fælles for alle samfund, også de islamiske eller må man gerne som kvinde gå rundt uden burka i Afghanistan, Iran eller Saudi ?
Må man som kvinde selv vælge sine sex-partnere i disse lande eller bliver et så fundamentalt menneskeretslige ønske straffet med døden❓Du nævner "nedværdigende seksuelle forhold" Jeg ser intet seksuelt forhold så nedværdigende end som en muslimsk fader der sælger sin datter til endeløs voldtægt, tvangsbefrugtelse og endeløs undertrykkelse via et tvangsægteskab med en-eller-anden som hun ikke kender.
"Nedværdigende seksuelle forhold" dækker nok de forhold hvor kvinden tvinges ind i en årelang udnyttelse af krop og sind eller hvor fætre, onkler og brødre voldtager hende for derefter at anklage hende for "utugt" og dræbe hende for at "genoprette familiens ære". Alt sammen pga. de kvindesyn som islam er lysende foretaler for. Føj for satan !!!
Det er desuden ikke kun kvinderne der er 'underlagt' dette "samfundet pres". Alle er underlagt det, også mændene. Sådan er frihed og retten til at vælge. Noget som du nok ikke forstår.
islam "beskytter" ikke kvinder fra prostitution, men tværtimod gør alle kvinder til undermennesker via dens kvindeundertrykkende budskab, men det kan du næppe forstå. På samme måde som en straffefange næppe kan forstå sin egen løsladelse efter årtiers fangenskab. Ægte frihed er skræmmende, for den indebærer også ansvar. Et ansvar for sig selv og andre som mange muslimske kvinder ikke tør at tage, dels fordi de ikke er opdraget til det og dels fordi hele deres tro går på at de kun er til for mændene.
Jeg vil hellere have frihed til selv at leve og træffe egne beslutninger end at blive pakket ind i vat og have mit liv levet for mig.
Muslimmerne ser på deres frigjorte medsøstre gøre ting, sige ting, bestemme ting og blive til noget som de aldrig selv har en chance for at opnå og de gemmer sig derfor bag et massivt løgn af et selvbedrage og bilder sig selv ind at islam ærer og beskytter kvinder, alle fakta og den ubehagelige knugen i maven til trods.
Svar mig på én ting: Hvad er kvindernes belønning i islam❓Hvad får de ud af at være underlagt og tilgængelig for mændene ?
Hvad får mændene ?
tilføjet af

MAGT..!!

Piger er ikke mere pressende end hankønnet, til at efterleve de idealer vi har idag. Simpelthen noget fis at påstå. Måske får kvinder lavet større bryster, men mændene(både danske og arabiske) pumper sig selv med anabole for at kunne slå til, i forhold til idealet. Lad være at undervurdere det pres mænd ligger under.
Og dine tanker mht. narko...Hmm...hvem er det lige der sælger narko i de købenshavnske gader? Dine landsmænd står for hovedparten. Det har sgu intet med kvindelig frihed eller det modsatte at gøre!
Og det eneste sted hvor kvinder generelt kan siges at ydmyges seksuelt, er af dine landsmænd - der åbenbart ikke kan tåle synet af kvindelig hud, uden at deres dyriske lyster skal tage kvinderne med vold. De danske kvinder er ludere, set med jeres øjne. For os er de smukke, og respekterede!!
Det er tydeligt at du har din opfattelse via diverse fredagsbønner - men igen Ailihaha, hvis du mener islam tilbyder større kvinderespekt, så tag til det land hvor du hører til. De danske kvinder vil ikke bytte med dig, selvom de har det frie valg!!! Vi tvinger ikke vores døtre til at vise navler, tværtimod - men de vælger selv, fordi de opdager det giver dem magt. Men jeres fædre tvinger jer i tørklæder, for at fratage jer en eventuel kommende magtfaktor!
tilføjet af

pumpe op

det kan j.ege klare, kan du det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.