9tilføjet af

jeg har ikke lyst til at skade nogen..

jeg er pædofil. Jeg tænker på sex med unge piger i alderen 10 og frem. Jeg har aldrig rørt nogen og jeg ved at det er forkert, men alligvel kan jeg finde på at finde billeder og fantasere om unge piger. Og jeg hader mig selv efter onani, og sværger hver gang at jeg vil holde op med at fantasere om unge piger, men jeg kan ikke holde op.
Jeg er i 20'erne. Jeg vil så gerne holde op med at tænke sådan, jeg har ikke lyst til at være ond længere for det er ondt det jeg tænker og jeg har ikke lyst til at skade nogen. Jeg vil gerne være et godt menneske. Jeg vil så gerne have børn engang, men hvad nu hvis jeg gør dem fortræd? Hvis jeg mister kontrollen?
Please... er der ikke nogen der ved hvad jeg kan gøre?
tilføjet af

hmm

gå i behandlig, eller skyd dig selv
tilføjet af

Et godt sted

Jeg så en udsendelse om voldtægt, og Center for Voldtægtsofre behandler også pædofile med psykolog samtaler.
http://www.rigshospitalet.dk/rh.nsf/Content/centerforvoldtgtsofre
tilføjet af

find dig en kæreste

find dig en kæreste. det vil måske hjælpe
tilføjet af

Et godt sted!

Først vil jeg sige at det er modigt af dig at skrive det her, og at du tør vedkende dig at du har en seksualitet der kan skade andre. Det er et stort dilemma. Men det kan den!!!!
Så jeg vil også anbefale dig at opsøge proffesionel hjælp. Jeg synes du skal gøre det på mandag og få taget hul på bylden. Det kan være en svær proces du skal igennem. Men du har en vigtig erkendelse så det er et rigtig godt udgangspunkt.
Held og lykke
tilføjet af

Jeg har det på samme måde

Jeg har det på samme måde som dig og det tror jeg at der er rigtig mange der har. Det der gør dig forskrækket og led ved dig selv er nok den heksejagt der kører for tiden på pædofile. Rudy blev kaldt pædofil selvom han ikke har været sammen med en under 15 og Jørgen Leth var genstand for enorm foragelse fordi han var sammen med en på 17. Jeg er gift og har børn og har affundet mig med at man ligesom ved homofili ikke kan gøre så meget ved det. Jeg ved dog ikke om en sexolog kan ændre på det.
Det du kan gøre noget ved som jeg selv er at lade det være ved fasinationen af de unge piger. Tænk godt og grundigt på at en ung pige kan blive til en bitter kvinde som har fået et forkvaklet forhold til sig selv og til sex på grund af dig, hvis du udnytter hende til noget. En pige på 11-13 har en form for sexualitet, men ikke en der kan sammenlignes med voksnes. De skal have lov til at modnes med den på deres præmisser.
Jeg tror at dem der skriver hadesvar om at du skal skyde dig selv eller at du skulle kastreres tror at man automatisk bliver voldtægtsforbryder, hvis man fasineres af unge piger eller at der ligger en bevidst ond tankegang bag.
Til dem vil jeg sige. Hvis du fasineres af naboens kone skal hun så frygte at blive voldtaget af dig?
Alt i alt, nyd at kigge og hold dig til voksne, men det kunne nu også være interessant at høre om det hjælper at tale med en psykolog om det. Det sidste jeg ønsker for dig er at du ødelægger en piges og dit eget liv.
tilføjet af

Må jeg lige præcisere

Du sætter lighedstegn ved homofili og pædofili, intet er mere forkert, fordi man er homofil behøver man absolut ikke være pædofil, og homofili er ikke en sygdom "som vi ikke kan kureres for", vi er som vi er og det ønsker vi ikke anderledes.
tilføjet af

Ikke sådan ment

Jeg betragter overhovedet ikke homofili som en sygdom. Den eneste lighed jeg sætter mellem de to er at man ikke selv er herre over sin seksualitet. Ham der skrev det første indlæg har jo ikke selv valgt sin situation, på samme måde som homoseksuelle. Prøv at tænk på, hvor kort tid det er siden at man mente at homfili var nogle svineri der skulle kureres.
tilføjet af

Hvis homofili var normalt

Så var flertallet af verdens befolkning
homofile, men det er desværre ikke tilfældet. Hvis du har problemer med hovedet, så kan
du sjældent selv se, at der er tale om en
sygdom. Men det er problemer med kønsidentifikationen, og ingen kender
de biologiske årsager.
Mange lande har valgt at acceptere de
homofile, fordi de ikke kan løse problemet.
tilføjet af

Hvad regner du med?

At nogle her kan "frelse" dig? Hvad regnede du med at få ud af at skrive det dér?
Hvis du er så selvbevidst, kunne du vel have sagt dig selv inden du begyndte at skrive, at det ville være smart at se en psykolog.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.