18tilføjet af

kan ik mærke noget

hej jeg er en pige på 17år hver eneste gang jeg har sex med en dreng kan jeg ik mærke noget jeg nyder det ik som alle andre hvad skal jeg gøre. er der noget galt med mig... please hjælp mig...
tilføjet af

Prøv noget ældre....

Prøv med en fyr der er lidt ældre og lad ham lære dig at slappe og nyde!! Det er nemlig lige nødaktig det der i de fleste tilfælde er problemet når der er problemer. Du må godt tage imod og nyde og absolut intet andet og i lang tid... Lær at elsk din krop!
Jeg ved jo af gode grunde, ikke om det er det men det kunne det nemt være ikk!?... Tænk på dig selv og gi dig lov!..
Knus
tilføjet af

det kommer

For at være helt ærlig, så bliver sex bedre og bedre med alderen. Jo mere fortrolig du bliver med din egen krop, jo mere vil du kunne finde ud af hvad det er du vil have og hvordan du vil have det. Husk lige at fyrene ikke kan læse dine tanker - du er nødt til at sige ligeud hvad der tænder dig og hvad der får dig til at se stjerner og måner :-)
Leg med dig selv, find ud af hvad der er lige dig og se frem til den dag, hvor du er sammen med en fyr du elsker og det er gensidigt. Så skal der snakkes og udforskes og det gør man altså ikke på samme måde, med et "one-night-stand".
Når jeg tænker tilbage på mig selv som 17 årig, så var det fuld knald på, i byen hver weekend og hjem med en fyr en gang imellem og dyrke noget tilfældig sex. Jo jo, det var da ok og fedt ind imellem, men det bedste sex (og orgasmerne)kom først senere.
Så nej, jeg tror sgu ikk der er noget specielt galt med dig. Det er da muligt, at der er nogle 17 årige der har et perfekt sexliv, men der er altså også nogen, der bruger en del år og erfaring, før de når dertil.
Og som sagt - mange gange kommer det helt automatisk, når man finder den helt rette partner :-)
tilføjet af

samme problem

Hej. Jeg er selv 17 år, for at være ærlig får jeg ikke en skid ud af det sex min kæreste og jeg har. men jeg har fundet en måde jeg får meget ud af det. nemlig ved at få den bagfra på måde følse det som om han støder lidt dyber end hvis det er en misio-stilling. prøv nogle forskellige stillinger du finder måsk den du får mest ud af.. håber det kan hjælpe dig lidt at du ikke er den eneste der har dette problem.
knus
tilføjet af

Til Tøzzen

Jeg går ud fra at din ven er på samme alder som dig selv og derfor vil jeg sige at hans (ynglepind) også bliver større med alderen, jeg for mit vekommende er den så stor at vi dårlig nok kan være sammen uden at det er med smerter til følge, men det er jo vores problem.
tilføjet af

erfaring

hej du skal havde en mand med erfaring så skriv til mig på pat@jubiipost.dk
tilføjet af

JEG GUDEN OVER ALLE, HAR ET SVAR TIL DIG MIN TØZ, BE GREATFULL!!!

VED DU HVA LILLE VEN???
JEG VED DET ER DIG, DER SPØRGER, MEN ALLIGEVEL KAN JEG IKKE LADE VÆRE MED, AT LADE SPØRGSMÅLET FALDE TILBAGE PÅ DIG SELV MED ET ANDET SPØRGSMÅL...
HVA SKER DER MED DIT SKRÆV???
DET JEG SER, NÅR DU SKRIVER, DU INTET KAN MÆRKE, ER EN KLAM GAMMEL KAT!!!
MEN DU! JEG VED HVA PROBLEMET ER!!!
(JA... NU BLIVER DET FØRST RIGTIG SPÆNDENDE!)
DU ER SIMPELTHEN SÅDAN EN NEDTUR, AT FÅ I KANEN, AT DU GIVER FYREN/FYRENE SKRUMPEREN PÅ!!!
YER BABY- YER!!!
OG MED ET HEMMELIGHEDSFULDT GLIMT I ØJET, OG EN GRUFULD GNÆKKEN, VIL JEG AFSLØRE FOR DIG, AT DET, AT LEGE LUDER IKKE GAVNER HINGSTENE!!!
:-)
.... DET KU JO OGSÅ TÆNKES... EJ DET ER FOR LANGT UDE.... OKEY- SÅ SKRIVER JEG DET!- DET KU JO OGSÅ TÆNKES, DET ER FYREN, DER ER NOGET GALT MED...- MEN JEG TVIVLER STÆRKT.... *GG*
MEN DU KAN JO PRØVE AT RIDE MIN MADISTUS MAXIMUS....
SÅ KAN JEG JO LIGE FINDE UD AF, OM DU OVERHOVEDET KAN BRUGES TIL NOGET!!!
KÆLLING!!!
... JEG BRÆKKER MIG AF GRIN!!!!
tilføjet af

Forslag!

