20tilføjet af

Kvindetyrani...er en realitet

Kvinder..disse skønne milde romatiske væsner...vi elsker dem jo når bare de gør som de får besked på.
Desværre så er kvindernes fremmarch ved at udvikle sig til det rene tyrani.
Hvem holder på alle p-pladser ved fitness centret....kvinder.
Hvem åbner den ene skobutik efter den anden...kvinder
Hvem indfører den ene gyselige økologiske spiseseddel efter den anden...kvinder
Hvem vil have *Kvalitetssex*....kvinder...tænker i aldrig på at det ultimative for en mand er 10 ryk og så en aflevering imellem kyssetøjet.
tilføjet af

Sølle liv

Hvad er det du vil gøre oprør imod????
At kvinder er selvbevidste eller hva'? Undskyld mig meget men dit indlæg emmer af "jeg er hamrende utilfreds med mit eget liv"... Måske skulle du tage dig selv i nakkekraven og se at få fingeren ud og indse at det er DIG SELV den er gal med, og ikke hele verden...
tilføjet af

ikke ego

DET vildeste BEDSTE skønneste er at gi hende hvad hun ønsker og lidt til
og så få det vildste man selv ønsker nemlig:
20 ryg og sug og så en aflevering på kyssetøjet
TAK TAK TAK
tilføjet af

Mandeoprør..nu..!

Stakkels dig....hvor må det være ensomt altid at skulle pådutte andre livets alvorlige problemmer.
Du fatter slet ikke at vores 'samfund' er ved gå i opløsning på grund af denne her horrible ligestillingskamp. Mænd og kvinder er forskellige og derfor er der forskel på de to køn, det fatter kvinder bare ikke for de bruger 3/4 af hjernen på sko og sladder.
Fuldstændig ligeberettigelse vil ødelægge vores samfund.
Vågn op kvinder og påtag jer de pligter som naturen engang har pålagt jer.
tilføjet af

Ligestilling.. eller?

Ok, nu blander du to ting sammen der ik har noget med hianden at gøre:
Ligestilling:
Jeg er enig med dig i at kvinder og mænd ER forskellige, så ja, det er dybt forskruet at mene at vi "alle skal være ens". Ligestilling er desværret il tider misforstået med "hvis hun vasker op, så skal han også vaske op", istedet for at se på at man ER forskellige, og nogle ting er mænd (generelt) er bedre til, og nogle ting kvinder (generelt) er bedre til.
Ligeret:
At man har de samme rettigheder, uanset at man er forskellige. Ligeret er i mine øjne MEGET fornuftigt.
Men du vil måske have kvinderne tilbage til kødgryderne???
tilføjet af

Du er fordømmende

Du har dømt..ikk
Du tror jeg ønsker kvinder skal lave alt..?
Nej jeg ønsker ikke kvinderne skal lave alt for det kan de ikke finde ud af, jeg indrømmer at der er ting som kvinder udfører bedst og der er ting som mænd suverænt gør bedst.
Så vågn op mænd ..gå ud og gør det i bedst til.
tilføjet af

Hvilket vil sige....

Det vil sige, det er ikke kvinderne du er ved at gøre oprør imod, men de dovne mænd? Hvorfor så svine kvinderne til???
tilføjet af

Tja!

Jeg vil give dig ret et stykke af vejen :-)
Alt skal foregå udfra et kvindesynspunkt idag, elelrs er man chauvanistisk. Mage til vrøvl, mænd og kvinder er nu engang forskellige, men vkinder har åbenbart været undertrykt i så mange år, så nu skal friheden bruges på.....hævn. For hvis der er noget kvinder selv forlanger, men som de ikke selv giver sig i kast med, så er det at lytte, forstå og acceptere ægtefællens(mandens) meninger og synspunkter. Manden i dag skal helst være stor og stærk, galant, arbejde hårdt, være hjemme og deltage i børnepasningen, yde 50% af de daglige gøremål i hjemmet, reparere bilen, klare den dryppende vandhane m.m. og så må han helst ikke kræve sex alt for ofte!
Alt det som kvinder følte at de selv blev undertrykt med førhen skal nu gives igen i ligestillingens hellige navn.
Hvem pokker kunne forestille sig at manden ved en punktering i regnvejr blot blev siddende i bilen og forventede at kvinden sprang ud og skiftede hjul???
Lad nu være med at komme med en smøre om at jeg, en mand der udtaler sig lidt om kvinders egoisme, er et sølle skrog der ikke har fået noget ud af livet! Denne holdning er selvfølgelig lettest, for så slipper man får at tage sin egen fremfusende adfærd op til revision. Jeg må skuffe, jeg er lykkeligt gift og har været det i mange år, men det betyder ikke at jeg er blind, dum eller naiv! jeg elsker mit liv og ville ikke bytte det væk. Så de kvindelige lommepsykologer kan nok bruge mine udgydelser til lidt??? Ja hvad mon??? *GH*
Tak fordi der var en der startede denne debat.
tilføjet af

Du er sørgelig...

