1tilføjet af

Kunstnerisk frihed

Som del af en leder skriver Peter Wivel i Politiken
"Hverken Jesus Kristus eller profeten Muhammed er alternativer til kunstnerisk frihed i et demokratisk samfund som det tyske. Der er ingen alternativer til kunstnerisk frihed."
http://politiken.dk/debat/kommentarer/politikenkommentar/article215984.ece
Heri har han sandelig ret, for den kunstneriske frihed han tænker på er visselig kørt langt ud på et sidespor helt for sig selv, så langt at der ingen alternativ er. Tænk fx. på Jens Jørn Thorsen, en rådnende død gris, der kaldes kunst, og levende væsner, der kommes i en blender, samt visse digter "kulturpersonligheders" væmmelige udgydelser, f.eks. storegoisten Klaus Rifbjerg. Og ham er folkeskjallen Kim Larsen, havnet sammen med. Ak ja.
Det har tit undret at (nogle af) disse "kulturpersonligheder" der ofte anser sig selv for lærde (skriftkloge??) og med "de rigtige" og de "politisk korrrekte" meninger tit ynder at præge debatten og samfundsudviklingen, når de er så blottede og fattige på åndelig kristen livsanskuelse og tro. Men se, det kan give livslang statsstøtte. Og når de fleste politikere og bedsteborgere kan falde på halen og sige "ih" og "aah" til deres udgydelser, skal det jo gå galt.
"Synden skal blive stor" og "Først skal frafaldet komme, og så skal det ske".
tilføjet af

Hej Birgerxx for en gang skyld .................

'

......er vi rørende enige, godt skrevet!

Med venlig hilsen
jalmar
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.