9tilføjet af

Kærlighed eller uddannelse?

Jeg har lige mødt en pige, hun er meget sød. Og vi kan lide hinanden. Problemet er at jeg, om få måneder, skal til Frankrig i et halvt år, som et led i min uddannelse. Jeg ved ikke om et så nyt forhold vil kunne klare det. Hun ved det godt. Skal vi bare få det ud af det som vi kan, og se tiden an? Eller skal vi stoppe nu, så ingen bliver sårede?
Håber I kan hjælpe mig!!
tilføjet af

Hvad siger dit hjerte dig?

Kunne du forestille dig aldrig at se hende igen? Eller gør det FOR ondt?
I så fald er det vel bedst at se hvor det fører hen...
Det er bedre at have elsket og mistet - end slet ikke at have elsket...
tilføjet af

Se hvordan det går

Jeg synes du skulle prøve at se hvad der sker de næste par måneder indti du skal til Frankrig. Hvis det på den tid går op for dig at du virkelig elsker hende, kan du jo blive hjemme. Eller hun kunne tage med? Men jeg synes i hvert fald ikke du skal afslutte forholdet, hvis du tror det kan blive til noget godt.
tilføjet af

Tag afsted

Jeg synes at du skal tage afsted ellers kommer du sikkert til at fortryde det og et ½ år er ikke så langt tid, hvis forholdet ikke kan holde til at I er fra hinanden i det ½ år, så var det heller ikke meningen at I skulle være sammen.......Så tag afsted og nyd det.
tilføjet af

Hmm ...

Jeg synes ikke umiddelbart, det lyder som om du er oppe-i-skyerne-head-over-hills-I-wanna-grow-old-with-you forelsket i denne her pige. Det må du nok finde ud af først, inden du så kan beslutte dig.
tilføjet af

klart!

Selvfølgelig skal du tage afsted. Hvis det virkelig skal være jer to, så holder forholdet også selvom du er afsted i et halvt år. Hvis det ikke holder kan du aldrig bebrejde dig selv at du tog afsted, det er i hvert fald ikke grunden. Et halvt åt er ingenting set i forhold til, at I måske skal være sammen resten af jeres liv. Og desuden er Frankrig altså ikke længere væk end en flybillet. Så rigtig god rejse!
tilføjet af

Et bud...

Ja, stop det forhold aldeles omgående!
:o)....hvis der er noget i det, så kan det ikke lade være at gøre opmærksom på sig selv...
"Your absence makes my heart grow fonder"
(Næsten ikke til at oversætte ordentligt)..."Min kærlighed til dig gror ved savnet af dig!"

I hinandens fravær vil I finde ud af, hvilken værdi jeres forhold har.
Men som sagt...kun et bud...det værste ved kærlighed er, at det ikke kan planlægges. Jeg synes, de andre svar du har fået, med at prøve at lytte til dit hjerte, er nogle meget gode fingerpeg.
Held og lykke med det hele.
tilføjet af

rejs

du skal rejse og er hun den rette kan forholdet godt klarer et lille halvt år.
Held og lykke
tilføjet af

min erfaring siger mig det kan holde

hvis i er de rette folk for hinanden, saa skal det nok holde. jeg skulle rejse hjem til danmark i 3 maaneder en uge efter jeg moedte min nuvaerende kaereste. vi emailede meget og moedtes paa messenger et par gange om ugen. han kom og besoegte mig i Danmark i en uge. (din veninde kunne maaske ogsaa komme og besoege dig?). jeg jeg kom tilbage efter min tre maaneders ophold blev vi 'faste kaerester'. men hele det foerste aar boede vi i to forskellige byer og saas kun hvaranden weekend. nu bor vi sammen.
saa jeg vil helt klart sige at det kan holde. det var netop ogsaa p.g.a. min uddannelse at jeg boede i en anden by og at vi kun saas hveranden weekend.
tilføjet af

Tusind tak

Jeg ville bare lige sige tusind tak, til de, der har givet lidt af Jeres tid til at hjælpe mig.. Det er jeg meget glad for.. Igen tak..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.