18tilføjet af

Jeg mangler venner

Hej.
Jeg føler selv at jeg er ensom. Jeg mangler nogle søde mennesker at dele oplevelser med.
Jeg bryder mig ikke om at chatte og ved ikke om dating på nettet er noget for mig. Er der nogen med erfaringer der kan dele dem med mig???
/M
tilføjet af

Dating kan lykkes

Hej
For 4½ år siden prøvede jeg en datingside "under uret" for første og eneste gang i mit liv. Jeg kom tilfældigt forbi da jeg surfede. Lavede en profil "det sker der vel ikke noget ved". Fik svar fra 2-3 seriøse, men fandt hurtigt frem til mr. Right. Vi er nu gift på andet år og stadig meget glade for hinanden. Vi er ikke af den yngste generation, skal jeg lige nævne.
Det kan altså være lykken, men husk - især som kvinde - at være anonym, find et neutralt sted (restaurant) til første møde osv. Datingstederne burde dog sortere mere i de fjollede og grove indlæg, fjerne dem ganske enkelt!
Held og lykke
hilsen mullemor
tilføjet af

Nettet er en mulighed

Jeg har fundet min sjælepartner/mit livs kærlighed på nettet -og mange venner, så det er en mulighed hvis du, som jeg, ikke kan lide at komme ud blandt mange fremmede mennesker (jeg selv HADER at komme ud fremmede steder blandt en masse overfladiske mennesker, der KUN reagerer på det ydre/overfladen)
tilføjet af

Kom ud i livet!

Hej Michael P
Jeg kender godt til det at være ensom.
Jeg kender også godt den der med at nu skal man altså også ud og måde nogle nye mennesker. Man prøver nettet fordi der kan man jo finde alt...
Men som du skriver så er du ikke rigtig til at chatte og det er jeg egentlig heller ikke.
Jeg tror at løsningen er at komme ud i livet og møde mennesker face to face!
Ved godt at det er svært, det er det også for mig selv. Mit "problem" er nok lidt at jeg ikke rigtig interessere mig for noget. Jeg tror at vejen til at møde nye mennesker for mit vedkommende er at jeg skal forsøge at finde en hobby!!! Har du overvejet denne mulighed?
tilføjet af

Dit problem , er ikke et problem.

Hej med dig.Nu kender jeg mest til Hotmail , da jeg er bestyrer af flere hjemmesider. Der er mange andre muligheder.Lav en profil , søg hvad du vil have , og du skal få hvad du vil have.Jeg vil nok anbefale lidt chat , det er også en nem og hurtig måde at finde en partner på.Hilsen jmo.
tilføjet af

Hej JMO

Jeg ved ikke om det er mit indlæg du retter din henvenelse imod når du i din overskrift skriver "dit problem er ikke et problem" ?
Men hvis det er så vil jeg da gerne bede dig om at uddybe det med at lave en profil!
Vil virkelig gerne have nogle nye venskaber.
Jeg syntes at min erfaring siger mig at det mest er sexuelle forhold folk søger på nettet eller chatten.Det er muligt at jeg tager fejl!?
Med venlig hilsen Line
tilføjet af

Re: Line

Chat er en hurtig måde at lære nye mennesker at kende på, men det kræver også man ikke bare sidder med hænderne i skødet og venter på de folk der er på chatten, tager kontakt til én.
En profil kan også være en god måde at lære nye mennesker at kende på, den koster desværre nogle steder og det tager også lidt tid, netop fordi en mailudveksling jo tager den tid, den skal tage, så derfor foretrækker jeg personligt at finde nye venner mv. via en chat.
MEN!! Kan give dig fuldstændig ret i det med, at det efterhånden er blevet vildt sexfikseret på nettet og mange gange er det folk der bare er ude på at score noget sex, måske ikke i det virkelige liv, men så til gengæld via cybersex - sørgeligt, men sandt :o(
For lige at kommentere det du skrev mht. at oprette en profil, det er selvfølgelig primært på f.eks. dating.dk og via de forskellige chatsteder dette er brugt. Spørgsmålet er så "bare" .... vil man få mange henvendelser, hvis man er seriøs? Undgå sted som f.eks. scor.dk for så er du helt sikker på at løbe ind i de "kære"....sexfrustrerede :o(
Jeg ved ikke om det kan give dig noget, men prøv evt. at kigge på www.chatlivet.dk - der står mange ting der kan være hjælp til chat. Er jo selv af den overbevisning at chat er den hurtigste, nemmeste og billigste måde at finde nye venner på ;o)
tilføjet af

