8tilføjet af

Jeg troede at jeg kunne stole på ham, men nej ..

Jah - hvor skal jeg begynde ..
Jo .. Min kæreste og jeg var til fest hos en af vores fælles venner, og vi blev lidt små-uvenner ..
Jeg skulle være tidligt hjemme, så var nød til at køre midt i vores diskution ..
Nå .. Men min kæreste blev til festen, da jeg gik ..
Jeg blev fulgt hjem af min kærestes bedste ven, som jeg også kender vældig godt ..
Vi var begge lidt berusede, men gik og snakkede rimelig seriøst alligevel .. Vi snakkede om livet, og alle vores små og store problemer .. Jeg følte mig vældig godt tilpas i hans selvskab, og følte at vi havde noget sammen .. Selvfølgelig var d bare noget venskabeligt, for jeg elsker min kæreste over alt ..
Men jeg vidste at min ven havde en MEGET stor hemmelighed, som ikke engang hans eks. havde fået at vide - og lige pludselig fortalte han den så til mig ..
Jeg blev meget forbavset, og tænkte "Hvorfor fortæller han MIG d ?" .. Men han sagde også bagefter, at han stolede 110% på mig - og at han kunne fortælle mig ALT .. D blev jeg selvfølgelig MEGET glad for at høre, og jeg stolede også 110% på ham ..
Jeg var villig til at fortælle ham alt ..
Vi snakkede ca. 3 timer den nat ..
Og jeg fortalte ham nogle af mine dybeste hmmeligheder, og han lovede mig at de ALDRIG ville komme videre, og at jeg altid kunne komme til ham hvis der var noget ..
Jeg følte at jeg havde fundet mig en god ven ..
Men NEJ ..
Et par dage efter snakkede jeg med min kæreste om d, og han sagde at min såkaldte nye ven allerede havde fortalt mine hemmeligheder videre !
Jeg blev MEGA skuffet og ked af, at jeg havde stolet så blindt på ham ..
Men d værste er bare, at d han har fortalt mig vil han ikke engang fortælle til sin bedste ven (min kæreste) - og selvom jeg VED at han har fortalt mine hemmeligheder videre, vil jeg ALDRIG kunne få mig selv til at fortælle hans hemmelighed videre .. Men hvorfor ?
Håber på nogle gode svar og råd ..
D er nemlig altid rart at få andres synspunkter på ens egne oplevelser :)
tilføjet af

umm...

Hejsa,
Ked af at høre din situation men meget kan jeg egenligt samligne den med mange af mine egne!!
Fordi ligesom dig har jeg aldrig fortalt en hemmelighed videre men nogle gange er mine hemmeligheder blevet fortalt videre... at det er lang tid siden er en anden side af sagen men siden da har jeg et ordsprog som jeg lever efter... "Trust is a weakness" så mine hemmeligheder forbliver mine hemmeligheder og endnu har jeg faktisk kun fundet én jeg tør stole på... men alligevel har jeg aldrig sagt nogle af mine større hemmeligheder. Men selvom at de få venner jeg har stadig fortæller deres hemmeligheder til mig (mest hvis de har brug for at snakke og få lettet deres tryk) så forbliver det stadig hos mig.
Ved så godt det ikke ligefrem er en smart måde at gøre tingene på fordi du udsætter dig selv for mange ting på den måde som er farligt har jeg hørt fra alle sider af. Men det ligesom den eneste måde jeg selv føler mig sikker på som er derfor jeg holder tingene på den måde...
Men det var da en lille indskydelse herfra :)
og et godt råd? hmm... ville være bedst at finde en man kan stole på og komme til for man får det sååå meget bedre af at få lettet sit tryk en gang imellem!
Held & Lykke,
og masser af hilsner herfra! :)
tilføjet af

