6tilføjet af

Kanon gaveidé til din gravide kæreste

Jeg gav min kæreste et gavekort til Scanningsklinikken i fødselsdagsgave. Hun blev ellevild og glæder sig helt vildt til vi skal ind og få et kig ind til den lille - og se, om vi skal male børneværelset blåt eller lyserødt.
tilføjet af

Det var....

en rigtig sød - og betænksom ide!! Noget i begge kan have glæde. Håber i får en rigtig god tur.
tilføjet af

hmmmm...

...din gave er vældig sød, men taget i betragtning af at alle gravide pr 1. oktober skal tilbydes scanning, synes jeg måske nok, den er lidt unødvendig, eller hvad?
og så får jeg da lyst til at spørge, hvorfor det er så vigtigt eller måske berigende at se det lille menneskebarn på en skærm? jeg undres i hvert fald over kvinders (og mænds??) stigende behov for tjek, kontrol og undersøgelser i ellers normale graviditeter...
mange hilsner K
tilføjet af

Havde lidt den samme holdning inden jeg selv blev gravid.

Kunne heller ikke se, hvorfor det skulle være så interessant at se det lille menneskebarn på en skærm. Men efter jeg er blevet gravid har mit syn på det ændret sig.
Det har ikke noget med at gøre, at jeg går og ængstes for, om alt nu er i orden. Jeg er blot nysgerrig, og når nu muligheden er der for at følge med på tætteste hold, vil jeg (naturligvis) gerne det. Jeg har været til tre scanninger. Det handler ikke om tjek og kontrol, men om, at jeg vil se mit lille menneskebarn på forskellige udviklingstrin gennem graviditeten.
Skal til min fjerde scanning på lørdag. Her er jeg i min 37. graviditetsuge, og vi skal se, om min lille datter ikke endelig har vendt sig.
Mange hilsner Jane
tilføjet af

jeg forstår din undren

jeg har selv været gravid 3 gange, og kun ved den første blev jeg scannet og det var kun fordi jordemoderen og lægen var bange for at fostert var dødt og det skulle jo lige tjekkes, for var det det var jeg i livsfare.
tilføjet af

Godt at høre.

Det var godt at høre, at scanningen kunne afkræfte, at der ikke var noget galt i din 1. graviditet.
Jeg kan blot ikke se, hvorfor scanning ikke også kan bruges i underholdningsmæssig øjemed, selv om det også bruges til lægefaglige formål. Men det kan jo være, at der er kommende forældre, der ikke synes, at det er interessant at se, hvad der sker derinde. Det kan så undre mig en smule.
tilføjet af

Takker for ideen...

giver min kone en scanning i julegave.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.