6tilføjet af

kvinder bliver for påtrængende

alle kvinder ved at at hvis man presser en fyr eller prøver for ihærdigt så løber han...
men hvad skal der til før en kvinde kan få ham til løbe efter hende?
hvordan skal kvinder friste mænd?
hvordan får man jeres fulde opmærksomhed uden at virke for let?
tilføjet af

Konverser med klar tale !

De små kvindelige signaler lægger man sjældent mærke til i mængden, derfor er konversation hvor du er meget klar i mæglet betydelig bedre.
Men vær klar i mæglet, så manden ikke er i tvivl om hvorfor du taler med ham ?
tilføjet af

mænd

hvorfor er mænd så ikke sådan....
i siger det aldrig som det er... heller ikke engang hvis i er interesseret....
tilføjet af

Tja..

Personligt vil jeg ikke have noget at gøre med en kvinde/pige, som spiller kostbare.
Hvis jeg bliver spurgt af en, som jeg syntes godt om, ville jeg blive meget glad. Jeg har lige læst under videnskablig flirt "føl ikke, at noge pige/drenge er køn til dig" et godt råd. Spørg ham for fanden! Du mister ikke noget, du ikke har i forvejen.
tilføjet af

Derfor...

Nu synes jeg generelt ikke, man skal spørge "hvorfor?" om alt muligt - som i den gamle sang: "Hvorfor har bu-ko ingen vinger? Hvorfor sidder neglen på min finger? Hvis den sad på næsen var det sjov!" - i hvert fald ikke hvis det er fordi man synes man har et bedre forslag til, hvordan det "burde være".
Men hvis du spørger "hvorfor?" ud fra, at sådan er det, men hvad mon meningen er med det? så er det selvfølgelig en anden sag.
Mit bud på, hvorfor det er så svært for mænd at sige tingene lige ud - og det samme gælder jo mellem os selv (vi siger faktisk meget mere, end I er klar over... med en lille drejning af en gammel fjollet vittighed kan vi faktisk sige alt om, hvordan vi fx har det med kvinder :o) Mens kvinder måske sidder og snakker stolpe op og stolpe ned og vil være helt sikre på, de har forstået det rigtigt... Med "vores" måde at sige det på, kan vi få sagt endnu flere ting - MEN indrømmet, vi kan aldrig være 100% sikre på, at vi vitterlig har forstået det rigtigt :-)
Men hvorfor det skal være sådan - så tror jeg, det er fordi, at netop derfor betyder det uendeligt meget mere for dig, hvis en mand endelig "mander sig op" og viser dig uden tvetydigheder, at det er dig, an vil have - og vil gøre hvad som helst for at få dig. Hvis det var noget, man gjorde let og hvert andet øjeblik, ville det jo ikke betyde så meget. Det er den bedste forklaring, jeg kan give, på at det skal være sådan - og jeg har ikke nogen ideer til et bedre system.
Make any sense?
tilføjet af

er i bange?

det gør det faktisk.. underlig nok...
og ja klart kvinder kan få 1000 ting ud af et enkelt svar..
også derfor det er så svært hvis man endelig spørg hvorfor så uddyber i ikke et svar..
for det meste er det bare.. ved jeg ikke eller en anden ikke-svarene forklaring...
hvad skal man ligge i at en fyr siger han har følelser for en og også tildels flirter men gør så heller ikke mere ved det...?
har prøvet med hvorfor og eller andre lige ud spørgende ting..
er i bange for at virke bløde eller åbne op for kvinde..? ved der er nogen der har noget med at skulle holde deres maskuline parader oppe...
tilføjet af

Naturligvis...

Dels vil vi vel gerne - "keep our options open" (hvis ikke vi bliver tvunget til at stilling - her har oplægsforfatteren nok ret, at det ikke virker at "trænge sig for meget på"... så får man jo netop indtryk af, at the options are open, om dig kan man altid få. Kniven på strupen er nok snarere: "hvis du ikke slår til nu, kan du ikke få mig!"
Med det er jo IKKE et garanteret "fif" - det kan jo være, han bare siger: "Nå ja, men så have det godt - jeg ville da heller ikke ligefrem have dig..."
Mht at være bange, så ja, for søren - og med god ret: en kvinde er et livsfarligt stof, som kan trænge helt ind i ens indre gamakker! Det er søreme ikke hvemsomhelst vi vil risikere at lukke derind. Der er et ordsprog, der siger (vist ikke helt ordret citeret):
"En god kvinde er nektar for sin mands sjæl - en dårlig er som betændelse i hans knoglemarv!"
Som ung kommer der så ovenikøbet det med, at man ikke synes, man har fået helt styr på sit hus endnu, og derfor faktisk er lidt loren ved at vise det frem. Hvad når hun opdager, jeg bare er en ganske almindelig... osv.
Det der med "bløde/ikke-bløde" mænd, tror jeg ikke har noget med det at gøre. Det er sådan lidt efter min tid (jeg er årgang 1954), men det med at have svært ved at sige noget forpligtende, er meget ældre :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.