3tilføjet af

Kan politikere overtage seksualundervisningen?

Værterne i Godmorgen Danmarks har lige reklameret om at Liselott Blixt kommer i studiet og fortæller børn om sex.
Det skal jeg se.
Liselott Blixt er født den 22. februar 1965 i Lund, Sverige. Hun har to børn, Daniel og Christine fra et tidligere ægteskab.
Liselott Blixt blev uddannet buntmager i 1981 og beskæftigede sig herefter i en årrække som blandt andet taxachauffør og omsorgsmedhjælper, inden hun blev selvstændig med forretningen Pels- og Skindværkstedet, som hun stadig ejer. I 2002 blev Liselott Blixt færdiguddannet som social- og sundhedsassistent efter i flere år at have arbejdet som hjemmehjælper. Ved siden af at drive Pels- og Skindværkstedet har Liselott Blixt opretholdt arbejdet som social- og sundhedsassistent, ligesom hun har fungeret som vikar på et sygehus.
I 1999 blev Liselott Blixt medlem af Dansk Folkeparti, og to år efter blev hun indvalgt i Greve Byråd. I den sparsomme fritid, som Liselott Blixts aktive erhvervsarbejde har efterladt, bruger hun tiden på at dyrke spinning og fitness, medens hun om sommeren drager land og rige rundt på sin motorcykel.
tilføjet af

Kan politikere overtage seksualundervisningen?

En sand matrone som kun en bonde i udkantsdanmark kan elske [l]
tilføjet af

Kan politikere overtage seksualundervisningen?

Alle er jo i sin gode ret til at fortælle om sex, men man skal naturligvis passe på med at forveksle almindelige menneskers HOLDNING med faglig viden.
tilføjet af

Ja,men så lad det motordrevne kvindfolk..

Informere de unge om hvor vigtigt,det er,at beskytte sig selv,kunne værne om sine grænser![l]og bruge kondom!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.