"Vågn op kvinder og gør det naturen har pålagt jer". Citat slut. Betyder det at vi skal gå hjemme og nu godt må føde de børn du hader og afskyr? At vi nu skal gå hjemme og NASSE på samfundet mens vi passer de børn du ikke kan fordrage?
Du har jo ligesom andet steds i denne debat-chat kastet op over alle de forbandede unger du er omringet af...Så hvad er det lige du vil andet end blot at kaste op og gøre dig selv total til grin med den ene modsigelse efter den anden?
Du er for svag og lever dit liv her på chatten.
Når du bliver pensionist sidder du stadig og førsøger at ramme tasterne på dit keyboard, fordi du ikke formåede at leve det rigtige liv...
tilføjet af

hæhæ sure mokke

Hvor skønt at kunne irritere sådan et anonymt paphoved som dig, det er hele meningen med chatten.
tilføjet af

Forventet svar fra en bonderøv...

se det var sgu lige præcis det svar jeg forventede af dig. Du prøver ikke engang at forsvarer dig selv omkring mit indlæg...FOR DET KAN DU SGU IKKE. FJOLS
tilføjet af

10 ryk og en aflevering?

Tror de fleste mænd der dyrker regelmæssig sex vil mene at 10 ryk og en aflevering er godt engang imellem, men da ikke hver gang?!?!?
Hvad med alt det andet sex også er? Altså alle de psykiske elementer, nærhed, hygge, at kunne se sin partners tilfredshed lyse langt væk? Det er da meget vigtigere end selve orgasmen... Det er dét der gør sex bliver ved at være spændende, og det der gør at man kan holde gnisten oppe selv efter et langt forhold...
Helt ærligt, 10 ryk og en aflevering bliver da hurtigt kedeligt hvis det er det hele!!!!
tilføjet af

Få dig en kæreste - hvis du tør

10 ryk og en aflevering.
Læs dette her med omhu. Indprent dig mine ord - og når du har set lyset, så husk mine ord. De vil ændre dit liv.
Vidste du at: Mænd skyder sig til døde, og kvinder bløder til døde? (Derfor bliver mænd ikke så gamle)
Ved du at orgasmen i den seksuelle tilfredstillelse blot er en lille del af ekstasen. At der venter dig endnu større forløsning/udløsning? Hvis du alstå opdager dét.
Hvis du helt alvorlig anser kvinder som en ornanistmaskine, og du adskiller sex og kærlighed, så forvent ikke at du nogensinde bliver tilfreds i dit seksualliv. Så vil du blot blive endnu en potentiel kunde i sexindustrien og fred være med den og dig - dit kvaj.....sorry, men det rimede så godt!
Læs om tantrisk sex, når du bliver stor - alle steder.
tilføjet af

hæhæ.sweet so sweet

Nu taler du jo om kærlighed sweet.....og det er slet ikke sex.
Mange kan bare ikke finde ud det uden blande det og vupti så tror de at kærlighed = sex
men nope kærlighed er kærlighed og sex er sex, hvis det var anderledes så kunne man nok ynke selv de arveste ludere.
tilføjet af

Helvede da for et skriveri

Læs mit sidste indlæg *einstein*
For alle verdens børns skyld så håber jeg at alle med tiden vil være i stand til skille sex og kærlighed.
Det ville fjerne 80 % af alle skilsmisser netop dem hvor man fejlagtig er blevet gift fordi man synes man boller godt sammen.
tilføjet af

Sender dig kærlige tanker

Ingen er perfekte. Men hvis 10 ryk og et tvangsægteskab var det. Så ville man nok ikke se så mange kvinder der bliver brændt ihjel ved såkaldte 'ulykker' i Indiens køkkener. Man ville nok heller ikke sætte voldtægtsofre i muslimske lande i fængsel for at 'beskytte' dem mod at blive dræbt af deres familier, fordi de er blevet vanæret. Man ville nok heller ikke heller ikke se kvinder bliver stenet ihjel bl.a. under Taliban i Afghanistan.
Du er unuanceret, snæversynet, uvidende, ukærlig og kynisk og det er dit valg, og heldigvis dig der skal leve med dig. Jeg vil ikke engang kalde dig barnlig, for det ville være at nedgøre børn.
Men alt andet lige, så ønsker jeg af hele mit hjerte, at du vil få lidt kærlighed i dit liv, og sender dig derfor kærlige tanker, og ønsker om at du må blive lykkelig og finde ro i dit indre.
Dine ord er som olie på vand og gør blot min tro på, og værdsættelse af kærligheden endnu større.
tilføjet af

"Hold kæft og vær smuk!!!!"

