13tilføjet af

Jeg kan ikke klare mig ejet spejlbillede

Står og kigger mig selv i spejlet under barbering og tænker jeg ligner sku en skovtrold, Så jeg kan godt forstå de kvinder der ikke vil noget med mig. Jeg skal bytte nogle julegaver i dag jeg hader at skulle i tøj butiker der står altid nogle smarte typer, som bare syndes jeg skal ud så hurtigt som muligt, de tænker "En som dig skal ikke handle her du er ikke smart" I det hele taget hvis jeg kunne undgå fremmede mennesker helt ville det være meget bedre. Heldivis skal man snart på arbejde igen så jeg kan få fred.
Nå Godt nytår.
tilføjet af

udseendet er ikke det vigtigste

Som "prince" synger :
"You don´t have to be beautiful to turn me on"
Op med humøret og godt nytår.
tilføjet af

Smart?

Hvem siger smart?
Undskyld mig... Jeg er en pige/ung kvinde. Det er SÅ ekstrem ligemeget når du skal score om du er "smart". Personligt undgår jeg de smarte fyre og er ALDRIG faldet for én, og kan aldrig gøre det! Hehe, min kæreste spiller ikke smart, går i det tøj han vil, og ser ud som han gør! Og han er smuk, fordi fordi fordi at hans personlighed og ægthed skinner igennem :)
Måske jeg er en underlig snegl, men udseendet betyder 0% NADA!
Man er smuk i mine øjne hvis man er ægte og sætter pris på sin egen unikhed! Det fanger mit blik og ikke om man er smart, og modelagtig og moderne og populær og fyre de rigtige replikker af.
Kig i spejlet og amil til dig selv og verden. Og en dag kommer der en type som mig forbi (undskyld hvis jeg lyder for selvglad) og så skinner at du er et ægte menneske, og ikke en "ligesom alle andre" menneske.
Beklager hvis dette var for irrelevant...
Men faldt lige over din kommentar om kvinder!
mvh
tilføjet af

Folk skammer sig over at være sammen med mig.

Jeg har aldrig mødt et meneske som syndes udsende ikke betyder noget, For nogle betyder dem mindre men "noget" betyder det. Skal ikke sige de ikke findes men. Jeg har aldrig mødt dem🙂Jeg er så usmart at folk skammer sig over at være i nærheden af mig, Når vi er på to mandshold går det fint men i offenligheden går det galdt. jeg prøver faktisk at ungå folk ligger mærke til mig så meget som mulig.
tilføjet af

tro mig

Hey. Det mig igen... bare logged!
Det passer virkelig! Det betyder INTET! Hvis personligheden er der, så betyder det intet... Men det er vel svært at tro på. Hvordan har du det selv med andres udseende? Hvor meget betyder det?
tilføjet af

Jeg har det jo sådan.

At udsenede betyder noget for de folk jeg ikke kender, Man "dømmer" vel folk på udsende men er blevet overrasket mere end en gang🙂Hvor jeg har mødt folk som jeg tænkte "Hun ser godt ud" "Hun vil aldrig snakke med mig" Men det er kun så længe vi er på to mandshold i offenligheden bliver jeg valgt fra🙂Jeg har en veninde (Som ser rigtigt godt ud) vi snakker rigtigt godt sammen på SMS/telefon, Det kan vel nærmest kaldes flirt vi er lig gode om det (Hun starte dog i sin tid🙂:)) Hun har længe været en bekendt men en dag da jeg mødte hende tilfældigt i byen, sage hun vi må finde en dag.. Jeg har ingen chance hos hende hun ser alt for godt ud.. Men det kunne jo være hyggeligt at mødes face to face over en øl eller biograf film, men vi har haft en del aftaler i byen men hun aflyser altid..
tilføjet af

Jeg har det også sådan

men jeg har fået at vide, at det bare er noget, jeg bilder mig ind.....Gu' ligner jeg ingen model, men jeg er vist ok.
Det er langt fra alle kvinder, der ønsker sig en flot mand, men hvis du selv vil have fat i en fotomodel, kan det da godt være, at det ikke bliver til noget.
tilføjet af

så gør noget ved det

så det ikke er en pestilens at skulle se sig selv i et spejl.
Jeg har sgu ikke stået forrest i køen, da skønheden blev uddelt - altså udvendig, men jeg "får det bedste ud af det"
Er du for doven til det?
tilføjet af

DOH

Er du ikke selv efter udseendet? Du ville sikker også frevælge hvis der var en som ikke var køn nok... Og vil helst være venner med hende der ser bedst ud!
Hold kæft hvor er jeg nuttet, lækker og sød og kunne score mange! Men fravælger dem som virker udseende-fikseret!
Æv! Im the last of my kind!
Kig dig omkring og se om der ikke skulle sidde en ikke alt for smart pige, men evt bølje og stritører og umoderne tøj i et hjørne og trykke, og brug lidt tid på at vise hende at du gerne vil lære hende at kende!
tilføjet af

Udsende..

Hende jeg er forelsket i (Hvis man har læst andre af mine indlæg ved man besked) Er bestemt heller ikke en model hun er almindelig af udsende og faktisk overvægtig men hun ser Skøn ud i mine øjene :)
tilføjet af

...

Glæder mig at høre... Hader at folk er dobbeltmoralske!
tilføjet af

Det der er med

dig, har ikke noget med smarthed at gøre, men derimod din selvtillid og selvværdsfølelse som har det skidt. For selvom man gjorde dig "smart" ville du stadig føle at der var noget "i vejen" med dig, så du skal tage fat et helt andet sted end dit eget fysiske spejlbillede. Hvis i har selvhjælpsgrupper i din by, så gå ned og snak med den forening, DET hjælper skal jeg hilse og sige.
Men selvfølgelig - synes du at du ligner en skovtrold, så tæm trolden lidt - det hjælper altsammen på selvtilliden. Jeg er 51 år og ikke vild smart - og slet ikke slank. Men min selvtillid har fået det meget bedre efter en tur i selvhjælpsgruppe OG efter jeg har gjort en smule mere ud af mig selv - for min EGEN skyld, ikke for andres!!
Held og lykke - dette er venligt ment
tilføjet af

Skovtrolden kaster håndklædet i ringen..

Hej.. Hende der ja hun svare aldrig tilbage, lig med hun er ikke interseret. Jeg har endnu et ulykkeligt forhold i posen SUK! Kvinder i bliver fri for mig og mine tilnærmelser fremover. Jeg kan ikke få flere nederlag det er bare for hårdt. Arbejde er mit liv sådan er det, Så kan det være der er nogen der en dag vil tage for mine penge hvis jeg nogen sinde bliver så rig (Ikke særlig romantisk men, ja det er åbenbart livet) Til I andre lidt for gamle alene fyre alt held og lykke bare fordi jeg ikke længere tror på kærligheden skal i jo ikke holde op. Der er bare en mindre til at konkurrere med :)
Kan i nu alle sammen få et Godt nytår
tilføjet af

Hej

Tror du ikke du måske kan have socialfobi, siden du ikke har lyst til at være i nærheden af andre? Det har jeg selv, og det er muligvis opstået pga at jeg altid er blevet mobbet og generet af alt og alle, fordi jeg ikke ligner alle andre piger. Du kan læse om det på www.angstforeningen.dk. Det er nok også lettere at finde en ven derinde, der ikke dømmer på udseendet. Jeg har nemlig, ligesom dig, heller aldrig mødt en eneste der ikke dømmer på udseendet, foruden mig selv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.