30tilføjet af

LÆS L.RON HUBBARD

LÆS L.RON HUBBARD - f.eks. L. Ron Hubbard’s nr. 1 New York Times bestseller, Dianetik: Den moderne videnskab om mental sundhed
tilføjet af

Hahahaaaa

Vil jeg gøre, hvis jeg en dag har lyst til at blive hjernevasket...
tilføjet af

ok!

Det er ok du syntes om ham og hans holdninger.
Jeg personligt er ikke sikker på de holder vand.
Ja, jeg har læst op på historien.
Haulotte
tilføjet af

stakkels mand

Stakkels mand inden længe er du ruineret, hvis du ellers ejer noget, det er lang tid siden den forening blev dømt som et svindelforetagende ved en Dansk domstol.
tilføjet af

Måske du vil lære lidt

Svar til Solitaire,
Måske du netop vil lære noget mere om hvad det sige at blive hjenevasket, og du ikke blive hjenevasket men bare får en større indsigt i hvordan man styre andre mennesker.
Jeg har ikke selv gidet at læse bogen, jeg havde den for mange år siden, mener at huske det var en lang række af postulater. Men ellers har jeg da mødt mange der set lyset igennem midt liv, og som ville give mig frelse.
Men vi er vel inden der helt kan, sige sig fri for at være lille smule hjerne vasket.
Mvh.
tilføjet af

Hey Claes!

Pas på her! ;)
Du skal ikke starte en filosofisk/psykologisk diskussion med mig, som du ikke gider følge til dørs.
Hvis du taler selve definitionen på hjernevask er det een ting. Taler du om "miljø"påvirkning generelt er det en anden.
Hvad taler du om?
tilføjet af

Pas på!

L. Ron Hubbard er/var leder af Scientology, som er en sekt! Det virker meget interessant, hvis man kunne forøge sin intelligens, som de påstår, ved at læse Ron Hubbards bøger. Men når man så har købt bogen (på postordre), er det så meningen, at man skal tage på kursus for at lære at forstå alle de underlige udtryk, som bogen er propfuld af. Kurserne koster selvfølgelig en formue!
Da jeg som ca. 17/18 årig købte bogen, fik Scientology dermed mit navn og adresse i deres kartotek, og selvom jeg bare smed den "underlige" bog væk, blev de ved med at sende mig tilbud om flere bøger og mange kurser i årevis!! Selv efter flere flytninger (også til udlandet) blev de ved med at "forfølge" mig. Scientology er bare en meget ihærdig pengemaskine, og jeg fatter ikke, at der også er kendte, tilsyneladende ressourcestærke personer, som melder sig ind i dette!
tilføjet af

F*** L:RON Hubbard

...Scientology er det værste lort i hele verden. Jeg fordømmer alle sekter og jeg håber at de forbandede medlemmer af sekter dør allesammen.
Jeg hader simpelthen sekter....!!!
så ved I det... :)
tilføjet af

Personlighedstest L:Ron

Havde en lidt sjov oplevelse med et L. Ron Hubbards - tro personlighedstest og rekrutterings-firma... Jeg mener de hed noget med "Profil"...
Skulle i forbindelse med sidste samtale til et job igennem en personlighedstest. Jeg kunne dårligt kende mig selv på den beskrivelse, der kom ud af det; Jeg var ikke specielt kreativ og egentligt også doven. Og ude af stand til at stå på egne ben... Nå! Anyway, jeg modargumenterede det bedste jeg havde lært, men det var desværre ikke nok, så jeg fik ikke jobbet.
Ca. ½ år senere - da jeg var i fuld gang med mit nye job - dumpede der en invitation ind fra samme firma. Her kunne den økonomiansvarlige chef få en ganske gratis test; naturligvis helt uden forpligtigelser ;-) Jeg fik så lov til at tage testen og VUPTI var jeg - på 6 måneder - blevet et helt nyt og i øvrigt meget bedre menneske. Nu var jeg pludseligt meget ansvarsbevidst og selvstændigt tænkende og hårdtarbejdende...
I begge tilfælde besvarede jeg testen så hurtigt og ærligt som muligt. I sidste omgang skulle "Profil" firmaet bare kysse mås på en chef, der kunne finde på at bruge dem til personaleansættelser. Det er så grotesk, at sådan nogle useriøse firmaer har så meget magt.
tilføjet af

