52tilføjet af

Kvinder og toilet brætter

Hvorfor slår kvinder aldrig toilet brættet op, når de har været på toilettet ??
Jeg tør vædde med at der er kvinder, der aldrig har opdaget, at de ofte urinerer på undersiden af brættet.
Kvinder er ikke udstyrret med et "styreaggregat", ja det nærmest løber/sprøjter hæmningsløst ud af dem.
Kvinderne opdager det ikke før de skal gøre toilettet rent. Hallo hvad er det for en masse gule pletter MAND HVOR ER DU, KOM LIGE HER FØJ FOR NOGET SVINERI !!!
Den stakkels mand, kan ikke få sig selv til at fortælle hende sandheden, for kvinder er jo rene !!!
Lad os nu få sandheden frem omkring dette højaktuelle emne, findes der nogen kvinder derude, som selv har opdaget sandheden, men fortier den ???
FØJ siger jeg, op med brættet kvinder !!!
tilføjet af

Toiletbræt!!

STOP lige engang. Aldrig har jeg da hørt sådan en gang fordrukkent sludder. Mænds "styreagregat", som du så pænt kalder den, styrer slet ikke, du tror bare at du har kontrol over kalorius. Prøv en gang at sammenligne dame og herretoiletter evt.på din arbejdsplads. Hele området omkring herretoilette er oversprøjtet, incl.det bræt som du - eller andre - skal sidde på. Når det er sagt skal det også med, at selvfølgelig vil det også sprøjte når kvinder træder af på naturens vejne, men det bliver trods alt i kummen og på undersiden at brættet, hvor du ikke skal placere din bagdel.
tilføjet af

"hvorfor mand sviner"

kære kedelig mand!...
hvis nu du er så så kedelig som du sikkert ser ud og snakker,syntes du så ikke at du skulle gøre noget ved det problem!?..
-til det med toilet brættet,vil jeg meget gerne svare på dit afskyelige spørgsmål!..
mænd har det somregel med at tænke som egoister.så,hvorfor skulle vi kvinder gøre efter deres behov?
ærligt talt troede jeg, det var mænd som tog brættet op når de skal lade verjudsigten for DUMME SVIN!..
somregel er det ikke kvinder ,som er de såkaldte vamle svin, når der skal lades noget i toiletet eller på brættet som der her blev nævnt.rent faktisk er det mændene som er de mest ulækrer svinhoveder når det gælder toilet besøg...
-har jeg ikke ret idet kvinder!..
-SÅ HVA´ MED ,AT SELV FINDE RENGØRINGSMIDLET FREM OG BEGYND AT SKRUBE LIDT PÅ SOMVITTIGHEDEN HVA´!..
GODFORNØJEKLSE MED DIT EGET URIN TALKS
FORTSAT GO EFTERMIDDAG FR.MISS SOLSKIN¨:-)
tilføjet af

arbejdsplads

Ja nu har jeg jo ikke lige adgang til kvindernes toilet på min arbejdsplads.
Jeg har dog talt med rengøringsfolkene, og de siger samstemmende at kvindernes toilet er mest ulækkert, der flyder med urin hen ad gulvet, og ovenpå sejler brugte hygiejne bind FØJ.
Dette er et faktum, og det selv om mænd går oftere på toilettet end kvinder, og at kvinder oftere bruger mændenes toilet, end omvendt.
Op med toilet brættet kvinder FØJ!
tilføjet af

Toiletbræt

Du ved da vist slet ikke hvad du snakker om, kedelige mand. Emnet er da heller ikke særlig ophidsende,men nu har du jo startet det. Selvfølgelig har du mulighed for at se hvordan et kvindetoilet ser ud - men du er måske ikke kun kedelig, men også genert.
Endelig: et toilet bruges flest gange med brættet ned ( du sidder garanteret ikke på en kold kant, som andre mænd har strintet på), så hvorfor skulle vi dog slå det op. Dernæst kan jeg slet ikke se problemet når du nu ikke må komme på et damentoilet!!, men det kan jo være at du har så høflige mandlige kollegaer, at de pænt sætter sig ned når de skal tisse.
tilføjet af

