35tilføjet af

Kvinder svar mig hurtigt!

Hej! Jeg er en fyr der har forelsket mig i en pige.
Det er sådan at jeg for en uges tid siden inviterede hende ud og spise, og jeg synes det gik udmærket. Nu er det sådan at jeg ikke er typen piger bare falder for, så jeg må benytte mig af lidt snedigere tricks, for forhåbentligt med tiden at vinde hendes hjerte :)
Nu har jeg så inviteret hende ud igen, hvilket hun har takket ja til. Nu er et af mine tricks så, at jeg har købt en gave til hende (en parfume, og ikke en hel billig én af slagsen, faktisk ligger milliliterprisen på 13 kr, men fuck det, hun er det værd... Og desuden er det vel ikke meget mere end milliliterprisen på printerblæk!? Nå, det var lige et sidespring hehe).
Nu er mit problem så: Jeg ved ikke hvornår jeg skal give hende den! (Altså gaven).
Det er sådan at jeg kører hende hjem nu her når vi skal ud sammen igen, og dér har jeg selvfølgelig tænkt mig at præsentere hende for gaven, MEN:
Giver jeg hende den mens vi kører hjem, så hun kan pakke den ud, beundre den og sige pæne ord om den (det er stadig gaven vi taler om). Men med den risiko at gøre hende forlegen, såfremt hun ikke er interesseret i mig overhovedet? Hun kunne jo føle hun blev nødt til at sige nogle pæne ting, som hun egentlig ikke mener, og den situation vil jeg selvfølgelig nødigt sætte hende i.
Eller giver jeg hende først gaven når vi er nået hjem til hende, og siger hun kan pakke den op når jeg er kørt hjem, så jeg derved giver hende tid til at overveje sine ord. Men med den risiko at gaven kommer til at virke som en ligegyldig, formel sag uden nogen større betydning? Og ville det ikke virke underligt bare sådan at smide en gave i hovedet på hende, lige inden man futter hjem igen?
Hvad skal jeg gøre? Kvinder hjælp mig... I må om nogen vide hvilken scenarie I helst så jer selv i?
Hilsen den forelskede
tilføjet af

du skal have fat i..

det er elway du skal have fat i ;)
havde jeg været dig, havde jeg valgt IKKE at give hende en gave. vent med det, til du ved at i føler noget for hinanden.
mh Jacob
tilføjet af

Hvornår er Jacob

blevet et kvinde-navn?
Ikke desto mindre har du måske ret... Det er måske en dårlig idé med den gave... Men sådan er det jo når man er forelsket, man vil gerne gøre vedkommende glad...
tilføjet af

i Elways fravær

vil jeg tillade mig at svare.
Alle kvinder er modtagelige for det "ultimative". Giv hende gaven mellem forretten og hovedretten. Det er dér den virker og giver den korrekte tid.
Du er frisk og skal nok komme langt med dit forehavende. Lykke til og knuser.
tilføjet af

vent

vent med gaven det virker for overfusende
tilføjet af

Nej nej

fortryd ikke - du er det vi drømmer om. Vi er bare ofte for "praktiske" til at indrømme det. Du har ramt bulls-eye.
Lav ikke om på dig selv eller dine planer. Du er suveræn! Nys og kys!
tilføjet af

tag mig med storm

synd den for dig selv. Det er en "kvindemelodi"
tilføjet af

Jeg mener "syng"

.......
tilføjet af

Der findes ikke noget rigtigt svar

Umiddelbart bør du ikke give hende parfumen....den kan du gemme til I fejrer 6 måneder eller noget der ligner. Husk....Hun har jo sgat Ja til et nyt møde....efter at have mødt dig, så helt forkert type kan du jo ikke være:-)
Jeg vil mene du skræmmer hende væk med dufte, men i sidste ende kan du kun følge dit hjerte og tage de slag der måtte komme.
Held og lykke
V.
tilføjet af

synes du

skal mærke stemningen og er den til det så giv hende den lige før desserten,det er ik for tidligt men I er heller ikke på vej hjem,man må vel gå ud fra hun har en eller anden interesse i dig ellers havde hun vel takket nej til middag.Personligt ville jeg mene det er det bedste tidspunt,ville da selv blive glad for en parfume,og ser hun helt forkert ud i hovedet kan du snige en bemærkning ind om : den kan jo byttes men den duftede så sødt jeg mente den ville passe til dig.Held og lykke med det,go for it
tilføjet af

Det er svært!