Man bliver vel ikke`

Hej solitaire,
Jeg mener bare, at man bliver jo ikke hjenevasket af at læse en bog. Du vil vel også mene, at du bliver først hjenevasket i det øjeblik hvor du ikke får mulighed for, at danne dine egne billeder og tanker om det du læser eller får fortalt af andre og i den forbindelse havde lov til at sige, at sådan opfatter du det ikke.
Det er kende tegnet ved sekter og organnisationer der styre deres medlemmer, at i det øjeblik du ikke deller deres opfattelse er du ikke en del af dem længere.
Samt er alle andre forkert på den, da de lever på en forkert måde, har ikke set den sandhed som vi har.
Men jeg mener bare selv jeg i mange forhold i livet, sætter spørgsmålstegn til noget af det jeg får fortalt som åbenlyse sandheder, ikke mener det måske forholder sig på den måde. Der mange der misbruger filosofi, til at komme med åbenbare sandheder, men den rene filosofisk tænkning er jo, som en fri fulg der flyver i himlen, og ser verden ude fra.
jeg før læst nogle af dine indlæg, og mindes at du udmærket kan tænke selv, så jeg tror ikke på du ligeumiddelbart vil blive medlem af en sekt.
Men jeg kan have svært skelne mellem miljø påvirkning og hjenevask, for mig er det spørgsmål sunde og mindre sunde miljø forhold. selvom jeg bruder mig ikke om ordret miljø i den forbindelse. jeg fortrækker ordret omgivelser som kan være gode eller dårlige eller midt imellem.
Men ellers stiller jeg store spørgsmåls tegn til psykologien, er den et gode for mennesket, har den ikke påvirket vores tænkning på en dårlig måde, hvis du tænker over det.
Ellers har jeg en link i min profil solitaire, som omhandler at forholde sig kritisk over bevægelser der mener at have set lyset, jeg sikker på du vil kunne finde den interessant. Men ellers vil jeg gerne diskutere med dig, da jeg er næsten sikker på, jeg vil kunne lære meget ved det.
Mvh.
tilføjet af

Tror du ikke vedkommende mener

Svar til Haulotte,
Jeg tror skribenten mener det omvendt, jeg tror bare skribenten provekere lidt på en god måde.
Mvh
tilføjet af

Og hvorfor skulle vi så det??

Kunne du ikke blot have skrevet et kontonummer til overførsel af pengene og så behøver vi ikke spekulere mere?
Mage til hjernevask fra en ny-religiøs sekt skal man da lede længe efter.
Troede ellers de fik penge nok fra bl.a. Tom Cruise og flere andre kendte. ;-)
tilføjet af

Claes

Måske jeg husker forkert, men jeg mener, at den omtalte bog kun kan købes, ved at man bestiller den. Problemet i det er, at man afleverer navn og adresse samtidig, og så er der gang i stalkin' fra "deres" side.
Jeg skal ikke kunne sige, om deres handelsmetoder er ændrede idag, så man kan erhverve sig bogen uden at "give sig tilkende".
Når jeg nævner "miljø" er det i forbindelse med arv/miljø-problematikken. Du ved: Hvad er det, der gør os til dem vi er hver især, og hvorfor. Begrebet som sådan kan du ikke omdøbe.
Den rene filosofiske tænkning er ganske rigtigt som en fri fugl - med et par men'er. Problemet er, at man i diskussioner har behov for fælles udgangspunkt, for at kunne tale på lige niveau.
Det er så dér den filosofiske tænknings teorier må på bordet. Og dem er der mange af.
Når du nævner, at du stiller spørgsmålstegn ved psykologien, går jeg ud fra, at du mener den teoretiske psykologi. Du kan roligt stille spørgsmålstegn ved f.eks. MIN psykologi... dvs. min psyke. Men psykologi/psyke er kommet for at blive, tror jeg ;)
Det er ikke til at sige, om psykologi som "fag" har haft dårlig indflydelse på os. Måske det mere er den anden vej rundt. Verden ændrer sig, og på visse områder er vi blevet mere materialistiske; på andre mere åndeligt fokuserede. Vi taler om "Det kompetente barn" samtidig med at vi taler om dårlige forældre. Der er som regel meget stor ubalance imellem hvad vi tænker og ønsker, og så måden vi handler på.
Der er meget kompleksitet i det. Der findes jo også positiv hjernevask. Man kan f.eks. godt lære en psykopat at "opføre" sig ordentligt, hvis man kan få ham/hende til at se, at der er en stor gevinst i den anden ende.
Jeg vil tjekke dit link ud.. indtil da: Hold dig glad!
tilføjet af

Hvilket link?

