7tilføjet af

Kongehusets skjulte konto?

HVERT ÅR modtager kongefamilien omkring 60 mio. kr. fra statskassen som det, der med et fint ord hedder apanage. Beløbet dækker familiens officielle og private udgifter - og er dermed lønnen for at varetage jobbet som statsoverhoved i vort kongerige. Henrik får sine egne penge - så han ikke er alt for sur over kun at være nr. fire - snart fem - i rækkefølgen.
Men skatteyderne slipper ikke med det. Ud over det pæne, runde beløb trækker kongefamilien nemlig i betydeligt omfang på forsvarets ressourcer. Når Hendes Majestæt og den kongelige familie bevæger sig til vands, til lands eller i luften, sker det i stort omfang med hærens, flyvevåbnets og søværnets enheder - og udgifterne er gigantiske. Men hemmelige.
VI ROSER OS i Danmark af at fremme åbenhed og gennemsigtighed i den offentlige forvaltning. Folk har krav på at vide, hvad deres skattekroner går til. Sådan er det på de fleste områder - bare ikke når det gælder kongehuset. Og hvorfor dette kræmmeri?
Er det, fordi Margrethe, Henrik, Frede, Mary og alle de andre hamstrer gratis fly og skibe hos forsvarets enheder? Er det, fordi kongefamilien hellere vil flyve med flyvevåbnets smarte Gulfstream-jet end en stor, kedelig SAS-maskine? Er det, fordi kongehuset sparer på deres egen apanage, når det er forsvaret, der betaler? Er det, fordi forbruget af det danske forsvars mange flyvemaskiner, krigsskibe, gardere og husarer nærmest er et tagselvbord for Margrethes snu bureaukrater på Amalienborg?
*FB*
Kilden er ekstrabladet
tilføjet af

Find lige ud af hvor meget danmark vinder

Det kan ikke op hvor meget danmark få for pengene,
men kongehuset er en god forretning.
Hvad med at se på muslimske indvandre, i stedet for, de udgifter de påføre landet er til stor skade, det er så slemt at det er ødelæggene for velfærden.
tilføjet af

Ja, det

ku være interessant at få oplyst hvad der bliver brugt på den konto.. Men ud over det du nævner, så er eventyrfamilien også fritaget for at betale moms..
tilføjet af

De glemmer vedligeholdelsen

af de kongelige slotte, der koster formuer. Det er utroligt vi finder os i denne plyndring af befolkningen, alt sammen kun til glæde for den kulørte presse, der skal holde gryden i kog. Et kongehus er ikke foreneligt med et demokrati, vi danskere er tossegode.
tilføjet af

Dronningen har udtalt

sin respekt for muslimer, og er på deres side. Indvandrerbyrden koster det danske samfund kr. 50.000.000.000 om året, men det taler man ikke højt om.
tilføjet af

141.000.000 årligt

tilføjet af

SKJULTE SATANISM ILLUMINATI

læs:
",,A DYNASTY OF SATANIC ROYALTY
Sitting down to write about the du Pont.s reminded me of two other families. Recently, John Coleman, a researcher on the elite, commented to me that when he had researched the Queen of Denmark he had discovered that the royal Danish family was slipping away secretly from everyone and they were going to Satanic rituals. It is also noteworthy that 5 modern kings of Denmark have been the leaders of Freemasonry in Denmark, and the Danish royal family, princes etc. have been active Masons.
.."
http://whale.to/b/sp/blood.html
http://illuminati-news.com/2006/1213a.htm
"...Both Denmark’s & Belgium’s kings who are in the Illuminati..."
http://www.v72.org/illuminati_formula_book1.htm
tilføjet af

Det er ikke alt .....

... vi skal vide noget om.
De gør et stort arbejde for Danmark , det koster penge.
Vi kan vel ikke forlange , at de skal tage X bussen , og køre rundt i en lille fiat 600.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.