I starten ville jeg være meget på vagt overfor en, som jeg fornemmede ville prøve at "købe mig" med gaver. Jeg ville kigge meget mere på, hvordan fyren er. Behandler han mig pænt, er han sød og rar, er han et ordentligt menneske, virker han ærlig og ligetil, kan man stole på ham osv.????
Men det betyder ikke, at jeg ikke ville blive smigret af, at han kom med en buket blomster el.lign. Jeg ville synes, at de skulle gives, når du henter hende. Jeg vil ikke råde dig mht., hvornår du skal give parfumen, hvis du holder fast i at ville give den.
mvh hønemor1001
tilføjet af

Under middagen

... vil jeg anse som værende et tilpas tidspunkt.
Men honestly: Parfume!! Jiiiirk! Om du så var Russel Crowe (sluuurp) så ville du ryge direkte ud i kulden, hvis du kom strittende med denslags!
Selv hvis jeg kunne tåle parfume (hvilket jeg ikke kan) så ville jeg tage det som en personlig fornærmelse, at der var en fyr der mente at jeg burde lugte af noget andet end det jeg gør...
Ommer!
tilføjet af

Hør her

hvis det var mig du ville gøre kur til så ville en gave så tidligt i forløbet virke lidt malplaceret .. jeg ville føle du prøvede at købe mig lidt til en ekstra omgang date.. forstår du hva jeg mener`?? inden du bruger dine sure tjente penge så pejl dig ind på om hun vil noget eller ej med dig eller om det blot er venskablig hygge hun har med dig.. EN mand kan ikke købe sig til noget og tro han får fanget hende i sit spindevæv, jeg ville føle mig underligt til mode hvis ikk jeg havde de planer med dig som du havde med mig, så i stedet for at risikere at du blir afvist og ked af det så som sagt pejl dig ind på hende inden du planlægger det helt store gaveræs... !!
tilføjet af

Mere personligt

Hvorfor finder du ikke på noget mere personligt? Du må vide noget om hende efter jeres date. Måske hvilken slags mad hun kan lide (lav det), eller hvilken blomster hun kan lide (køb dem) eller noget helt tredje.
En dyr parfume på anden date virker alt, alt for tungt og måske en lille smule tåbelig. Det er sådan en gave man giver efter et par måneder, som en anden herinde også siger.
Min egen kæreste vandt personlig mig over, ved at ankomme med en stor krukke hjemmebagt småkager med en stor rød sløjfe rundt om.
Det var omkring juletid og jeg havde snakket lidt om, at jeg ikke havde mulighed for at bage i min egen lejlighed, hvilket var trist da jeg elsker småkager. Det havde han så hæftet sig ved og en dag kom han så og overraskede mig med dem.
Det betød altså mere for mig fordi det ikke var en "letkøbt" gave som f.eks. chokolade, parfume, bamser (findes der noget mere klamt end bamser som gave, når man er over 10 år, hvorfor køber fyrer det??). Gaven bevidste, at han havde lyttet til hvad jeg sagde og det sagde meget om ham som person.
VH Hello 22
tilføjet af

nu har jeg læst

flere af de forskellige indslag og folk er så forskellige, en ville blive stik fornærmet,en anden ville være på vagt,så igen som jeg kan se det bliver du nødt til og vurdere om det er et godt tidspunkt,og hvornår det er.Skrev tidligere under desserten,og det holder jeg fast i.Du har købt en flot gave du gerne vil give hende.Var der ikke lidt flere mænd der kunne lære noget af det!!!!Det er altså ikke alle mænd der tror at parfume,chokolade etc. giver adgang til ens trusser.Der findes altså mænd som har takt og tone endnu.Jeg har en skøn fyr der er beviset derpå.
tilføjet af

Tak for det svar

Endelig én pige der ikke tror at det kun handler om at lokke trusserne af pigen. Hallo, det kaldes kærlighed. Hvorfor f..... tror alle piger at det kun handler om trusser? Det kommer jo nok af sig selv hvis det er.
Og fordi jeg ikke er typen kvinderne falder pladask for, er det jo ikke ensbetydende med at jeg er tudegrim, og bliver nødt til at købe mig til sex. For hvis det var det, så købte jeg mig jo nok bare en luder?
Men tak for de mange svar, det har givet mig et yderst nuanceret billede af de måder det af kvinder bliver opfattet på. Dog synes jeg, at det er sørgeligt at se at så mange kvinder tror det kun går ud på at lokke trusserne af hende. Og så kalder kvinderne mænd for ensporede? Jeg synes mange af svarene bærer præg af sygelig mistroiskhed om skjulte intentioner. Det handler jo om at jeg gerne vil gøre noget ekstra ordinært for at gøre hende glad. Og en krukke med småkager? Ja ja... Folk har da lov at have sin egen idé om det ekstra ordinære.. Jesus Christ...
Men mon ikke parfumen bare får lov at ligge i handskerummet, og så kan jeg jo tage den frem, hvis jeg fornemmer stemningen er til det...
tilføjet af

