3tilføjet af

Ku´du stille op til melodi grandprix?

Jeg synes at mange af sangene til vores nationale melodigrandprix bliver mere og mere tamme efterhånden. Tilgengæld synes jeg tit at jeg hører amatørbands rundt omkring der har nogle virkelig fede peppede numre. Nogle numre som jeg er sikker på, at man godt ville kunne nå langt med i melodigrandprix.
Er du en af disse bandmedlemmer i et amatørband❓Kunne du finde på at melde jer til det nationale melodigrandprix❓Hvorfor/hvorfor ikke❓Ville det være pinligt at stille op måske ?
tilføjet af

Melodunte GP

Jeg kan personlig hverken spille eller synge så det er til at høre på for andre, så jeg vil sikkert have gode chancer ved melodi grand prix.
Du har ret i at der laves meget god musik af mindre kendte bands i Danmark, men det er som om at for at blive kvalificeret til melodi GP, skal man være mere end ualminde lig kendt, eller være født ind i de rette famillier.
Det er den største forhindring, som dog kunne løses ved at beslutte at en sangskriver/komponist, ikke kunne deltage med materiale mere end en enkelt gang. Det ville også give lidt alsidighed i musikken.
En anden forhindring er at deltagerne risikerer at blive sat i bås, som nogen der ikke kan andet end den slags musik, og det er ikke ligefrem positivt.
Men du har ret.... Når man ser på hvor meget godt musik der laves, så er det utroligt at det hele kører i samme spor hver gang der er melodi grand prix.
tilføjet af

Om????

- har prøvet at komme med de sidste 10 år....vil de ha mig??!! Nej og jeg fatter intet....er godt nok ikke medlem af et band, men jeg kan spille på spand, sav OG kam (simultant), elastikker, cykelpumpe + er søreme god til square dance.....
....og summen af disse forskønnende evner er et fabelagtigt show - som bestemt er Melodi Grandprixet værdigt, sku jeg nok mene!!!
;)))
tilføjet af

Har medvirket én gang

tilbage i 80'erne, sammen med Jeanet Kryger (kan ikke huske hvordan hendes navn staves)
*FB*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.