5tilføjet af

Krigen VAR for olie!

Det har Wolfowitz (USA's viceforsvarsminister) indrømmet:
"På spørgsmålet om, hvorfor en atommagt som Nordkorea bliver anderledes behandlet end Irak, hvor man endnu ikke har kunnet finde nogen masseødelæggelsesvåben, gav han et svar, der bekræftede krigsmodstandernes værste anelser.
»Vi betragter det ganske enkelt. Den vigtigste forskel mellem Nordkorea og Irak er den, at vi ganske enkelt ikke havde noget valg i Irak. Landet svømmer i et hav af olie«, sagde Wolfowitz på sikkerhedsmødet ifølge Die Welt."
"Også i sidste måned skabte Wolfowitz opsigt, da han i et interview med tidsskriftet Vanity Fair sagde, at når man havde valgt Saddam Husseins masseødelæggelsesvåben som begrundelse for krigen, så var det af rent »bureaukratiske årsager«"
(http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=272959)

..... var det ikke det vi hele tiden sagde.
Og masseødelæggelsesvåbnene? Hvor blev de i øvrigt af?
tilføjet af

Hjem

Ja USA kan trække sig hjem til sig selv, nu er der ikke mere for dem at gøre.
tilføjet af

Ignorer da endelig faktum

Og det ville ikke have været billigere blot at ophæve sanktionerne og så købe iraks olie til opec pris istedet for at invadere, besætte og genopbygge landet ?? Men tænk da endelig ikke scenariet igennem, dine holdninger rammer bare fælt imod logik og det er jo en fæl oplevelse.
tilføjet af

problemet

problemet med USA's krig i Irak er nok nærmere at det Bush-familiens egen private krig; derfor holder argumenterne ikke stik. at de har fået fjernet saddam er da en god ting, men spørgsmålet er om de er gået i krig på et korrekt grundlag.
når saddams regime omtales som et rædselsregime er det altså ikke løgn - det var et rædselsregime.
tilføjet af

Er Buch bedre en Sadam, eller respekterer de ikke menneskeliv.

Jeg syntes ikke det var klogt at gå ind i krigen, det får så mange konsekvenser for endnu flere folk, og vi kan ikke redde hele verden, hvis de ikke vil reddes. Muslimer vil styre hele verden.
Vi har set i tv. hvordan fanger dør af totur i fængsler i Amerika, de for ikke alle en seriøs forsvarer, bliver i nogen tilfælde dømt UDEN BEVISER og toturreret. Så jeg syntes at Buch skulle først rydde op hjemme, og ikke lade som om han ikke ved fangerne i IRAK ER UNDER MIHANDLING, DET ER AFSKYDELIGT. ELLY
tilføjet af

fucking jøder!!

Hittler hvor er du?? Buda: hvor har renkarneret Hittler??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.