Mænd er værst

Ja nu er jeg jo hjemmehjælper.
det vil sige at jeg gør rent i 1 til 2 hjem DAGLIGT...
Og lad mig lige sige at mænd er værst...
Nu kommer jeg i forskellige hjem hvor der bor både ægtepar eller enlige..enten mand eller kvinde.
Og toilettet ser værste ud de steder hvor der kun bor mand.
Hvorfor: jo når en mand sætter sig ned ( og det skal han jo nogle gange ) ja så stritter penis fremad. (Især hvis penis er lille.)
Også tisser de lige ind under brættet.´
ikke bare lidt men meget, så det løber ned ad toilettet og ned på gulvet.
Så er det sagt.....
tilføjet af

toiletbræt

JEG ER 38 ÅR OG HAR SÅ LÆNGE JEG HUSKER ALTID SLÅET BRÆTTET OP EFTER ENDT BESØG....FOR HVORFOR ER DET MANDENS OPGAVE AT SLÅ DET NED NÅR JEG LIGE SÅ GODT KAN SLÅ DET OP SÅ CHECKER JEG OGSÅ LIGE OM DER SKULLE VÆRE ET PAR DRÅBER FRA MIG SELV...FOR VI KVINDER ER JO IKKE FEJLFRI,VEL????
tilføjet af

Lidt variation i debatten...

Jeg har tilgengæld opdaget, at jeg sommetider kommer til at svine under brættet, når jeg hiver en tampon ud. Klask, så sidder der lige en klat blod der...ikke lækkert, men jeg tørrer skam op efter mig...
Hvor sjovt, at det skaber så stor debat....skal vi ikke også skændes om, hvem der er dårligst til at skrue hætten på tandpasta-tuberne?
Det er næsten kun i Ally, at virksomhederne har uni-sex toiletter, så hvad kvinderne gør på arbejdspladserne, generer vel kun dem selv. Og i de små hjem..jamen kedelige mand, har du talt med din kone om det? For det kan jo kun være hende eller evt. døtre, der generer dig så meget, med mindre jeres toilet er nærmest offentligt? Undrer mig lidt over, hvad der har gjort dig så vred? Du er måske ansat i et rengøringsfirma?? Eller trængte du bare til at skælde ud?
tilføjet af

han er da.....

ikke sur.......han bringer bare et spændende emne op til debat!
candbag
tilføjet af

jeg skal sige dig hvorfor....

......det er virkelig ikke særlig hygiejnisk at ha brættet oppe. DERFOR!
Er du klar over hvor mange bakterier der er i et wc??!?!?
tilføjet af

bræt eller ej

ha ha ja den er god med dig. ha ha igen. ved du hvad jeg gjorde ja jeg er kvinde. jeg kunne ikke lære min mand og slå brættet ned han syntes også det skulle være oppe som dig såååå ja af med det bræt hvorfor gå og gøre et bræt rent der ingen nytte har, og vi kan vel begge sidde på den hårde kolde kant ikke. ja der vik ikke lang tid før det var på plads og nu kunne det komme ned på plads hvor det hører hjemme. sjov debat men det er jo ikke os kvinder der står og slasker den sidste rest urin ud over toilettet og ned af vores tøj vel.
desuden forebygger det prostata lille mand så sæt dig ned. fortsat god dag.
tilføjet af

Lige gode!!!

