6tilføjet af

Kan det virkelig være

.....meningen at sobre, seriøse og kreative indlæg, gang på gang skal skubbes ud i kulden af perfide, småborgelige og rasistiske debattører. Det er desværre blevet dagligdagen herinde på sol. Det må/og skal gøres noget ved. Det ender med at denne side går nedenom og hjem. Det kan da ikke være sol-redaktionens mening
med dette forum. Det handler ikke om cencur, det handler om allmindelig høflighed
og sobert sprog overfor vores meddebattører. Forbliver i håbet om en god debat.
Hilsen "Kajsa"
tilføjet af

Det tror jeg nu ikke,

Der bliver skrevet mange indlæg her på debatten, flere end der er blevet gjort førhen.
Jeg synes så også at en del indlæg er for tønde, og de burde være noget længer for at blive optaget, der synes jeg man skulle trykke på delete knappen fra redaktionen.
Samt er der enkelte der skriver det ene indlæg efter det andet, unden at svare tilbage. Et indlæg om dagen må være rimlig.
Men ellers må du klade, når du synes et svar er for langt ude.
Mvh.
tilføjet af

det var der

....hvor jeg ville hen. Der bliver skrivet om det samme flere gange om dagen, ovenikøbet af den samme debattør. Der skal ikke sættes grænser for hvor mange indlæg der bliver skrivet af den samme debattør, men sættes grænser for hvor mange indlæg af den samme karakter der bliver skrivet. Det kan gøres noget ved.
Sol-redaktionen skal spille en mere aktiv rolle på det plan. 80)
tilføjet af

Rent Teknisk

At sætte en begrændsning på hvor mange indlæg man skal have lov til at skrive om dagen duer ik helt teknisk set. (Ved godt du også er imod det).
Der er alt for mange smuthuller som kan udnyttes.
Det duer jo heller ikke at sætte en begrændsning på antal indlæg inden for et bestemt område. Så brgynder folk jo bare at lægge deres indlæg alle mulige underlige steder på debatten.
Nææ, moderatorerne må bare tage sig lidt sammen, og så slette nogle af de indlæg som ikke bør være her på debatten.
..og så må folk jo tage sig lidt sammen og lade være med at sende så mange underlige indlæg.
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

Jeg finder det ikke ok,

Jeg finder det lidt træls at nogle skriver flere indlæg på engang unden der er en dyber mening i det.
Hvis en debatør skriver flere indlæg om dagen, har han jo svært ved få tid til at svare dem alle, så er der jo ingen debat. Jeg forventer at få svar, hvis jeg svare på et indlæg. Det må vel være meningen med et debat forum.
Mvh
tilføjet af

Jeg mener hovedindlæg,

Du skriver jo selv hovedindlæg, men du skriver jo ikke den ene efter den anden. Jeg tæller jo ikke med når vi sider og skriver her og svare hinanden det ikke det jeg mener. Jeg synes de retnings linger der er beskrevet af redaktionen er gode nok, de skal jo bare overholdes.
Hvis man så finder et indlæg eller et svar for langt ude, må man jo klage over det.
Men hvis du kan overkomme, at skrive tre gode indlæg om dagen, og kan gå i en dialog med de personer der svare på dem, finder jeg det helt klart ok.
Men hvis du har ret angående, det ikke går teknisk set, med hensyn til hvor mange indlæg man kan skrive, er der jo ikke noget at gøre ved det.
Mvh
tilføjet af

De kan jo starte med dine indlæg

Du skriver jo selv masser af indlæg om alt og intet. jeg kan imidlertid forstå, at det er dem der ikke er enige med dig der ødelægger debatten. skriv dog ligeud at du ønsker, at folk der ikke er enige med dig i indvandrer debatten skal censureres.
Gitte
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.