Gaver

Det er for meget,havde hun inviteret dig så kunne du komme med et eller andet.
tilføjet af

Hvorfor kritisere

Hvorfor kritisere og nedlader du min fortælling, bare fordi jeg ikke går så meget op i værdier, men mere op i personen.
Tror bestemt ikke fyrer prøver, at komme i bukserne på en hvis de giver ekstra ordinærer gaver, min pointe var mere, at den type gave du tænkte på at give er en kliche gave. En alle og enhver giver, hvilket jeg syntes dermed gør dig til alle og enhver.
Hvis du virkelig skal bruge noget ekstra ordinært, som du er så glad for at snakke om, for at imponere end pige, så er du helt galt på den. Det kommer ikke an på gaven, men tanken bag gaven, prøv lige at tænke over den.
tilføjet af

VENT!

Vent dog...du går alt forhurtigt frem.Skulle du virke på mig som kvinde,villeen gave fra dig SÅ tidligt få mig til at tænke at du nok var typen der havde alt for travlt med at nå hen tilklimaks...hvis du forstår.
Tag dig TID..byg det langsomt op, forspillet i en forelskelse inden man giver sig helt tilkende er en skøn tid, som man skal værne om og ikke bare få overstået alt for hurtigt, ved at give sig så åbenlyst til kende som du gør her. Det virker iøvrigt langt stærkere,hvis manden først giver en gave, når han virkelig har lært en at kende...
Så hav dit mål for øje mht. du godt vil overbevise hende om din kærlighed, mens du laaangsomt men fast besluttet, får varmet hende op, så hun når hen til selv at håbe på du ville give hende en gave- parfume en god idè- først tror jeg din gave vil blive modtaget i rette ånd,hvis du forstår....
tilføjet af

gave

jeg giver kvindeq helt ret.Hvis jeg var dig,ville jeg gemme gaven lidt væk endnu.Her er et tricks til dig: jo mindre "nem" du er,jo mere interesseret i dig vil hun blive.Ok.Held og lykke og prøv ikke så hårdt.Damer kan godt lide lidt modstand.
tilføjet af

Du må være en mand

og den indstilling bliver man disket på i min verden. Sååååå, så godt et råd er det ikke nødvendigvis.
Mon ikke den håbefulde gør klogest i, at lytte til kvinderne?
tilføjet af

Jeg syntes du er et romantisk fjols

og så vidt jeg læser har ingen skrevet du var grim. Jeg kan høre du vil det bedste. Det er måske også på mode fortiden at være eller spille rig! Og det er muligt at du finder en pige der elsker gaver men jeg syntes hun skal elske dig først. Til sidst vil jeg sige at jeg selv er forelsket i en rigtig KLODSHANS, med mange naturlige gaver.
tilføjet af

Gal på den..

Udpræget misforståelse at mænd tror de kan GØRE noget så vi bliver forelskede.
Det er muligt at i selv har det sådan at hvis vi gør noget fx laver en god middag eller smider blusen så er i klar.
Men for os handler det om hvilken mand manden er, hans person.
Hans psyke ikke mindst
tilføjet af

Fanden læser biblen

... og du har læst svarene her i tråden. Både du og fanden har åbenbart problemer med at forstå hvad der bliver skrevet.
Hvem f***** skriver om trusser? Not me! Og selv selv "Jesus Christ" - hvad ER det lige det parfume, der er så fu**** ekstraordinært?
Kvinder vil have opmærksomhed og nærvær - gaver? Det er kun noget som mænd med dårligt selvværd er nødt til at give.
Jeg håber, at den parfume får lov til at blive liggende længe i dit handskerum!
tilføjet af

det har jeg aldrig troet på!!

