6tilføjet af

København under administration.

Er det snart ved at gå op for folket, og for politikerne Christiansborg, at Ritt Bjerregaard er ved at køre Københavns Kommune i sænk?
*Hun har gentagne gange udskudt problemet med ungdomshuset
*Hun har lovet nogle billige boliger, der ikke kan realiseres på lovlig vis
*Hun er ansvarlig for, at skole/ungdomsbudgetterne er overskredet med 138 mio
*Hun vil finansierer ovenstående med øgede parkeringsbøder
*Hendes Rådhus har solgt 2000 p-licenser til 1200 p-båse ved Rigshospitalet.
Hvornår må denne dame bede om at forlade taburetten?
Er du tilfreds med Overborgmesteren på Københavns Rådhus?
tilføjet af

Samfundskritisk indlæg

Med hensyn til Ritt Bjerregård, blev jeg glad da København fik en socialdemokratisk borgmester. Hun har alle odds imod sig og sikkert mange fjender der misunder hende posten. Hun er en erfaren dame og har heller ikke siddet såååå længe at du kan give hende skylden for alt. Ansvar for det med skolen. Inden hende var det venstre ikke sandt. Pind. Hva med at give ham noget af ansvaret. S er helt klart svaret i fremtiden med mindre vores samfund grundet en umenneskelig venstre koalition går under. Det er ikke grundet Ritt og ungdomshuset at alt står dårligt til, Det er blot et udtryk for den stigende intolerance der fortsat vokser i samfundet. Christiania og unge bzere som de nu er blevet fordi der ikke er plads til dem. Den satans "normalisering", vi skal alle være så "pæne" og artige at det er til at brække sig over. Hvis S vinder næste gange vil Ritt også have opbakning nok til at gennemføre byggeri mm. Det er jeg sikker på. Gi venstre skylden og deres uhumane pengegriske politik hvis du skal give nogen skylden...
tilføjet af

Passer ikke

Ritt har virkelig taget arbejdstøjet på,og er i færd med at gøre København til en bedre by for os. Du giver hende skylden for alt muligt,-men regeringen VKO-spænder ben for Ritt og vores billige boliger, og ungdomshuset og hjælp til skolerne har de også afvist.
Du skal vel lave propaganda for højrefløjen,siden du bare kævler løs om alle mulige fejl, i stedet for at se på kendsgerningerne.
tilføjet af

Næh hør nu..

"blev jeg glad da København fik en socialdemokratisk borgmester". Er det ikke at skide på Jens Kramer Mikkelsen, Egon Weidekamp m.fl. at hævde, at de ikke var Socialdemokrater???
I øvrigt et noget rodet og usammenhægende indlæg!
tilføjet af

fru Nielsen. Læs indlægget en gang til,

så forstår du måske bedre.....Det er jo ikke VKR regeringen der skal bygge boliger til københavnerne, det er kommunen, men Ritt har lovet noget der ikke kan holdes....
Iøvrigt har Ritt Bjerregård vist altid været grisk hvad penge angår...
tilføjet af

Ritts ansvar

det er formentlig korrekt at Ritt har overtaget en synkende skude - men på den anden side har hun jo altid selv kunne bruge penge, der ikke var der - heri intet nyt.
Vedrørende ungdomhsuset - det er en sag der går længere tilbage end som så, derfor er jeg i tvivl om hvor meget ansvar man kan pålægge denne dame.
M.h.t. billige boliger - at der findes en lovgivning, som alle skal følge, det er Ritt hævet over. Skidt med lovgivningen, bare der kan scores billige stemmer.
M.h.t. overskridelse af skolebudgetter - denne fadæse stammer fra før hendes tid, hvorfor det eneste man på nuværende tidspunkt kan bebrejde hende er, at hun ikke har udvist rettidigt omhu og ikke har henvendt sig til KL for at få sagen på plads.
P-licenser ved Rigshospitalet(RH) - nu er det Klaus Bondam, der står for denne så i hans øjne glimrende indtægskilde.
Der er blot at sige, at p.t. lider RH af adskillige opsigelser som begrundes i kommende parkeringsforhold, samt at diverse vikarer som kommer fast i afdelingerne afstår fra at tage vagter på RH grundet samme P-muligheder eller mangel på samme.
Klaus Bondam skulle have udtalt at de ansatte på Rigshospitalet skal have samme forhold som Københavns borgere.
Så må samme Klaus sørge for at Københavns borgere bliver ansat på RH, så patienterne kan blive passet af dem, der ikke har brug for at køre i bil på deres arbejde.
Nok har Ritt det overordnede ansvar og nok burde hun have reageret på nogle af disse sager væsentlig tidligere, men jeg mener ikke at hun er ophavsmand til samtlige problemer.
tilføjet af

Hun

Den tidligere kommunist Mare-Ritt Bjerrgård har sprunget en lang boligkø over for at få en meget billig og stor lejlighed på Vesterbro. Hun brugte også løs af skatteborgernes penge til eget forbrug. København kommune vil om ikke så længe køre ned den økonomiske afgrund, som det skete i den uduelige socialkammerat Anker Jørgensens regeringtid. Denne personage importerede samtidig en stor mængde "kulturberigere" til landet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.