Jah - MEN

Hmm ..
Jeg har 2 personer som jeg kan stole 110% på - min kæreste og min bedste veninde ..
Men ham som jeg troede at jeg kunne stole på, har en slags "facade" .. Han har haft en hård barndom, og derfor er han bleve som han er nu .. TOTALT hård ..
Intet han nå ind til ham ..
Men da jeg snakkede med ham, sagde han at jeg nu kendte hans rigtige personlighed .. - Og den var varm og hensynsfuld .. En rigtig ven ..
Og jeg føler mig bare så naiv, for jeg holder af ham - selvom han har fortalt mine hemmeligheder videre, og selvom han har sagt nogle grimme ting om mig ..
Hvorfor ?
Han har jo ikke været en loyal ven, men på grund af han problemer som han fortæller mig - og på grund af at jeg er den eneste der har set hans "rigtige" personlighed, så kan jeg ikke være sur på ham, eller skodde ham som ven ..
Jeg har ondt af ham .. Og jeg føler med ham ..
Men hvor smart er d at have en ven, som man ikke kan stole på ?
Jeg holder jo af ham forhelvede ..
tilføjet af

Godt & Skidt...

nånå, jamen det er jo kun godt at hører du har to personer du kan stole de 110% på! :)
Det er synd at høre det med din ven har haft en hård barndom som så har gjort ham totalt hård som du siger. Men godt at høre du åbenbart var nået ind til ham!
hmm... Kan da også kun give dig ret i at man normalt ville være sur på personen for at have fortalt ens hemmeligheder videre men at du ikke er sur og ikke kan skodde ham som en ven er jo netop fordi du holder af ham... så hvad mere behøves der? Altså, det kan jo godt være han kan holde på hemmeligheder men kommer nok bare an på i hvilken længde af det... nogle hemmeligheder er jo altid større end andre så måske dem der ikke er så store vil han måske være i stand til at holde?
Må da indrømme at når man lige sådan har fået en rigtig hemmelighed at vide såå er det da lidt interessant fordi man lige pludselig ved noget om én som alle andre ikke gør... og så er det jo det kan blive fristende at fortælle det til andre at man ved sådan noget om én og inden du ved af det har du lige afsløret hele hemmeligheden! Det er jo kun en naturlig følelse man får af den slags... Men som selvfølgelig ikke giver en retten til at fortælle den.
Men bare det du holder af ham er jo grund nok til at være venner selvom han ikke kan holde på alle hemmeligheder men det kommer nu nok engang fordi folk kan ændrer sig hvis man vil og er der en til at hjælpe... i dit tilfælde ville det nok være dig da du jo har været i kontakt med ham så er det jo en kanon støtte at have! Men det afhænger jo af at personen overhovedet har lysten til at ændre sig en smule.
tilføjet af

Du har ret ..

Du har fuldstændig ret ..
Er glad for din hjælp ..
Jeg kan bruge d til en masse ..
Tror bare at jeg vil lade ham komme til mig - hvis vi skal vedvare kontakten ..
Men jeg VED at han kommer inden for kort tid, for jeg er d menneske som ved allermest om hans rigtige personlighed .. Og jeg vil MEGET gerne hjælpe ham !
Men jeg lader bare være med at fortælle ham nogle hemmeligheder, indtil jeg har lært ham 110% at kende, og indtil jeg har lært noget mere om hans "rigtige" personlighed !
Men han har et MEGET stort problem, som jeg også prøvede at hjælpe ham med sidste gang vi snakkede ..
Han er vild med en af mine veninder ..
Men alle hans tidligere kærester har han slået op med efter et par måneder - nemlig lige så snart de kom tæt ind på hans liv ..
Og den eneste pige (udover mig) som han vil dele sit liv med, er hende min veninde ..
Og hun vil bare IKKE have ham ..
De har kommet sammen én gang før, men så var der problemer med hans x ..
Han siger, at hvis hun ikke er hans kærlighed - er der ingen der er d ..
Han skal også på efterskole her til august, og der har han også sagt, at hvis han skulle have et forhold med én mens han er der - så skal d KUN være hende ..
Hvad fanden sir' man til ham ?
Hun kan aldrig få hende ..
De er forhenværende bedste venner, men fordi han har været sådan et svin overfor piger - har hun brudt d venskab..
Jeg vil VILDT gerne hjælpe ham - men ved bare snart ikke hvad jeg skal stille op ?
tilføjet af