I mit land, mænd kortiserer kvinder fordi de kortisere bare,sådan er det bare!! Det er ikke med formålet for at bolle. Vi er ikke nemme ludere. Vi elsker bare at blive forkælet. og sådan havde jeg aldrig set på, men en mexikanske mand ven der bor i Kbh sagde at disse danske kvinder vil ikke få ingenting, man betaler ikke dres drink fordi de har den mærkelig indstilling at "man køber dem".. Selvfølggelig min ven betaler min kaffe!!
(Men at han havde faktisk oplevet at bare gav en øl og så der blev truserner af!)
Men tja, der er forskel på kulturer, indsigter og opdragelser.
Så jeg kan råde dig ingenting. Kender ikke de kvinder kun de mærkelige ting, som jeg er IKKE MED.
mvh
tilføjet af

Hej du

forelskede . Jeg ville sende hende en sød buket, dagen efter jeres middag, med tak for i går, vent med parfumen et par uger eller fem. Velment hilsen. Irene
tilføjet af

jeg ved godt

jeg skriver lidt sent,me hold da op hvor bliver folk let "prikne",det er jo ik fordi man sætter spørgsmålstegn ved kvinders måde og ville kurtiseres på,eller hendes meninger om hvornår gaverne skal falde,eller om der skal være gaver.Der blev stillet et simpelt spørgsmål.....hvornår ville det bedste tidspunkt være og give gaven??Ik om kvinder kan lide gaver eller ej?Det er jo så forskelligt,jeg vil tildels give ret i der ikke er noget konkret mænd kan gøre for at kvinder bliver forelskede,men men men jeg foretrækker da klart en gestus i form af en buket blomster,en parfume og så videre end en fyr der siger :"baby du er så fuckin dejlig,skal vi ikke gå hjem og dyrke noget lagengymnastik".Hurra for mænd der kan lide og kurtisere,det betyder jo ikke vi bliver hjælpeløse fordi vi får en gave,han skal jo heller ik forsørge os bare fordi han giver os en parfume,blomster eller what ever,nej han prøver og fortælle at han synes vi er dejlige,værdsæt det i stedet for,det er meget nemmere,og sku fyren være en jackass så fyr ham en på skallen,men vent med og være mistroisk.Har selv været den type det sender ikke et signal om at man er særlig charmerende og tiltrækkende.Og til dig den forelskede.....stol lidt mere på dig selv,hvad du synes er det rigtige at gøre, skal du gøre.Jeg ville blive jublende lylkkelig hvis jeg have mødt en fyr som dig,har en god fyr som er FYREN,men har været igennem røvhullerne før ;-)
tilføjet af

latinaer er supernemme

at få en omgang med. Jeg kan da se hvor nemt det er for mine latinovenner at få en ny med hjem gang på gang. Personligt ville jeg aldrig gøre det. Jeg bliver gang på gang overbevist om at latinaer er ret nemme
tilføjet af

Der er noget, som du skal huske på...

...DU er gaven... Det er dig hun ønsker, så præsenter den smukt og tilbyd den i dybeste hengivenhed, ømhed og kærlighed... Det er det eneste hun virkelig ønsker og længes efter...!
Al mulig held og lykke til jer to...!
tilføjet af

Jeg synes...

Jeg synes det er en sød tanke. Jeg synes absolut du skal give hende den mens du er sammen med hende så du kan se hendes reaktion. Jeg tvivler på at hun slet ikke er interesseret i dig når hun takker ja til at gå ud med dig 2. gang, så jeg tror ikke du bliver afvist af hende!
tilføjet af

INGEN GAVE PÅ 2. DATE!

Er du rigtig velforvaret?
Du skal ikke give hende en gave på 2. date. Hun vil tror du forsøger at købe dig til noget, og så bakker hun helt væk.
Hvis I er ude og spise og der kommer en blomstersælger, så køb hende en blomst. Men ingen dyr parfume. Det er fuldkommen ligesom om du betaler hende for at få lov at komme med hende hjem.
tilføjet af

Nok lidt sent du står og råber der

har du overvejet at læse dato for indlæg?
tilføjet af

Hvem siger daten er før i dag?

Og under alle omstændigheder: Alle mænd bør vide, at der IKKE skal gives gaver på 2. date.
Og hvis det så glipper for trådstarteren med denne date - ja så ved han jo hvorfor!
tilføjet af

"bør vide"?

Uhhhh, den store rådgiver? Det har du nu ikke meget forstand på! Spar mig for nærige og fordækte mænds råd.
tilføjet af

STOOOOPPPP

Nej nej nej, det må du ikke endnu.
Du skal højest give hende en blomst. Det skal ikke virke som om du køber hende hvis du forstår :-)
I starten er det de små ting der tæller. Det behøver ikke være dyrt, bare noget der har en personlig betydning. Det betyder nemlig at du har tænkt på hende og på hvad hun kan lide. En parfume kan enhver idiot finde på, hvis du forstår ;-)
tilføjet af

Hehe,

du er da totalt underlig ;P
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.