Claes.. hvilket af dine links er det?
tilføjet af

Jeg mener at huske de,

Hej Solitaire,
Jeg mener at huske de havde en boghandel i det indre Kbh, hvor man også kunne få taget personligheds test.
Samt har man også kunne finde bogen i genbrugforretniger, men ellers her du ret de annoncerede meget for bogen Dianetik for år tilbage.
Scienttollogi er vel mere et netværk for forretninger, når alt kommer til alt, hvor alt de inde for den organisation har fortaget sig har været med henblik på at tjene penge. Så har de inde for Organisationen haft en lang række forgreninger, der har arbejdet med menneskelige, som børn der har læse vanskeligheder, stofmisbruger, psykiatiske patienters retsstilling, samt havde de gruppe der ville afskaffe sulten i Afrika, men kun gennem oplysning som jeg husker det.
De er tilhænger af den form for liberalisme, som man kalder libertarianisme.
En teori om menneskelig adfærd, hvorefter mennesket har en fri vilje og er moralsk ansvarlig for sine handlinger. Tillige en ekstrem version af politisk liberalisme, hvorefter myndighederne skal afholde sig fra indblanding i borgernes tilværelse.
Men ellers kender jeg ikke så meget til dem, da bevægelser der lover frelse og et lykkeligt liv, har jeg altid haft det svært med.
Men ellers ved jeg udmærket at begrebet arv/miljø bliver brugt i den sammenhæng som du bruger den. Men det ændre ikke ved jeg fortrækker andre begreber som dine omgivelser dine forældre dine venner din skole din arbejdsplads. Hvad tænker en person på en arbejdsplads på spørgsmålet. Hvordan er miljøet på din arbejdsplads ?.
Ellers har du ret angående at vi har brug for et fælles udgangspunkt i diskussioner, men det er vel mere i vindenskab man har udgangspunkt i en teori.
I filosofien er man vel ude i en diskussion af konsekvenserne af den vinden der kommet igennem en vindenskablig erkendelse. Men jeg tror jeg har behov for, at læse lidt mere filosofi for kunne forstå det.
Angående Psykologi betyder begrebet som jeg husker det læren om sjælen, det opfatter jeg ikke som noget dårligt.
Det er alle de terapeuttiske retninger som udspringer af psykologien jeg har modstand imod, da værdigen i forhold til resuserne vi bruger på det er spildte. De prøver at lære at se os som induvielle personer, men sådan hænger menneske livet ikke sammen.
Du skriver om et barns social kompetence, men der er du ude på meget dybt vand, da det at have evner og kunne noget, er så mange ting i tilværelsen, at det bliver ret overfladisk at sige om et barn er kompeten.
Jeg vil ikke svare på psykopati begrebet, da det vil blive for langt.
Men mange tak for dit svar, som jeg fik rigtig meget ud af at svare på.
Mvh.
tilføjet af

Favoritlinks,

Hej Solitaire,
I ventre side nede for neden står der favorritlinks.
Men du får adr. her www.skeptica.dk
Hej
tilføjet af

svar

du lyver
tilføjet af

Sandheden

tilføjet af

TO VICKY

I dont know what to say.they stopped me to see you.I have tried to contact you many ways, because i think we could be friends.I cant say those things here, because other people read this also, but I think you have gotten an idea about my feelings towards you.
And it´s all positive, i´m sure.Whatever i have had with other people is different and I doubt they have lied to you.Now i´m in big trouble here in denmark, because of those people , propably.it´s seriuos and it´s not a bit fun.
I don´t actually know now what to say to you, but i thnik you should meet me.We 2 should speak together, and you could say to me whatever you want.
i think that would be good, and i think you could do it.but you don´t maybe know what they have done to me.And they maybe lie to you about me.
YoU r beautiful.
I think you could like me and I´m your friend for sure and I´m not grazy,criminal or pervert.(they may say you so).
I´m not blaming you.I know what your family has done(but for sure i don´t know everything about them...and i don´t actually care.but you can tell to me if you want.)I could love your family also, but i guess you know how they feel about me.maybe you don´t know teh reason.it´s your brother - he is propably my son.And they have even before acted against me because of this.
I only want love and i don´t understand their fear or hate,or whatever.And i like you a lot and I feel we should meet.I can´t say more here.
tilføjet af

PS.