icq er sagen

hej michael
jeg har heller ikke mange venner efter 25 år på landevejen som export cuauffør, så jeg fik mig en machintosh pc og kom på noget der hedder icq der har jeg fået masser af venner over hele verden så det sku du prøve adr er icq.com held og lykke john.kurt
tilføjet af

spring ud i det

Hej - Jeg syntes helt klart at du skulle prøve at gå ind på tv2 spil - der er flere slags spil at vælge imellem og man møder en masse rare mennesker - unge som gamle.
tilføjet af

Om dating

Jeg har selv mødt min nuværende forlovede over nettet. Vi skal giftes om et par måneder... så det kan virkelig godt betale sig!! Dating.dk, smsdaters der er masser! Jeg mødte godt nok min forlovede over ofir chat... så der er muligheder nok!
Så spring ud i det! Og held og lykke.
hilsen,
Tina
tilføjet af

Svar

Jeg har haft det lidt på samme måde, men det er noget man kan arbejde med og så komme over.. Jeg har både prøvet at chatte og jeg har en profil på netdating, og det er faktisk sjovt så mange ærlige mennesker man møder der. Selvfølgelig er det ikke alle der er ærlige, men man får nogle gode erfaringer som man kan dele med andre der..
Håber du forstod lidt af hvad jeg skev..
De få erfaringer jeg har, er meget blandede, de er både gode og dårlige.. Jeg skriver sammen med en fyr lige nu, som jeg har lært at kende gennem netdating, og jeg har tidligere skrevet sammen med en anden fyr, som jeg havde lært at kende gennem chatten, vi var "sammen" i lidt over 6 mdr..
tilføjet af

hej

jeg ved hvordan du har det jeg har heller ikke nogle venner,og dagen kan blive lange,det kun være rart at ha en man kan snakke med ikke en man skal være kærste med(for jeg er gift)men jeg har altid snakke med drenge det kan jeg bedst li,så hvis du har lyst kan du skrive til mig lsj@pc.dk håber at høre fra dig hej hej.
tilføjet af

Mangler også venner!

Hej med dig jeg mangler også venner!
jeg er 26 år og kan godt lig at går i byen og lave film og spille musik hvad med dig???
Daniel
fra Hvidovre
tilføjet af

søger ven

Hej du vil komme til at skrivetil mig,jeg er en pige på 22
tilføjet af

Hej Igen!

Hej med dig!
Er det mig du mener jeg vil der gerne skrive sammen med dig hvis det kan lad sig gøre jeg er en på 26
Hilsen
Daniel Ekbøl
Hvidovre
tilføjet af

Ensomhed

Hej Michael
Jeg har det som du.Jeg mangler også nogle at dele oplevelser med.Du kan maile til mig hvis du har lyst.
Kon@lite.dk
tilføjet af

liv

Få dig et liv -- simpelt hva!
tilføjet af

tag iskoven

Hej meld dig ind i nogle friluftsforeninger
Danskvandrelaug, onortoligskeforening ,folkedans, svømmening. at bevæge sig er godt for selvværet , sig til dig selv at du er god nok Kærlist JC
tilføjet af

Held og lykke

Dating er tidens løsning på ensomhed. Skriv så præcist om dig selv, som du kan, og du vil snart erfare, at mange andre er lige så ensomme som dig selv.
Held og lykke!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.