Hej til alle her på debatten.
Alle, Kvinder som mænd, er lige gode om det kan vi ikke bare lade det bræt være, og så se der hvor rø... er, for jeg har tit vakset lort af efter begge køn, tis/pis er ikke fyldt med baterier sådan som lort er.
ERIK II
tilføjet af

ligegyldigt

Jeg kan ikke se det store problem. Nu har jeg godtnok aldrig delt toilet med nogen, men plejer selv at slå det øverste "låg" ned efter brug... jeg synes det ser bedst ud! Jeg synes ikke det ser godt ud, at brættet er slået op så man kan kigge ned i kummen.
Når jeg er på besøg hos andre slår jeg sædet ned, hvis det er oppe, ligesom jeg jo også slår "låget" op, når jeg skal på toilet hjemme hos mig selv. Det tager ikke mere end et brøkdel af et sekund og jeg kan ikke se, at det kan være et irritationsmonent.
Jeg har et større problem med folk der bruger det sidste toiletpapir uden at lægge en ny rulle frem... men det er en anden diskussion.
Venligst, Charlotte
tilføjet af

Kællinger!!!!.... :( rejs så d fucking toiletbræt op!

Nu gider vi ikke sige det mere.....
D r manden der bestemmer.......
Så gør som ham...........
Jubiiiiiiiiiiii......
Alle r glade.....
Hvor svært kan d være?????
Prøv........
Og i finder ud af d ;D
Hygge..... O_o v
tilføjet af

For Gods sake!

Hvad er det for et emne?! Når men nu hvor du har skrevet. Det kan da godt være du har ret. Det skal jeg da ikke sige dig imod men du kan da være fuldstændig lige glad for det er jo os selv (kvinder) som du selv sagde der gør det rent!!!!!
tilføjet af

And by the way!

Jeg er slev rengørings dame og just for the record!!!!! Det kan godt være pigerne pisser UNDER brættet men fyrene skider på vægene! Bogstaveligtalt. Eller nu ved jeg ikke lige hvordan de for det der op men det sidder der ihvert fald! Ikke for at sige alle mænd gør det men for at forsvare det stærke køn!
tilføjet af

Rent faktisk

er det bevidst at der er flere på dørhåndtaget til toilettet. Så fatter jeg egentlig ikke hvorfor vi vasker fingerende når vi er færdige når vi alligevel for endnu flere bakterier på hænderne end får. Men det er selvfølgelig også kun dem der lukker døren når de sidder og skider eller hvad fanden man nu laver. Ikke fordi det har noget at gøre med debat emnet men alligevel... Thi hi :)
tilføjet af

Okay!

Hvor manchuvonistisk (bla bla kan ikke stave bla bla Så nu er det sagt så behøver i ikke at skrive 100 indlæg om det *klapper i sine små børne hænder af glæde*❓What) kan man lige være.
tilføjet af

hi hi

Kvinden ned på alle fire...den blev godt nok synget med et glimt i øjet, og sådan skal dette også læses :-))
tilføjet af

toilet brættet er ti, at side ned

skal mand vende om alle stoler på hovedet i alle steder??????????????????????????????????? hvis man skal køre en bil man lader sæden som man plejer ikke?
tilføjet af

snakker du om din mor og mormor?

eller din kæreste eller datter????
kællinger dem fra din familie!!!!!!! svin kortelem!!!
tilføjet af

hvad din mor laver er lige gyldig!!

altså din mors vaner representer ikke alle kvindes vaner!! tænk med hjernen i stedet for kuglerne!!! for engangs skyld!!!
tilføjet af

??????

Nå ok, du er bange for at bakterierne hopper op !!!
Ha ha he he, du er sgu sjov, hoppe bakterier..... eller har de fået vinger, flyve bakterier he he
tilføjet af

Du er

sgu da for fantastisk til at være sand !!!
Vil du gifte dig med mig ???
Nåh nej jeg er gift, måske i det næste liv ?
tilføjet af

Det er

sgu da uhøfligt at lukke toilet brættet på et rent herres toilet.
Men du skider måske mere end du tisser ?
tilføjet af

OK !!!

