2tilføjet af

langt fra hinanden

Kan et godt ægteskab ikke overleve længere tids fravær fra hinanden - naturligvis...(tror jeg nok)
På et tidpsunkt talte jeg med et par, hvor den ene havde fået tilbudt en spændende stilling i udlandet, men havde sagt bej, fordi det havde betydet, at vedkommende kun ville se sin ægtefælle 3-4 dage hver 14. dag. Det skal siges, at det omtalte ægtepar er midt i 40érne og har store teenage-børn.
Tror i, det vil kunne splitte et ægteskab at leve på denne måde - eller er det kun en livsform for helt specielle forhold. Det er jo trods alt betingelserne for en del erhverv: langturschauffører, fiskere, søfolk, off-shore folk osv....

venligst

Kim Sejr
tilføjet af

hvor længe?

Selvfølgelig kan det det, men kun hvis man er enige om det, og der må man jo veje i forhold til hvor lang tid det vil strække sig over.
tilføjet af

personlighed

Jeg tror det kommer meget an på ens personlighed og hvordan man fungerer sammen. hvis man er meget glad for hinanden og meget afhængige så er det nok svært.
Min mand er langturschauffør og har været det al den tid vi har kendt hinanden og det fungerer bare rigtig godt. Vi har en datter på 3 år og sådan fungerer hendes verden bare, der er ikke noget med at være ked af det hverken fra min eller hendes side og når han så er hjemme så hygger vi os.
Men det er altså ikke alle der kan være alene og det må man respektere
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.