1tilføjet af

Kan dette genoprettes?

Kan dette genoprettes?
For 17 år siden kom jeg ud af et blandingsmisbrug som havde varet i 30 år.Jeg er dybt taknemmelig for at være fri af denne fornedrelse.Årsagen til mit misbrug var dybe traumer i barndommen efter psykisk terror i barndomshjemmet,som bevirkede at jeg i purberteten fik Tvangstanker ,som fulgte mig op i voksenlivet.Jeg mødte nogle kristne som sagde at jeg skulle bede til GUD I jESUS NAVN . Jeg grinede af dem. Men en dag hvor jeg bare ønskede at tage mit eget liv,kom jeg til at tænke på hvad de havde sagt,og jeg råbte ;Gud hvis du er til, så må du vise dig for mig; Samme dag oplevede jeg en fysisk varme som af ild starte i mit hjerte.Varmen bredte sig ud i min krop til de aller yderste celler og jeg sprang rundt,var så let som en fjer og jublede for Gud og mennesker.Det havde jeg aldrig troet mulig.Jeg var fri. Man skal opleve det for at kunne tro på det. Men jeg ved at når Gud i sit ord siger; Kald på mig på nødens dag og jeg vil udfri dig.Og du skal ære mig; Ja så passer det.
I min misbrugsperiode forliste jeg 2 ægteskaber og har 2 dejlige piger fra første ægteskab Jeanett og Michelle. Dem har jeg ikke kontakt med,for de kan ikke tilgive mine svigt.Derfor er jeg også afholdt fra at se mine dejlige børnebørn på ca.11- og 17 år.Jeg ved hvor de bor men al kontakt afvises. Ligeså i det andet forhold er jeg blevet afvist.
Jeg er en herre på 63 år og lever et glad liv med min ny kone som jeg har været gift med i 13 år.
Glæden ville være endnu større om jeg fik lov at have fællesskab med mine børn og børnebørn. Det må da være muligt,men hvordan?
Har du en god løsning?
Krauge
tilføjet af

Brug din ærlighed

Hvis du er ærlig for dig selv, så tag og brug det til dine børn også. Bed til din Gud om hjælp, og skriv et ærligt brev til dine børn, hvor du beder om tilgivelse for dine fejl, sig at du gerne vil lære dem at kende, at du ingen forventninger har om at det skal være med det samme at de skal falde dig om halsen.
Skriv om dit liv, med misbruget (til den store) skriv om dit liv med din nye kone. Skriv at de mangler for at gøre puslespillet helt. Hvis de svare dig, så vær forberedt på et afslag, men du har sået et frø. Og hvis det bliver positivt, så Gud forbyde dig at svigte dem igen.
Det er bare min mening.
Alt held og lykke, jeg håber at det lykkes for dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.