and don´t you worry because of me.I only say those things because we cant talk and I would like it.And i don´t feel it´s right what those people did to me.
But I don´t blame you.maybe I know more about that life than you think.
tilføjet af

from : your ma

I have found this.Does it connect to earlier messages?:
Hej _____!
Statement for_____ ________
Dated 2004
You are not to communicate with me ever again. If I get one more item from
you, you will be reported to the _____ _____,_____ ______and _________(officials).
You are not to communicate with any of my family ever again. This includes
___________,___________,_________,_______,_______or any other related family
that I have. If I here of anymore
items from you towards my family, you will be reported to the_____ _____,_____
______and ________(officials).
You are not to communicate with any of my friends ever again. This includes
any ____________s in Denmark or international or any other friend that I am in
connection to or any other related friend that I or my family have. If I here
of anymore items from you towards my friends or my families friends, you will
be reported to the _____ _____,_____ ______and ___________(officials).
You are not to communicate with any of my relationships ever again. This
includes any ______________s in Denmark or international or any other person
that I am in connection to or any other related persons that I or my family or
friends have. If I here of anymore items from you towards my relationships or
my families or friends relationships, you will be reported to the_____
_____,_____ ______and _________(officials).
That goes for any and all types of communication coming from you. That
includes verbal comm. Phone call. SMS message, E-mails or letters or any other
present or forth coming type of communication.
I will report you any and all times to authorities for each and every time you
violate this communication.
This statement has affect as from today the _._.2004.
…… or I will put the heat on to you by
__________ _________ ____________.
There will be no more communication to you from me.
From _(Din MOr)____________
ITS WRITTEN THE WAY LIKE THE PERSON RECEIVING WERE BAD,PUT ACTUALLY THAT PERSON ONLY CALLED ONCE TO ASK ROOM FOR RENT,BECAUSE HE HAD LIVED WITH THAT FAMILY EARLIER WITHOUT PROBLEMS ONE YEARS TIME.HE GOT THIS E-MAIL AS AN ANSWER.DIN MOR IS "NICE PERSON"...
tilføjet af

you should see what "your pa" wrote

You should see what "your pa" wrote,also after only one few seconds friendly phone call,after many months silence.It´s almost as bad.I´m sorry because of you.What those people are hiding?What they are afraid of?
Or are they simply raving maniacs,supported by danish officials/some other group?
I don´t think "your pa" is real member of that group he says he is...
tilføjet af

SKRIV SVAR

SKRIV SVAR.......
tilføjet af

Scientology er ikke en sekt.

Scientology er ikke en sekt!
tilføjet af

CHAT DE

RASS CHOK SAO PAULO BUDDINGE- DE GIVER INTET VALG-CHRISTIANIA 2860- DIN FAR - OTO 1987- HVAD KAN JEG GØRE -MOA MIN 666 OND ISTEDGADE FTW NAZI-WE HAVE VERY SPECIAL HONEY HERE-TAZ 777 COOK GOTH -THOSE GUYS ARE GRAZY -SATANISM- CHILDRENS SEXUAL ABUSE-OZ KIM 2660 PET HOOK -JOHN CLEESE-ESCORT POLITI HANSEN-LIBER OZ -BUDDINGE HOVEDGADE-DSS KAT -STOLEN SON -PORN ROYAL HELLS ANGELS HOLA
tilføjet af

DISNEY-LAND AFTER DARK

"I HAVE NO KNOWLEDGE OF THIS" - CHRISTIAN - BAGSVÆRD - STOFFER - "THIS IS JUSTICE ACTION" - PIA - SMART KIDS - GANGS(TA) - GANG BOSS - CAT - PORN MOVIE DIRECTOR - MOR......- MICKEY LARSEN -....PARKEN - SMART - GRAFFITI - KIDS OF POLICE
tilføjet af

Har du set...Avril?

tilføjet af

satanism

... There was a whole town that was made up of Satanists and they had a Satanists' church, but they also had a lot of denominational Christian Churches they attended to put on a good front."
www.chickcomics.com
tilføjet af

LÆS XENU.NET

LÆS WWW.XENU.NET
XENU
tilføjet af

noget om satanism?

r der noget om satanism?????
tilføjet af

Personlighedstest

Hej.
Jeg kunne godt tænke mig at tage en personlighedstest for at finde ud af hvilket job jeg egner mig bedst til.
Men jeg synes at de gode tests er meget dyre, derfor overvejer jeg om jeg skal tage gratis-testen på WWW.Scientology.org, hvor de reklamerer med at en lignende test normalt ville koste 3500 kr. eller mere.
Hvis jeg meddeler, at jeg ikke ønsker at modtage mere information om Scientology, men oplyser navn, adresse, tlf. nr. og E-mail-adresse, risikerer jeg så at blive forfulgt resten af livet ?
Vil I anbefale mig at tage testen eller ej ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.