Det er noget du finder på for at forsvare dit eget køn, godt argument !!!!
tilføjet af

Du er....

en rigtigt rigtigt meget ond kvinde !!
Men du får din straf, for husk i himlen er der ingen toiletter.
tilføjet af

Kan godt være !!!!

jeg har sgu ret, men ligeglad kan jeg ikke være. Hvor tror du urinen løber hen, efter I har pisset under brættet ?? Nemlig ned på gulvet, hvor jeg kommer med min kameluldssokker AADDRRRR.
tilføjet af

Har enormt svært

ved at forstå hvad du mener, men er det et eller andet med at du plejer at skide i din bil eller hvad ????
tilføjet af

mere bakterier

Lige en kommentar til dig ang det du skrev til mig.... Om jeg er bange for at bakterierne flyver ud,du kan lige tro at det er det der sker når du skyller ud i toilettet og brættet IKKE er nede!
Det er urimeligt ulækkert at ha sin tandbørste til at stå fremme hvis folk ikke lukker brættet ned INDEN de skyller ud.....
tilføjet af

Brug

toilet børsten istedet for !!
tilføjet af

Hvor f.....

Hvor fanden ved du egentlig fra at der ikke er toiletter i himlen?
Skal man ikke tisse og nr. 2, når man er en engel?
Jeg synes iøvrigt at hele toiletbrættet skal slåes ned! Har I ikke hørt at der kan komme rotter op? :-o
tilføjet af

kedeligt

Må jo give både hjemmehjælper og rengørings kone ret. Arbejder selv i hejmmepleje for misbrugere og psykisk syge under 67 (tidliger arb i alm hjemmepleje), og må sige at mænd har et udtalt problem med at lade afføringen blive i toilettet( samt bruge en toilet børste), samt at det meget ofte på mændenes toiletter er gule aflejringer OMKRING toilettet, som laver en mistænkeligt gul streg mod nærmeste rist. Mange mobile mænd har spande og lign stående ved deres seng... og også ind imellem ved sofaen... for at blive fri for at gå for ofte ud på toilettet!!!!!!!!!! og så anklager den kedelige mand, kvinder for at være nogle svin?!?! Forstår det ikke.
tilføjet af

Jeg plejer bare at side ned!!!!!!!!!!!

er det så svært!!! man åbner et tolilet kommer ind og sider ned!!! hvorfor skal ikke være tingene på plads!!??
tilføjet af

til at børste tænderne?

???
vasker du hænderne forresten efter at tage lemmet ud og tisse?? hvad så?? fordi jeg gider ikke at med mine hænder rør ved den bræt som du har lige sat op!! gør det selv!!!
tilføjet af

Men du

vil gerne sidde på det, hvis jeg først har lukket det med mine urinbefængte fingre ???
Kedelig mand, har stadig svært ved at finde hoved og hale i hvad du skriver.
tilføjet af

psykisk syge

Og det er så der du mener man skal finde det sande billede af mænds toiletvaner, "blandt psykisk syge og misbrugere under 67"
Jeg har meget svært ved at se hvad det har med mit start indlæg, som handlede om kvinders toilet vaner, at gøre.
Eksempel på kvindelig argumentation:
Jeg har en dreng på 5 år, han rammer ofte ved siden af kummen, så derfor behøver kvinder ikke at løfte toilet brættet..........goddag man økseskaft
Typisk kvinder, når I ingen argumenter har, angriber I istedet med et eller andet tilfældigt fra jeres egen lille verden
tilføjet af

Rolig nu...

Vær dog lidt flexibel. Det er sgu da en alt for ubetydelig ting at "hidse" sig op over. Sæt dig ned ligesom kvinderne og undgå diskusionen. Så er jeg sikker på hun vil gøre dig en tjeneste en anden dag ;-)
tilføjet af

Den bruger du jo selv?