Hvor er det dejligt; skønt - befriende at høre nogen tage bladet fra munden og fyre lidt op under kedlerne i en immmervæk al, al for forsømt debat!!!
For: "Yes - vi er som mænd og kvinder forskellige, og hvor er det HERLIGT; ABSOLUT fantastisk, at det forholder sig sådan, for de er nu dejlige!!! -De damer!!!"
At de danske mænd (læs: flertallet af dem) så går rundt som små forsømte undskyldninger for dem selv og ligner en slagen hær af lyserøde tutte-nutte-bamser, man kan slukke i nakken, er dog ulideligt at se på! Hvor er manden, faderen - den stærke - der kan TAGE SIG AF sin kvinde, sine børn; SINE EGNE... -Jeg spø'r bare!!!
-Nej, det er forbudt at være stærk og slå i bordet, fordi alt skal "snakkes til bunds", diskuteres og vendes i alle retninger over en kop grøn ginseng-the med citrussmag! -Og vi skal alle være så ih-så-åh evigt enige om alt mellem himmel og jord!!! -Usmageligt!!!
Hvor er der efterhånden plads til FORSKEL-lighed???
Det må da betyde, at LIGHEDEN ER FORSKELLEN!!!
-Ikke at vi skal være ens for pokker!!!
-Nogle ting bør være urørlige og U-KRÆNKELIGE, og børn, kvinder, mænd - mennesker - har brug for grænser, der kan få det enkelte menneske til at føle sig tryg, men "det handler om at være tryg" - kun OM DETTE!
Føj - jeg brækker mig og er ved at blive kvalt i hykleriets dvaske duft af billig kupon-katalogs-parfume!!!
Men "Alt er tilladt", og hvor er det dog synd... -Hykleri!
Mkh. en stor fan af KVINDEN, der TØR være "kvinde"...
tilføjet af

Nu er det nok..!!

Du fatter da heller ikke spor.....
For at slå det fast med syvtommer søm....kvinder vil gerne lægge ansvaret for deres orgasme over på mændene...nul putte din orgasme er dit ansvar og ingen andres.
Hvis muslimer elsker at stene kvinder..så lad dem dog for kvinderne gør jo ikke oprør imod det.
Voldtægt..hvad er det...er det de tilfælde der hyppigere og hyppigere dukker op i dagspressen..opspind og ødelagte menneskerskæbner bare fordi nogle kvinder kedersig ihjel eller også at nød må kalde utroskab for voldtægt.
tilføjet af

Tjaaa....

Kærlighed er kærlighed, sex er sex, og sex med kærlighed er bedre en noget af det andet hver for sig.
tilføjet af

2 slags mænd.

Der er to slags mænd og to måder at tackle dette trip, som nogle kvinder vælger at køre.
Der er de fyre ( vil ikke kalde dem "mænd" ), som føler sig trykket ned af det. Det er dem, der piver over kvindernes nyvundne frihed, dem som pludselig ikke længere er Mænd, selvom de har et ulige tal sidst i cpr-nummeret.
Og så er der de mænd, der finder ud af at udnytte det bedst muligt. Improvise - adapt - overcome!
Hvis du tror, at det at kunne tilfredsstille en kvinde i sengen ikke vil føre nogle "goder" med sig, så kan det kun være fordi du aldrig har prøvet det. Vi er faktisk ret taknemmelige.
Det økologiske trip er næsten helt udfaset igen. Hvis du lever i et forhold med en super-økologisk kvinde, så prøv at fortælle hende, at økologi kun gavner de helt små organismer. Dyrene lider lige så meget som ved almindeligt landbrug, bare på en anden måde.
Lad være med at pive over kvindernes "fremmarch". Det eneste tidspunkt, din problemstilling kan blive aktuel, er hvis du er i et parforhold, hvor du ikke vil leve af selleri-tærte og *kvalitetssex*. Måske er hun bare ikke kvinden for dig?
tilføjet af

*gg* hej soul....

JOW - det tænker vi da på hele tiden - måske derfor flere og flere kvinder vælger at forsøge et lesbisk samliv ! *GGG*
Iøvrigt kan jeg til din store forfærdelse oplyse at en artikel i Illustreret Videnskab fortæller, at kvinderne snart heller ikke behøver en mand for at videreføre mennesket 's*
Iøvrigt bor jeg sammen med verdens dejligste mand - prinsen på den hvide hest - min helt egen soulmate....
SÅ DET KAN LADE SIG GØRE *gg*
knus indoory
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.