3tilføjet af

kan ikke få luft...hjælp

Hej
har i næsten 6 mrd været langt nede med en depression, er der andre der har prøvet at de ligesom ikke kan trække vejret ordentlig igennem, synes aldrig det har været et problem før...?
tilføjet af

kan heller ikke få luft....

Hej bløde.. Jeg lider af depression og panikangst. Jeg kunne i perioder ikke trække vejret, ordenligt. Men så gik jeg til en psykriater, der sagde det var normalt når man led af angst. så fik jeg en lykkepille, der hedder seroxat. Derefter har jeg været symtom fri, i c.a. 2 år nu. God bedring!
tilføjet af

panikangst

Hej m. dig! Jeg læste at du har været symtomfri i 2 år, heldige dig! Jeg kunne tænke mig at vide om du har haft nogle bivirkninger, så som evnt. vægtøgning, dårlig hukommelse,og om du har forsøgt at stoppe m. seroxaten, og om der evnt.var abstinenser v.stop.

M.v.h. mette
tilføjet af

Slap af

Jeg har selv prøvet hvordan det er når man ikke kan få luft. Jeg blev kortvarigt bevidstløs, og blev kørt til sygehuset i ambulance. Lægen på sygehuset, sagde at det er fordi man får for meget ilt i blodet når man hypperventilerer. det er naturligt at gå i panik når man føler at man bliver kvalt. Det hjælper at slappe af. Hypperventilering kan være psykisk betinget. Det var det for mig, fordi jeg lider af en depression. Bliv ikke bange det gør det bare værre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.