som tandbørste..som vi kan se af sproget i alle dine "seriøse" indlæg??? (så nu behøver du ikke svare mig på mit spørgsmål under "Findes de..")
Tror bakterierne derfra har inficeret dit menneskesyn, med mindre det bare er for at provokere en debat i gang?
D.
tilføjet af

undgå diskussionen

hmmm. nu har jeg jo startet emnet for at få en diskussion/debat, troede egentlig det var meningen med det her forum !!
Med alle de ophidsede modangreb, virker det egentlig ikke som en ubetydelig ting, men nærmere som noget der optager kvinder ufatteligt meget (vidste jeg godt på forhånd)
Jeg ser ingen grund til at skulle sætte mig ned, overvejer faktisk at stå op for at skide.
Mænd har været alt for flexible, og afgivet territorium i årevis, nu må det være slut!!
Hilsen Kedelig mand, som overvejer at starte en forening for opslåede toilet brætter.
tilføjet af

tsk tsk

Du er sgu da underlig,hvor mange kvinder har mon trådt dig over tæerne???
Fryder mig over at det ikke er mig som skal bo sammen med dig resten af mit liv - er heldig at ha en mand der kan se betydningen af at slå brættet ned....ikke fordi jeg siger det,men fordi det er ulækkert!
Hygge herfra
tilføjet af

renser det først med toiletpapier

Nej!! Hvis det er en offentlig toilet, jeg tager en ordentligt stykke af toiletpapier og renser det, og bagefter jeg rør alligevel ikke med min bagdel bare lidt med mine ben. Hjem hos mig jeg renser det bare med toilet papier hvis der har været fremede mænd.
tilføjet af

he he

helt kedelig er du da ikke nogen humor er der i dig dejligt at læse troede ikke du havde andet og gå op i om brættet var oppe eller nede næ jeg holder stadig på af med skidtet. he he
tilføjet af

arabisk lokum

har sovet på din brok kendte jeg dig ville jeg forære dig et arabisk lokum det må da være sagen hi hi
tilføjet af

tsk selv

Rigtige mænd slår brættet op og holder kvinden nede på alle fire!!! Kvinder har sgu for meget at skulle have sagt, de skal ikke indtage en af mandens få tilbageværende bastioner, nemlig toiletbrættet....nåja og så at holde 5 flade nede i bukserne når man sidder i sofaen, det er sgu da herligt...
tilføjet af

dansk shit

Ja, men araberne spiser/hilser heller ikke med venstre hånd...
Kom nu, op med brættet, mænd, bøj jer ikke for feministerne!!
tilføjet af

Nope

Sorry men det er faktisk ikke løgn. Tror du da ikke fyre kan være ulækkere?
tilføjet af

Haha!

Hvor gammel er du? 4½? Du klynker sQ da for meget og det er da dumt at skrive et debat indlæg hvis man ikke kan klare der er nogen der ikke giver dig ret. Og jeg er fanme ikke den eneste der har den mening.
tilføjet af

OK jeg gir´ mig

Du har virkelig ordet i din magt, hold da helt op hvor kan du argumentere !!!!
Har du spekuleret på at opsøge en læge ??? eller bare i det mindste at begynde på de små blå piller igen !!!
tilføjet af

Det var til "mand"

ikke til dig, men hvis du synes også at "kvinder på alle 4", så du bestemt er inkluderet. Opsøge en læge?? nææ! hvorfor? hvad det for noget blå piller? jeg spiser aldrig piller. Jeg er ellers rask, tak.
tilføjet af

HALLOOOO!!!!

I stedet for bare at svine hinanden til, kan vi så ikke bare blive enie om, at vi går på toilettet som vi har lyst og derefter GØR RENT EFTER OS, for til sidst at slå brættet eller brædderne ned og efterlader stedet i nydelig tilstand. Så er det også meget mere behageligt at komme ind til for andre....
Må wc-kraften være med jer alle!!!!!
tilføjet af

Opnedopnedopned.........

Herlig diskussion. Hylende morsom at følge på sidelinien. Humoren er da heldigvis i behold hos de fleste. Var ens problemer dog aldrig større.
Man kan måske forstå, at man har konflikter ude i verden, når man ikke engang kan blive enige om, hvor vidt lokumsbrættet skal være oppe eller nede.
Længe leve danskerne.
tilføjet af

lokumssnark

Hvor er det dog ligegyldigt, hvis nogen pisser ved siden af må de da selv tører det op eller slikke det op
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.