7tilføjet af

kig på NARCONON

tilføjet af

Propaganda

Så fik Scientology lige lidt reklame.
tilføjet af

Ja og

- til dem der vil afvænnes fra sektens propaganda, eller læse sandheden.
http://www.xenu.net
tilføjet af

Glemte lige

tilføjet af

Her et par andre links,

Her er et par andre Links, selvom det god ting at vil hjælpe andre mennesker, så det kun rimligt man gør det på et etisk grundlag, hvor man ikke trækker folk ind i en sekt.
Man må selvfølglig stille nogle spørgsmål omkring, hvorfor vi har så store problemer med mennesker, der ender i et stort for stort et misbrug.
Men mange har problemer i vores verden i dag, men jeg tror dog ikke scientology, er svaret til løse verdens problemer.
For læser her der har et mere nuanseret tilgang til verden er der et par link.
http://www.skeptica.dk
http://www.ateist.org
http://www.humanistiskdebat.dk
tilføjet af

Ja, og det interessante er at....

Hejsa alle!
For mig er det en blanding af foragelse og hovedrysten der præger følelserne når en scientolog der vælger at tro på en notorisk løgner som gamle Ron, der er kendt for citatet at den letteste måde at tjene penge er at starte en sekt....*suk*
Anyway, hvis scientology beviser noget der er bare seminyttigt, er det at hvis "psyken/hjernen" først for en "valgmulighed/alternativ" så vælger den tit/altid det der er bedst for en.... Fordi Gamle Ron´s teknikker der klogeligt er kopieret fra bla. William James og "general semantics" KAN være effektive, men der er bare lige det at der i vores tid er udviklet så mange nye teknikker og muligheder der I DEN GRAD overgår effektiviteten af scientologys teknikker at det er latterligt at sammenligne, hvad end vi taler hypnose, nlp, huna, silva, energi psykologi, human performance engineering, Dhe osv. osv.
Jeg vil godt vædde hvad som helst med hvilken som helst scientolog at jeg kan skabe bedre resultater på den.. lad os sige halve tid, med misbrugere der ikke er ekstremt psykisk skrøbelige (som er scientology´s primære målgruppe).
anyway, dem der er deres målgruppe kan ikke nå's med fornuft anyway.....
tilføjet af

Jeg er blevet stoffri på Narconon dk

Dette svar er skrevet i al respekt, og jeg er ikke Scientolog.
Jeg er 40 år, jeg har været alkohol og stofmisbruger i 23 år, jeg har nu været uden disse problemer i lidt over 2 år :-) , men for ca. 5 år siden startede jeg på flere Minnesota behandlinger og i A.A. som begge 2 med endnu større rimelighed kan betegnes som sekter, nok om dette, bare det virker, det må vel være hovedsagen.
Jeg fandt så for ca. 3 år siden Narconon Dk på nettet og tænklte det vil jeg prøve, jeg kunne jo skride hvis jeg ikke følte at dette var noget for mig, jeg havde jo set at de benyttede sig af Ron Hubbards teknologi, men det var også det eneste de gjorde, nydre mere vil jeg lig pointere at de kører deres behandling total uden nogen form for medicin, og at man er på benene i løbet af en uge, og kan allerede sove nogenlund på dette tidspunkt, dette har jeg aldrig prøvet de 2 andre steder, der går gerne måneder før man sover nogenlunde.
Så skriver du at Narconon går efter de særlige psykiske tilfælde, det passer ganske enkelt ikke, de bliver netop udelukket forde de ikke er til at håndtere, heller ikke hvis de bare i det hele taget har væeret inde i psykiatrien, så er der ingen undtagelser hvormed man kan komme i´betragtning hos Narconon.
Jeg vil lige pointere at Narconon bruger noget af Ron Hubbards teknologi, kun noget af den.
Narconons program er jo blevet udviklet af en William et eller andet i USA, William sad med en kæmpe dom i fængsel og havde svære narkoproblemer, dem ville han gøre noget ved, så han søgte al slags stof i fængslets bibliotek for at finde et svar han kunne få et bedre liv ud fra, til sidst fandt han noget fra Ron Hubbard som han kunne bruge, plus han selv tog mange af sine egne erfaringer med, og derved var Narconon er realitet, William fik styr på sit liv, og begyndte inden for murene at hjælpe de andre indsatte som havde narkoproblemer, og dette virkede rigtig godt, så godt at da han skulle løslades, søgte han om at blive siddende så han kunne hjælpe alle de andre som nu var blevet hans milepæl i livet, og dette fik han lov til, dette var Narconon's historie kort fortalt.
P.S.
Jeg staret selv en pædagog uddannelse den 31 januar i Næstved, og jeg er ikke Scientolog, men blot en som har fået et normalt liv takket være Narconon, og dermed uden medicin... HURRAAAAA for det.
De mest ydmyge hilsner Dean
tilføjet af

Hashafhængig

Der eksisterer også et alternativ til Scientologys Narconon, MA, eller marijuana Anynomuos - et 12 trins fællesskab for hashafhængige, samt NA - narcotics anonymous. Begge fælleskaber er baserede på AA - Anoynme Alkoholikere. Et handlings program til et liv uden rusmidler - og vigigere - uden behøov for rusmidler.
Se www.ma-kbh.dk
eller www.na-rsk.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.