12tilføjet af

Kan kun se på

Så er det nu partnerskabet virkelig skal stå sin prøve....
Jeg blev i fredags opereret i højre hånd og skal holde den totalt i ro i 3 uger.
Hold da op hvor jeg keder mig! Heldigvis kan musen styres med venstre hånd og 1 fingersystemet er genindført på tastaruret. Den anden arm er bundet op så jeg ikke fristes til at prøve at bruge den.
Det betyder at min mand og mine børn har overtaget husholdningen.
OH VE - OH SKRÆK!
Ingenting kan de gøre rigtigt - efter min mening......
Vasketøjet bliver hængt forkert op, køleskabet flyder - intet står på de rigtige pladser og det samme gælder køkkenskabene, stuen roder mere og mere, tandpasta i hele håndvasken og et komfur man efter bare 3 dage kan stege direkte på pladen uden at tilsætte ekstra fedtstof!
Det bliver 3 lange uger, frustrationerne over ikke at kunne gøre noget ved rodet er ved at tage overhånd og jeg hader mig selv for hele tiden at hakke på familien for ikke at gøre det godt nok, de gør jo sikkert deres bedste.
Men jeg ved da hvad jeg skal bruge som genoptræning om 3 uger - hovedrengøring.
Knus fra krøblingen
tilføjet af

Tag det roligt...ingen grund til at...

hidse sig op.
De gør det jo sikkert så godt de kan.
Nyd da de tre uger i fulde drag. Og lad tøj være tøj..det bliver sikker tørt lige godt.
Og komfuret...tja...det overlever sikkert også.
"fint skal det være"...pyt da med det...slip det.
Nu har du endelig chancen for at slænge dig på sofaen....gå en tur i haven...og bare være til.
Tag det dog som en gave.
Nyd det helt og holdent.
Lig alt oprydningsflip til side, lad falde hvad ikke kan stå, lad det være simeplthen.
Se de film du vil se....gå den tur du vil gå...og så videre...nyd det i fulde drag.
Og lad være med at jamre......nyd de tre uger....og så vent med at jamre til om tre uger. Så bliver alt sikkert den gamle gænge igen. Og hvad har du mistet...???
Det vil både du og resten af flokken have bedst af. :-)
De hjerteligste hilsner, Eyas.
tilføjet af

Øv! Troede det handlede om sex!

:)
Ved du hvad jeg synes?
Jeg synes du skulle smide hele kontroltingen ad H. til. Lad dem svine og regere. Om 3 uger, når du så ikke gør rent, så begynder de at undre sig. Og så sker der ting og sager.
Jeg ville nyde det, manner. Bare skide på det hele og gøre det uden at skulle tage ansvar for det.
Har I væg-til-væg-tæpper??
Kys til kontrolmama! :)
tilføjet af

Følger du efter mig??

Hva'??
:)
tilføjet af

Kender det

Jeg kender det selv. Hvis manden her i huset ikke gør tingene som jeg plejer, bliver jeg også helt "urolig"...altså ikke bekymret - men bogstavligt U-rolig... Her den anden dag var han oppe hele natten - jeg sov kun i perioder...da jeg hørte han puslede lidt mere rundt - den der måde når man er på vej i seng, vågnede jeg lidt mere op. Og da jeg hørte han satte sin tallerken i vasken i stedet for i opvaskemaskinen ( hvor der var plads) og køkkenet var lige ny-opryddet..også i krogene... DER havde jeg lyst til at stå op og sætte tallerknen ind...det forstyrrede min søvn at han lavede rod i "mit" køkken. Eller når han rydder ud og halvdelen kommer i maskinen og han glemmer resten på bordet.... Eller dæk-servietterne ikke kommer i skuffen....
Jeg tror ikke du behøver flere eksempler....
Det du kan gøre, er at sige til dem hvor vigtigt det er for dig at komfuret gøres rent mm....at du altså ikke kan slappe af når det er sådan... og ja det er måske mærkeligt for dem, men det er en del af dig...og vil de have du skal slappe af og hvis de vil hjælpe dig - skal det jo også være ting der VIRKELIGT hjælper DIG...
tilføjet af

Hold da helt op, mand.