av av

hehe, er glad for at høre du kunne bruge det til noget :)
jaa det er noget af en situation han er havnet i der med din veninde! Men du kunne jo eventuelt få ham til at forstå det måske er hans eget værk efter første gang de kom sammen da din veninde elskede ham så meget at det har slog hende hårdt da han slog op med hende og pga det IKKE vil udsættes for den samme smerte igen da hun nu måske er kommet over det..? Så kan jo godt være at hun stadig elsker ham men af den grund holder sin afstand for hendes egen skyld... eller andet, kunne jo være at hendes kærlighed for ham forsvandt sammen med smerten?
Altså jeg vil ikke blande for meget sammen da tingene jo som regel er meget mere enkelte en lige øjet ser... men siden du nu nævner at der var problemer med hans X har det nu også meget at sige. Fordi det kunne jo være det var der det virkelige problem lå?
Den der med at det er hans eneste kærlighed kan godt passe! Men tilgengæld kan det også bare være at det er ham som er for snævre synet og ikke har lyst til at kigge sig en smule omkring fordi som man siger "Der er mange andre fisk i vandet" så hvorfor skulle der ikke også være en anden for ham derude?
Men hvad du skal sige til ham?
Hvis det var mig ville jeg simpelthen prøve at forklare ham sandheden om hvordan tingene ligger..! og ved at gøre det kunne det måske også godt give ham en lyst til at forandre sig lidt til at være en måske bare en smule mere udadvendt person. Fordi jeg er sikker på at hvis han forstår situation og hun virkelig er den eneste ene for ham som han inderligt tror på, så vil han gøre hvad som helst for at vække hendes interesse for ham igen... og det er inklusive at ændre sin personlighed! Fordi sårn arbejder kærligheden jo til tider🙂
Men én ting vil jeg da sige til dig.
Aldrig, sige aldrig! fordi alt er muligt hvis man tror på det og jeg tror nok på ham til at han godt kan få det til at køre igen hvis han virkelig er seriøs i sin sag og gerne vil have det til at køre. Men selvfølgelig vil det hjælpe ham mere at hvis en nær ven til ham også tror på ham! :)
tilføjet af

Surt...!

jah, det er rimlig uheldigt, det kan jeg godt se, men der er desværre ikke så meget at gøre ved det!
drop ham der vennen, han er noget crap!

...og lad være at sige hans hemmeligheder videre, det bliver det hele kun værre af!
tal med ham om det, sig til ham du synes at det var ekstremt tarveligt af ham, og at du aldrig kunne finde på at sige hans hemmeligheder videre, fordi du er en SAND ven!
...han skulle meget gerne blive flov nu! og hvis ikke så skid ham i hovedet, altså!!!
skråt op med ham... han er ikke det værd!
men der er bare ikke særlig meget at gøre i den situation, andet end at droppe ham og finde en ny ven!!!
håber det var råd nok! =)
knus Ellie <3
tilføjet af

hmm

Det ville da være en mulighed...
Men hvis man bare droppede hinanden så let ville jeg nødigt se hvordan verdenen ville komme til at se ud!!
Der er altid ting andre ting man kan gøre og at droppe en burde altid være den sidste udvej hvis den da overhovedet burde være en udvej... Men dropper du en bare pga. det er sådan personen nu er så ville jeg vove pelsen på at sige at man ikke selv bliver at hak bedre...
Hygge
tilføjet af

synd

Jeg er ked af,at høre om din oplevelse,man bliver altid så skuffet,når nogen man viser tillid svigter en...
selv om det måske er svært,så se positivt på det,så prøv : Der er din "ven" der har opført sig dumt,hvilket viser en del om ham,At du så ikke fortæller andre om hans hemmelighed,viser så tilgengæld også meget om dig-noget du skal være stolt af.keep up the good work.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.