3tilføjet af

Jeg Savner Ham/Der Kaldte Sig For Min VEN!

Det gør så ondt - det hele er underligt - han var jo aldrig helt min - men alligevel - føles det som om - man har mistet - den del af en - der altid smilte og grinede - Jeg havde aldrig - forventet noget af ham - kun at han var min Ven - men nu - nu har vi ikke mere og snakke om - eller har vi?!? - Men kan bare ikke finde ordene - Jeg er så genert - og klart nok skal det Ikke kun - være ham der skriver til mig - Men jeg kan Ikke skrive til ham - er så bange for jeg skal mase mig på - men vil jo bare så gerne - "høre/læse" - Ham sige "aften", til mig! - Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre! - Snart - skal jeg på "ferie" - og ingen ved - hvor lang denne "ferie" bliver - har fortalt ham det - men ikke hvorfor eller hvorhen! - Selvom han gerne ville vide det - Men vidste han det - ville jeg først miste ham - ligesom mange af de andre - der kaldte sig min ven! - men Ham her - ham vil jeg helst ikke miste - Jeg ville - hvis jeg kunne - gøre alt for at forhindre det - men det er ikke så ligetil! - I går - han var lige "der" - og jeg lige "her" - men intet "hej" blev det til - så nu - nu kan jeg virkelig føle - jeg har mistet en kær! - Jeg ved godt - at smerten en dag - vil være væk - men hverken - i morgen - i aften - eller om 14 dage - vil han være glemt! - man kan Ikke - bare glemme - et så fantastisk menneske - som har sat - de smukkeste spor - i ens hjerte!
Jeg kan mærke - *og igen - tårer der baner sig vej frem* at min krop - at jeg selv - har den største længsel - til og være ham tæt - bare den sidste gang - hvis jeg dog bare - kunne spørge ham - om han ville komme forbi - men Nej - jeg ved havd hans svar er - eller det tror jeg - jeg ved! - Jeg aner ikke - hvad jeg skal gøre - har prøvet at glemme ham - men det kan man ikke bare såen lige! - har prøvet - at høre andet musik - end det der minder mig om ham! - men hverken det - eller neogt andet hjælper! - det gør bare så ondt - og tit - kan jeg blive - sur på mig selv - over at falde - for en person - denne vej - men mest af alt - over hvordan - jeg kunne være så dum - og misforstå - hans mange signler!!! -
Jev ved - jeg Skal glemme ham - men Hvordan ?!? - Han har jo fundet noget i mig - jeg ikke troede levede - Han har sat sit eget fodspor - lige der - eller lige her - i mit hjerte! - Et fodspor - jeg ikke kan fjerne! - Jeg Kan Ikke - slette det - uanset - Hvor gerne jeg ville! - Græder endnu mere nu - men over hvad ?!? - over en - der der "bare" legede med mig! - Med tonerne - af Johnny Logan : Hold Me Now : og Phil Collins : One More Night og Mariah Carey : Against All odds : - kan jeg ikke lade være med - igen at - drømme mig ind - i Hans arme - den Aller Sidste Gang!!! -
*Don't Don't close your heart to how you feel Dream Don't be afraid the dream's not
real Close your eyes Pretend it's just the two of us again Make believe This moment's
here to stay Touch Touch me the way you used to do I know Tonight could be all I'll have
with you From now on You'll be with someone else instead of me So tonight Let's build
this memory for the last time Hold me now Don't cry Don't say a word Just hold me now And
I Will know though we're apart We'll always be together Forever in love What do you say
when words are not enough Time Time will be kind once we're apart And your tears Tears
will have no place in your heart I wish II could say how much I'll miss you, when
you're gone All my love For you will go on and on and Hold me now Don't cry Don't say a
word Just hold me now And try To understand that I hope at last you've found What you've
been searching for And though I won't be there anymore I will always love you Don't say
a word Just hold me now And I Will know though we're apart We'll always be
together Forever in love What do you say when words are not enough What can I say now My
words are not enough*
*Like a river to the sea I will always be with you And if you sail away I will follow you Give me one more night, give me just one more night Oh one more night, cos I can’t wait foreverI know there’ll never be a time you’ll ever feel the same And I know it’s only words But if you change your mind you know that I’ll be here And maybe we both can learn*
*How can you just walk away from me, when all I can do is watch you leave
'Cos we've shared the laughter and the pain, and even shared the tears
You're the only one who really knew me at all*
- *I wish I could just make you turn around, turn around and see me cry
There's so much I need to say to you, so many reasons why
You're the only one who really knew me at all*
Det gør så ondt! - Savner ham jo bare! - Kan mærke – Jeg mangler det sidste farvel til ham! – Men Aldrig – kan det lade sig gøre! – Kun fordi – man er så genert og bange for at lyde alt for dum!
¨SadGirl¨

tilføjet af

DO IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kære Sadgirl.
Jeg kendte engang en rigtig sød pige som var min bedste ven som jeg kunne snakke med alt om og jeg holde virkelig meget af.
Måske lidt mere end en ven, men det var måske det der gjorde det så stærkt!
Hun rejste og kom ikke tilbage!
Der var en' ting jeg godt ville havde sagt til hende, nemlig mine følelser for hende som ven og om hvor meget jeg virkelig følte for hende.
Det kan jeg ikke idag!!!!!!!
Jeg kunne ikke tage mig sammen og er der noget jeg fortryder af alt det lort jeg har lavet i mit liv så er det det.
SIG DET!!! Du har intet at tabe kun vinde!!
Knus Niels
tilføjet af

Hårdt

Det er virkelig hårdt, føler med dig.
Måske du skulle fortælle ham hva du skal så han selv kan bestemme om han er der når du er tilbage?
Lyder måske forkert sagt, men håber du forstår det rigtigt.
Signe
tilføjet af

Smukt

Hey..
Det var virkelig smukt skrevet..
Jeg har været det samme igennem, men en jeg virkelig holdt af, men nu er det for sent at fortælle ham hvad jeg føler for ham.. Jeg har følt det næsten så længe jeg har kendt ham, hvilket er næsten 10 måneder, men han tager ikke sin mobil når jeg ringer, eller svarer ikke på mine beskeder..
Jeg havde inviteret ham med til fest i fredags, men han fik i sidste øjeblik et andet tilbud som han tog imod.. Matchmakers by night på en bar..
Jeg ved godt at dette ikke er så seriøst som med jer, men jeg føler mig helt tom indeni, som om der mangler en del af mig for at blive fuldendt, som om der er nogen der har revet et stykke ud af mig og kylet det væk..
Hvis han har fundet en anden kan han jo bare sige det, i stedet for at lade mig ligne en komplet idiot..
Jeg ville virkelig ønske jeg havde modet til at sige det til ham.. Jeg ved godt der er en lille aldersforskel på 3 år og 9 måneder og 1 dag, men det burde da ikke være grunden til at vi ikke kunne være sammen..
Jeg vil smutte igen, for nu handler det vidst ikke om dit problem mere.. Sorry!!!
Held og lykke!!??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.