6tilføjet af

kan ikke forstå....

Der er noget jeg ikke kan forstå. (en hel del faktisk), men det er hvorfor kvinder altdi vælger den fyr der opfører sig dårligst imod dem, når de er ude i byen og på udkig efter en kæreste? Jeg ved godt at de ikke kan se det, men når der er gået lidt tid og de ikke mere har blår i øjnene, begynder de at brokke sig over ham og må smide ham ud. Hvorefter de så græder og klynker over at de ikke kan finde en ordentlig kæreste?? alt i mens man sidder og tænker at de kan sgu da for helvede da bare slå øjnene op, når de scorer en fyr.
Hvis man nu er en sød og rar, kærlig og omsorgsfuld fyr med masser af lidenskab, så er det hamrende svært at score en pige, men hvis man lige for en aften danser med djævlen og næsten direkte sviner dem til, ja så står de i kø for at ville have dig. Dette er noget som jeg aldrig nogensinde har kunnet forstå ved kvinder, men det kan være at nogen kan give en forklaring.
Boheme
tilføjet af

vi kvinder

piger er naive når de går ud og scorer
de vælger en FLOT fyr - gerne muskelbundt
gerne med snakketøjet iorden og hopper på
alt det pis han fyrer af - "score-kaj"
jeg er pige 27 år og har scoret på samme måde, men
nu scorer jeg bevidst den stille med den
intelligente konversation det viser sig at han er
super elsker og han *** er naturlig stor og udholdende
modsat de karl-smarte der er færdige efter en halv
times ***
jeg har da også erfaret at de eneste jeg gider møde
igen er mænd der er begyndt at blive tyndhårede
hvad der gør dem mere virile ved jeg ikke men måske
fordi de tør være naturlige og være sig selv ????
Nete S
1860 Søborg
tilføjet af

Ikke mig

De fyre har godt nok aldrig haft en chance hos mig....hvis du forstår.
Jeg vil hellere have en der kan sige : "Det er lidt svært for mig, ofte ved jeg ikke hvad jeg skal sige, men jeg er bare så glad for at vi kan ses"........
I stedet for de popsmarte ( og i mine øjne, klamme ) "jeg-ved-jeg-ser-godt-ud-typer"
Måske er det fordi du går efter den forkerte type pige?? :-)
tilføjet af

at se virkeligheden..

Hejsa!
Sjovt emne, som jeg da også har brugt en del tid på at konfrontere mig selv med! Kan det tænkes at ville alle søger det "uopnåelige" fordi vi så gerne vil have "succeen" hvis det alligevel lykkes at få det uopnåelige hjem? At vi så kan have det rigtig godt med os selv.. at det helt klart må være mere værd at få fat i en der er "svær" og utilgengælig end én der er villig.. Det kræver jo også lidt ekstra af os - vi må "oppe" os, og gøre vores yderste ud af os selv?
Kan det tænkes at du har opfattelsen af, at de piger der afviser dig når du er sød er nogen du alligevel aldrig ville kunne få til at give dig det samme igen? Men du har forsøgt ved at vise dig fra din bedste side, og står tilbage med en følelse af, at kvinder/piger ikke vil have en sød fyr?
Og de piger der "danser" med djævlen for en aften er piger som du egentlig ikke har haft lyst til alligevel, og som du derfor intet yder for at gøre indtryk på, mens disse piger reelt ville være én der kunne give dig det du har brug for fra en kæreste? Nemlig at ville gengælde de følelser som alle bliver brugt på at gøre forsøget hos de piger der egentlig ikke er interesseret i dig? Du efterlades så med en følelse af, at når du er "ligeglad" og ikke særlig sød, så er pigerne vilde med dig?
Jeg er ihvertfald selv nået frem til den konklusion, og det har da været en succes for mig. Jeg undlader nu at bruge mit "krudt" på en fyr jeg VED ikke er interesseret i det samme som mig. jeg sparer mig selv for en masse skuffelser, kan selvfølgelig godt have det sjovt med en sådan, men mine forventninger er afstemt efter det...
Desuden så har jeg nu min dejlige kæreste, som jeg brugte krudt på, selvom jeg kunne mærke han var interesseret helt fra start af uden jeg gjorde noget. Djævle-kvinden kunne nemt være kommet frem, men kun for at skade sig selv! Man er måske ikke "forelsket" på samme måde som når man tiltrækkes ved første øjekast, men tro mig, jeg ville til hver en tid foretrække ham jeg har nu end gå slukøret hjem fra endnu en kamiza-mission mht at sælge ud af mit bedste og kærligste jeg. At tiltrækkes ved første øjekast er som regel også en illusion.. man KENDER ikke det andet menneske, og man kommer nok heller ikke til det, for man er "for blændet" til at se det man gerne vil se i vedkommende. Han er SÅ SØD.. mens han i realiteten afviser dig hele tiden. Hun er SÅ dejlig, mens hun i realiteten flirter/er dig utro med andre!
Mit kærligste jeg er da kun forbeholdt personer der viser samme oprigtighed - de andre er da bare opmærksomheds-hungrende desperadoer der vender kinden til når de ikke gider mere. Og man er masocist hvis man i al evighed bruger sin energi på de forkerte! Men alle har jo en grund til ikke at ville sig selv det bedste - spørgsmålet er bare hvornår nok er nok?!
MVH Tulle
tilføjet af

der skulle stå..

ikke kamiza-mission.. men kamikaze-mission! :-)
Tulle
tilføjet af

tak for svar

Det var da dejligt at høre at nogen piger har fundet fornuften på det punkt. Problemet er jo også bare at jeg for det meste ender med at blive venner med disse her piger, det er vel på grund af at jeg nærer et lille håb om at når de nu kommer til at lære mig at kende, ja så må de da falde for mig. Men på det punkt er jeg også alt for godmodig, for jeg kan ikke bare smide dem væk. Ikke fordi jeg vil trædes på, det bliver jeg heller ikke, men fordi man nu ved at de ikke får det godt med den type fyre de vælger og så skal der jo ligesom være en de kan støtte sig til. tjahh om det er de forkerte piger? måske, det er der aldrig nogen der kan give et ærligt svar på :-)
tilføjet af

Sådan en pige ser på det

Det spørgsmål er jeg tit blevet spurgt om og har da også været i den situation som du beskriver. Men det er altså ikk så enkelt og lige til som du beskriver! Den person som du beskriver dig selv som, er også den mest geniale og perfekte til en pige, men hvis I er vild med en så holder iI pænt røven lukket og fortæller det ikk til puigen. Hvorfor gør I måske det? Når vi går ud og finder den der lidt hårdere fyr, så er det fordi at førstehåndsindtrykket måske er lidt mere makulint, og det giver altså en vis trykhed! Og når vi så finder ud af hvilken nar fyren er og smider ham ud, har vi ondt af os selv. Så nemt er det! Men det er altså ikk kun de hårdere typer der kan gå hen og være vise sig at være lede. Det kan fyre som dig selv også!!
Men det lyder som om du beskriver om en bestemt. Hvis du gør tyns jeg du sq let røven og fortælle hende hva du føler !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.