0tilføjet af

Knas i forholdet til Norge?

Hej,
Nu hvor det her er en debat om diskrimination, hetz, fremmedhad, osv. vi jeg gøre opmærksom på at der er ved at gå ged i vores forhold til Norge, vores kære broderland.
Det begyndte i al uskyldighed sidste år i forbindelse med EM-kvalifikations fodboldkampen i København mellem DK og Norge, hvor en 'morsom' dansk presse ret så usportsligt kaldte normændende for fjeldaber og mange andre grimme ting. Normændende kvitterede så med at kalde os for fladlus og deslige, men de var nu ikke i stand til at få det til at lyde helt så ondskabsfuldt og perfidt som den danske mediemaskine kunne. Københavnerpressen (BT, EkstraBladet) syntes åbenbart at det hele var vanvittigt sjovt.
Hø hø, meget morsomt!
Personligt var denne mangel på respekt for andre mennesker pinlig efter min mening, det forekommer mig nærmest forrykt at det gode forhold mellem de to lande skulle skades bare på grund af en dum fodboldkamp. Men journalister har ikke meget samvittighed, lader det til.
Nu skulle man tro at det var gået lidt i glemmebogen, men desværre har visse danske idioter sørget for at bære véd til bålet ved at blande sig i debatterne på norske hjemmesider og fortsætte tilsviningen. Det har fået mange normænd til at ønske os al mulig ulykke ved EM.
Én ting er at Danmark får et dårligt ry internationalt pga. en meget hård og uforsonlig udlændingepolitik, men at vi, helt uden grund, gør gamle venner til fjender, er fuldstændig meningsløst og destruktivt.
Hvad er det med os danskere, hader vi virkelig os selv og andre mennesker så meget at vi hellere vil leve som Robinson Crusoe på sin øde ø end at vi vil anerkende at vi er en del af verden og at verden er en del af os?
Jeg er nød til at skrive, fordi jeg bliver sgu' depri over al den negativitet der er i omløb i dette land.
Hilsen,
en ganske almindelig dansk fladlus!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.