7tilføjet af

Lidt respekt tak!

Det ville sgu være dejligt hvis debattørene på SOL, kunne blive bemødt med bare en lille smule respekt fra de højeste høns i hirarkiet. Vi har nu affundet os med de ringeste vilkor som nogen debat nogensinde har affundet sig med!
Det ville være rart med et rent udkald fra SOL-dynastiet om hvad der nu skal ske. Skal debatten lægges ned, eller skal I blive ved med at bilde brugerne ind at alt virker, med undtagelser...?
Mit indlæg bliver sikkert slettet, men hvad pokker sker der egentlig SOL?!

Kajsa
tilføjet af

Hej Kajsa!!

(Fra en af dine trofaste støtter-Spørgsmålene er mange:
Hvorfor bliver du og jeg, blandt andre,ved med at håbe på at denne side kommer til at virke? : for mit vedk. handler det om at jeg ikke aner hvor jeg ellers skulle søge hen,og at jeg vil komme til at savne en del herindefra.
Så er der spørgsmålet "om debatten skal lægges ned/ (nedlægges)
Personligt frygter jeg at siden kommer ned at ligge før den bliver nedlagt!!
Og mht. at "bilde brugerne ind" -så er jeg forlængst nået til det punkt,hvor jeg ikke stoler overhovedet på SOL´s langt-ude-i-skoven-eller-ud-af-vinduet-bortforklaringer.. Dasværre!
Men SOL (!!!) Det er simpelthen utilstedeligt det her cirkus!!
Knus til dig Kajsa,fra mig
og en "reprimande" til SOL.!
tilføjet af

Svar

Hej Kajsa, Mesha og alle andre trofaste SOL brugere,
Der har været alt for mange nedbrud inden for den sidste tid.
Natten til torsdag har vi flyttede servere for sol.dk, suomi24.fi og Passagen.se. Det er et led i at få tingene til at køre mere stabilt. Den ene disk var desværre blevet beskadiget og måtte udskifte. Herefter fulgte flere små fejl, der alle fik det hele til at tilde fra 05.00 og til hen af eftermiddagen.
I går aftes manglede SOL.dk kun at få forsiden af debat.sol.dk til at opdatere, men der var tilgang til debatten. I nat fik vi den tilbagevendende fejl med vores søgefunktion i debatten og visning af profiler. Det skulle gerne være oppe og køre inden for kort tid.
Det er yderst beklageligt, at vi i forbindelse med tiltag der skal forbedre SOL på lang sigt skal opleve endnu en forringelse. Jeg er ked af at I opfatter vores udmeldinger som dårlige undskyldninger og jeg vil straks afvise, at der skulle være tale om at Eniro er interesseret i at lukke debatten.
Med venlig hilsen
(og god julefrokost ude i landet)
Scherz
tilføjet af

Et lille tip :-)

I den store vide verden, hvor man skal passe på sine kunder, advarer man på forhånd om større flytninger, som kan påvirke tilgængeligheden.
Hos SOL har man i stedet det princip, at når et problem ikke længere kan skjules - fordi rasende brugere i flere dage har skrevet om det - så skriver man en søforklaring på driftsstatus.
Prøv i stedet at være på forkant og skriv status SENEST når I opdager problemet.
Den aktuelle måde kan kun opfattes som en nedvurdering af brugerne.
tilføjet af

Tak for tippet - var nu gjort :-)

Hej nona
Tak for dit gode og brugbare tip. Det skal vi, igen, huske fremover.
Jeg vil dog blot informere dig, og alle andre om, at vi i tirsdags, den 12.12., i driftstatus skrev, at der den 13.12 ville være problemer med opdatering og debat som følge af vedligeholdelse og flytning af servere, så vi synes faktisk, at vi for denne gangs skyld, har været på forkant og gjort, hvad vi kunne. :-)
Vi kunne dog ikke have skrevet, hvor længe det ville tage, da en disk blev beskadiget under flytning, hvorfor noget uventet opstod. Men der står stadig i driftsstatus, at vi arbejder med det. Den står som åben, hvilket betyder, at de svenske teknikere arbejder på det.
Jeg er ked af, at vi skal igennem dette også, da det nu har kørt nogenlunde et stykke tid. Men desværre... kunne jeg selv fixe det, så gjorde jeg det...men dertil er jeg ikke teknisk nok :-)
Fortsat god dag til dig og alle andre.
Hilsner
Evamse
tilføjet af

Forstår godt

hvorfor folk er sure og ærgerlige over at vores dejlige SOL går ned for ofte, men jeg forstår ikke hvorfor folk gentagende gange prøver at være belærende over for en redaktion, som sikkert overhovedet ikke kan gøre for at tingene kører som det kører.
tilføjet af

Hej Mesha :o)

Gu er det træls, men som du siger; hvor skal vi så gå hen...? ;o) Jeg ville også komme til at savne alle de dejlige profiler herinde, og det er jo nok derfor som mang hænger på, og håber på et mirakel. :o)
Knus tilbage
fra Kajsa :o)
ps. hvad er det sket med dit logind? ;o)
tilføjet af

Hej Kajsa!

Tak for svar.
Tjah-ingen grund til at kommentere det man er enig i-derfor nøjes jeg med at kommentere den sidste linie: Hvad er der sket med dit logind?..
: Kære Kajsa,hvis du mener hvorfor jeg konsekvent den sidste uges tid har benyttet mig af "Mesha unlogged",ell. lign.-så er forklaringen såre simpel: Jeg giiider ikke logge ind,i og med at det nu mere er reglen end undtagelsen,AT siden her ikke fungerer.
That´s why sweetie.
Rigtig god weekend til dig Kajsa,
V.H. Mesha
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.