3tilføjet af

Jul i udlandet

Jeg har med familien planer om at holde dette års juleaften i udlandet, dog er det endnu ikke planlagt, hvor vi tager hen. Er der nogen, der kan anbefale spændende steder at tilbringe sin juleferie?
tilføjet af

ja da

Japan er stor artet osaka f.x.
Athen i Grækenland.
Sydney i Australien.
og så er der selvfølgelig Paris i Frankrig
Hilsen Irene
p.s håber det kunne hjælpe
tilføjet af

En Dejlig Jul

har du boern? Hvis ja saa er Disney i Florida da et dejligt sted at vare til Jul. Billigere priser fordi det er udenfor turist sasonnen. Mange dejlige parker at gaa i, og vejret er stadigt varmt, for det bliver jo ikke koligere forend engang i Januar, og det ville jo vare en stor oplevelse for born.
tilføjet af

Spanien

Der er dejligt mange steder i den sydlige del af spanien på den tid af året og specielt på de canariske øer. Det er også det helt rigtige sted, hvis man vil være fri for overdrevent gave- og juleræs.
Til gengæld er der nogle fantastiske julenatsgudstjenester. Er man i et område med en skandinavisk kirke/sømandkirke kan det iøvrigt anbefales at man deltager i deres julearrangement. Det kan være endog meget hyggeligt.
Sagen er nemlig den at gaveaftenen i Spanien er Helig tre kongers aften.
Mine børn erindrer endnu med fryd da jeg to dem med til spanien den 30 december, og hvor vi først holdt nytårsaften og hvad jeg da ikke vidste hellig tre kongers aften. Der opdagede mine børn at alle de andre børn fik gaver. Så vi måtte lige en tur ind i en legetøjsforretning. Det er sandelig godt der er noget der hedder creditcards. Men det var helt fint. Den næste dag var det dårligt vejr og det blæste en halv pelikan. Men de hyggede sig med deres nye legetøj, det var en succes de taler om nu snart 10 år efter.
the old baker
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.