Det var dog nogle uinteressante kvinde- indlæg. Når man læser det, er det som om, at alle os mænd bare er nogle svin, der ikke rydder op. Det nu ikke helt tilfældet altid, beviset, siger I? Tag nu bare min kone. Hun ejer ikke for 5 øre logistisk og praktisk sans. Oprydning er noget man gør senere. OG DET GÆLDER ALT. Så tag lige og skru ned for charmen, ikke?
tilføjet af

Hvad blander

.....du dig så for hvis det er så kedeligt. Jeg skrev min mand og hun skrev hendes mand - den der generaliserer er DIG ;-)
Desuden handler det jo om man ved det er et problem - og hvad man gør. Så læs dog teksten ordentligt.
tilføjet af

Det ændrer sig

Sidste år blev jeg opereret og lå 3 uger på sygehuset og jeg var meget bekymret over hvordan min kæreste skulle klare lejligheden, og efter jeg kom hjem kunne jeg ikke i starten hjælpe til. Men han fandt hurtigt ud af at det hjælper ikke at lade opvasken stå til næste dag, det forsvinder den ikke af, støvsugeren klarer det ikke selv osv. Så han lærte det og idag har han fuldt forståelse for når der skal gøres noget og det kræver ikke lige så stor overtagelse for at få ham til at rydde op efter sig. Så de lærer de og det er rart bagefter, bare ha' lidt tålmodighed.
tilføjet af

I chok

Jeg, en kvinde, går sgu i chok over dit indlæg. Jeg snupper fra eyas, og tror sgu at vi har fået en Hyacinth her. Hvordan tror du at din mand har det når du har det dårligt over hans blotte tilstedeværelse. Stakkels mand. Og stakkels dig. Tag dog en slapper. Hvad gør det dog at der står en enkelt snavset tallerken på køkkenbordet natten over ?? Bange for at indbrudstyve skal synes du er et svin ??
tilføjet af

ikke altid

6 år senere har min mand ikke forstået det endnu.... Så hvor længe er det lige du synes jeg skal vente
tilføjet af

suk

har INTET at gøre med hvad andre synes.
Men man har brugt hele dagen på at få hytten til at skinne og så smider han tøj og opvask mm andre steder end hvor de burde havne...
Mener du det er ok at jeg knokler en hel dag på at få hjemmet rent,mens hans røv er fast-tømret på sofaen, og at han så bare skal rode løs for jeg skal rydde op efter ham? Det er jo ikke fordi han fjerner tallerknen om morgenen....Hvorfor er det ikke ok at forvente han efterlader tallerknen 20 cm under hvor han gør - det er slet og ret dovenskab fra hans side.
ja jeg føler mig trådt på når han s..... på at jeg har slidt og så ikke af kærlighed lige kunne sætte den i maskinen i stedet på bordet LIGE OVENOVER.
tilføjet af

Tror du aldrig at det vil ændrer sig

Tror du det altid vil være sådan. Du tror ikke at det kan ændrer sig. Jeg troede ikke på det i starten da min kæreste kom fra et hjem hvor moren gjorde alt, så han havde kun sit eget værelse at tænke på og der kunne han jo bare lukke døren. Det har også gjort at vi er gået på et krompromis, det er de rum gæsterne opholder sig i der er pænest. Vores soveværelse kan godt rode lidt, men han har da lært at det godt må se pænt ud. Du skriver 6 år, vi har været sammen 5 år og boet sammmen i 3, men det var jo så først sidste år at det gik op for ham.
Jeg håber at I kan finde ud af det.
tilføjet af

Jeg tror ikke

han gør det af ond mening. Jeg har oplevet at hvis der ligger noget på gulvet træder han ind OVER det i stedet for at samle det op. Da jeg spurgte ham, sagde han - Hvilken pose? Han havde ikke set den.... Selvom han selv havde ladet den falde foran tv´et et par timer før...
Jeg tror ikke han ændrer sig - så havde han gjort det. Især når det er vigtigt for mig at have et rent hjem. Man må gerne kunne se de bor nogen. Men gider ikke se på kvitteringer fra en måned siden på sofabordet. Eller opvask i et nyopryddet køkken når han kunne sætte den i opvaskeren.
Den slags.
Hele hans familie er meget u-ordentlige... Jeg griner lidt og siger det er en genetisk fejl. Men seriøst. Nej jeg tror ikke han ændrer sig...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.