11tilføjet af

kommer for hurtig...har i nogen tricks...

jeg er hankøn, og kommer desværre alt for hurtigt (synes jeg selv) når jeg er sammen med min kæreste....nogen gode råd?
tilføjet af

tja.......

kommer for hurtig, hmm.... hvad med helt at lad være
tilføjet af

Tænk på noget andet

Tænk på Pia fra Dansk Folkeparti når du kan mærke det er på vej. Så kan du holde "den" kørende i lang tid,det virker for mig :-)
tilføjet af

*GGG* Har du???

Hej. :)
Tør du fortælle din kæreste det??? - Altså, at du sådan ligger og tænker på fremmede damer, imens du boller hende. *GGG*
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

Hvad tror du gavtyv ?

Nej, jeg har ikke fortalt det. Måske burde jeg !? Vi har her ét eksempel hvor Pia gør gavn !
tilføjet af

Bliv omskåret

Så bliver din glans mere hærdet og du kan længere. Samtidig er det godt for hygiejnen.
tilføjet af

tag ordenligt fat

hey du kan enten få din kæreste til at hive i dine nosser når du skal til at komme,, det skulle vidst være nice. Du kan også selv tage fat og klemme på dit mellemkød "mellem nosser og røvhul) så kan det godt lade sig gøre at holde sig.
held og lykke pige 21
tilføjet af

Hva er det for et svar??

Der er en mand der har et af de største problemer en mand kan få mht. sex, og så er dit "seriøse" svar: "Hvad med helt at lade være??" Det er da for latterligt.. Jeg tror han er MEGET glad for dit svar.. Idiot.
Til ham med problemet:
Jeg er selv 19år og kender meget godt til problemet. Mit gode råd er, at tage det med ro, og ikk springe på din kæreste for hurtigt.
Slap af i kroppen, and let the good times roll. Jeg ved det kan være svært, og man er tit MEGET ked af det efter de 15sek det somme tider kan være. Nu ved jeg ikk hvor gammel du er, men jeg har hørt at det går over me alderen..
Tro på dig selv, og forsøg at lade være med at tænke på sex når du er sammen med din kæreste (også selvom det kan være meget svært):-)
Good Luck
tilføjet af

sjældent sex

har det noget med at gøre, at fyren får sex for sjældent? så der er mere tryk på ballonen, når han kommer????
tilføjet af

GODT RÅD!

Altså, min kæreste og jeg havde det samme problem, men så fik jeg et råd af min veninde som der virker..
altså prøv at ornanere lige ind til du er ved at komme, så hold pause i 1min så gør det igen fem gange.. gør det et par gange om ugen/dagen.
Prøv også at få din kæreste til at gøre det på dig, og sig stop når du er ved at komme..
detb virker, og du kan holde i meget lang tid..
håber du kan bruge mit råd..
hilsen mille
tilføjet af

Øv dig

Hej,
Som Mille skriver så er det godt at træne ved at onanere. Du bliver ved indtil du fornemmer at du er ved at komme, så holder du pause, og fortsætter x-antal gange. Du kan enten gøre det i enrum eller lade kvinden spille på dig.
Jeg ville forinden have tilfredstillet kvinden med hånd og tunge, inden hun spillede, da det sikrer at hun er 'varmet' op og ikke føler sig snydt, hvis du mod forventning alligevel går for tidligt.

På den måde lærer du din krop at kende og du kan gradvis lære at kontrollere det, også når du er inde i kvinden.
- Det er min erfaring, at kvinder er ret vilde med at man varierer sine bevægelser, dvs. langsom start, hvor man fører lemmet frem og tilbage, så kan man køre hastigheden op til man fornemmer at det får hende med, så stopper man for at høre hendes skuffelse, og så fuld fart på, langsomt, halvlangsomt...fortsæt selv efter gehør :-).
Nogen gange kan det også være ret ophidsende helt at tage lemmet ud og så trænge ind igen. Det virker overraskende og har nogen taget pippet fra min partner.
- Det vigtigste er at du opnår så meget kontrol, at du har overskud til at 'drille' kvinden. Hvis du har det, så kan I få mange dejlige stunder sammen.
tilføjet af

Alternativ metode...

Vejrtrækningen har meget at sige... puster og stønner man er blodtrykket højt og man har med nemmere at komme...
Derfor skal du prøve at trække vejret stille og roligt, lange og dybe vejrtrækninger (noget man faktisk kan gå og øve sig på på arbejde... virker også mod stress), faktisk en form for meditation.
Hastigheden hvorved lemmet bliver ført frem og tilbage har også meget og sige. Prøv at føre dig helt ind i hende og giv små stød ½-1 cm frem og tilbage MAX... gør dette 9 gange og så hiver du dig langt ud uden at ryge ud af hende og stikker dybt igen. derved nyder hun det fuldt ud og du kan holde længere ved at der ikke er så meget friktion omkring hovedet. LAngsomt som hendes (måske) orgasme kan du skrue op for blusset... dvs. 8 gange & dybt, 7 gange & dybt, 6 gange & dybt, osv. til sidst.. kan du banke derud af når du kan mærke du er ved at være på vej, opnår du det perfekte sender i hinaden i orgasmens land.
Endnu et problem kan være at hun strammer for meget med skedemusklerne (virker som en o-ring) og stimulere roden af lemmet, hvilket for en del har lige så stor virkning som friktion af hovedet.
Håber Dette kan hjælpe dig
Der Sexmeister...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.