HEJ LILLE VEN!
JEG HAR ET RÅD TIL DIG, OG JEG HÅBER AT DU KAN BRUGE DET.
DU KUNNE EVENTUELT PRØVE EN OPERATION, HVOR DU KUNNE FÅ SYET DINE SKAMLÆBER OP, SÅ DE IKKE HÆNGER OG DINGLER MELLEM KNÆERNE..........
JEG SÅ FORRESTEN EN PIGE SOM SAD PÅ EN KÆMPE STEN HER FORLEDEN, PLUDSELIG VAR STENEN VÆK, MEN JEG FANDT HURTIGT UD AF, AT HUN VAR GLEDET NED OVER STENEN, OG AT HENDES KÆMPE SKRÆV NU SKJULTE STENEN..... VAR DET DIG?

FORHÅBENTLIG KUNNE DU BRUGE MIT RÅD......
tilføjet af

du er da

- det største ubehøvlede svin der findes på denne jord! du skulle have skåret kuglerne af med en gammel rusten og sløv kniv! Jeg håber inderligt at du får et råddent liv og find dig så en anden hobby end at genere unge kvinder der beder om et godt råd. Eksempel: du kan få den fornuftige hobby at du lærer at stave og at behandle andre mennesker ordentligt. Men du er jo nok et håbløst tilfælde, det vil være en bedre idé at smide dig i en gummicelle, der hører du hjemme!
MØGSVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

var det ikke bisse?

Var det ikke lidt ubehøvlet....eller det fordi du er en af de piger de træner ´muskler dernede...så du bliver rigtig stram...?? *G*
tilføjet af

var det et råd??

Du kan måske nogle triks med din lille mis...? *S*
tilføjet af

:-)

HEJ FRÆKKE HANKAT!!!
JEG BLEV MEGET SMIGRET AF DIT SVAR. :-)
DU SKAL NOK BLIVE TIL NOGET. (AS IF!!!)
DU ER JO DEN LILLE PERLE!!!
ER DU EN LILLE MISSER?- ER DU DEEEEEET?
SO! :-)
TAG DEN I MUNDEN OG TELL ME WHAT YOU ARE!!!
tilføjet af

HMMM...

TRIK ER UDEN S... MONGOL!!!!
tilføjet af

traume


Du må lide af en eller anden form for traume..
En lille hjælp er på vej
Cand. psych. Henrik Buss
Psykologisk praksis:
Nørre Voldgade 68. 6.sal
1358 København K

20 meter fra
Nørreport Station
Metro
Prøv at tage kontakt til ham..
tilføjet af

kedelige Kommentarer.

Hej du.
Det er da et par kedelige typer der her prøver at scorer nogle billige point på andres bekostninger. Måske de skulle finde et andet forum at dyrke deres syge og ondskabsfulde humor.
Ignorerer dem min ven. De er ikke værd at bruge tid på.
Jeg foreslår at du og din kæreste/kærester forsøger at lege med hinandes kroppe, uden at have samleje. Mærk hvor og hvad der gør godt. Leg med hinanden med mund og hænder, legetøj eller hvad i nu finder på.
Onaner sammen. Vis din kæreste hvordan du selv gør når du onaner, det vil hjælpe jer begge.
Det skal jo også være sjovt.
Held og lykke. K.41
tilføjet af

Stupid!

Gad vide hvorfor du ved navn og adr på ham......
Har man selv nogle psykiske problemer????
C YA
tilføjet af

Psykiske problemer

Det er da egentlig skægt....
jeg kan ikke lade være med at læse det du skriver som at du mener der er noget galt med at have psykiske problemer?
Hvad er det lige der er galt med at gå til en psykolog eller en psykiater?
Mener jo egentlig at det er væsentlig sundere at gøre noget ved det man måtte være utilfreds med i sit liv, end bare at gå og gemme det væk, og i stedet bruge sin tid på at rakke ned på andre, fordi man mangler modet og selverkendelsen til at acceptere sig selv som man er.... men det er nok bare mig ;o)
/Sprocket
tilføjet af

psykopat

der er lige udkommet en ny bog om psykopater, det er lige noget for dig, ellllller det er måske dig de skriver om jahhhh deeeet errrr deeeet.
tilføjet af

du har ret

...godt svaret på det,
knus fra mig som er ganske enig...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.