10tilføjet af

Jeg fandt svaret på Westlife

Nu sad jeg en dag og funderede over hvad det er der gør at westlife, A1 o.s.v. (der er alligevel ikke forskel) får solgt nogle plader (for noget må de vel tjene siden de bliver ved)...
OG JEG FANDT SVARET... man skal være hammer-stiv... det er svaret, jeg satte mig til en fest og hørte westlife men jeg blev ved med at drikke, og ja det bliver langsom (meget langssom) bedrer... tilsidst blev det faktisk helt godt... Men så tog jeg en slurk til af min øl, og så lå jeg ellers og brækkede mig indtil ambulancen hentede mig til udpumpning....
Så konklusionen er at man skal så grueligt meget igennem (få en slange med 2 1/5 cm i diameter ned i halsen... uadrk) bare for at opleve westlife blive gode i max 2 min. SÅ DET KAN IKKE BETALE SIG!!!
< W >
tilføjet af

helt ærligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, nu vil jeg jo så godt lige have lov til at sige, at man langt fra behøver drikke sig stinkende stiv for at lytte til div. boy- og girlbands... Man behøver jo fx. heller ikke være hammer stiv for at se skuespiller med kæmpe bryster (som for fanden ikke er deres egne). Westlife, Blue, a1, C21, Atomic Kitten osv. lever sgu da ikke kun på grund af deres udseende, men der må da også være en noget talent med i det.. ellers ville de ikke kunne klare sig i musikbranchen.
tilføjet af

???????

Du er da for naiv metz. Har du endnu ikke fattet hvem det er der styre musikbranchen. Det er IKKE forbrugerne. Nej der sidder et par rige tonedøve gamle lidderbasser og bestemmer hvem der skal have succes. De samme mennesker der beslutter hvem der skal nomineres til diverse musik award shows. Koncept bands har absolut intet med talent at gøre. Rigtige musikere gør det på den gammelsdag manér og ja det er pisse svært at slå igennem men det er ikke alle der fortjener at få en chance. Vel!!! Og Christian fra Big Brother du er den mest talentløse af alle.
tilføjet af

Så hold dog mund

Du kan have den mening hvis du vil. Ik nogen der siger du ik må have din egen mening.
Men hold dog dine meninger for dig selv.
Tja, jeg kan sige, uden at have drukket at bands der spiller rock, metal og lignende nok er de største mest TALENTLØSE bands på hele planeten.
tilføjet af

Det er da dig der er naiv

Westlife = Konceptband
a1 = Næsten konceptband
Atomic Kitten = IK konceptband
Christian = han fik sgu da pladekontrakt pga. sit talent...
a1 har talent, hvordan kan det så være 1 fra gruppen blev optaget på paul mccartney fame school i liverpool?
bare fordi man er blevet puttet sammen af en, behøver ik mene at man ik kan finde ud af skrive og komponere sange selv...
Så lad os være fri for din mening, ok?
Det er altså forbrugerne der styrer det, hvis forbrugerne ik køber pladerne der bliver udgivet, tja, så mister artisterne ligesom deres pladekontrakt ik? Så det er jo forbrugerne der bestemmer.
tilføjet af

Det er da et synspunkt

Jeg ved hodt de her indlæg er skrevet for længe siden, men hvsi du nogensinde skulle vende tilbage til dem, for at se om du fik et svar, så kunne jeg da godt tænke mig hvis du gad at uddybe det der med at Metalbands er noget af det mest talentløse her på planeten. Det synes jeg er meget interessant, for jeg kan overhovedet ikke få øje på popmusikkens MUSIKTALENTER kun deres pengemaskiner og menneskeundetrykkende mainstreampis!
Og man kan da ikke blive fornærmet over at nogen synes at Marilyn Manson er grim...han er mere en selviscensættende artperformer og intersserer sig mere for hvad hans udseende gør ved folk, end at han forsøger at tækkes dem.
Der er sgu da mange grimme mennesker her på jorden, men det betyder jo ikke en dyt, for så snart de træder frem i deres personlighed eller personlige udtryk, så forholder man sig til det...det er meget mere spændende og udfordrende og menneskekærligt end popkulturen som forsøger at ensrette folk.
Sig noget til mig Louise-Bach :o)
tilføjet af

Hvorfor...

Skal man egentlig holde mund? Er det ikke meningen med et debatforum, at man siger sin mening og ønsker at høre (læse) andres? Hvorfor skal du bestemme at nogen skal holde mund?
Jeg forstår dig altså ikke....men jeg vil meget gerne forstå, hvorfor du siger det du gør.
tilføjet af

Kommercielt pis!!!!!

Det forurener luften at have sådan noget poplort hængende! Det har ikke en potte pis med musik at gøre. Du beskriver det meget yndigt selv, hvordan det hele hænger sammen med forbrugernes afhængighed og de produkter pladeselskaberne kan spytte ud af deres pengemaskine!
Musik er som jeg ser det en kunstart. En udtryksform visse kunstnere benytter sig af i forhold til at udtrykke følelser, meninger, dilemmaer, erfaringer, konklusioner, eventyr, afspejle tiden...samle mennesker i en fælles ånd....
Det er da noget der vil noget...Hvad vil poppedrengene?
Kom nu Louise-Bach og andre, der deler hendes synspunkt
tilføjet af

Ak og ve...

Lektien er: Gør det aldrig mere, og ikke mod din værste fjende...hør noget Marilyn Manson...selvom han er grim, så har han fandme format!
tilføjet af

Hvad snakker du om?

" Tja, jeg kan sige, uden at have drukket at bands der spiller rock, metal og lignende nok er de største mest TALENTLØSE bands på hele planeten. "
Er du sikker på at du over hoved har lyttet til det? Og jeg mener LYTTE(!) til det. Sat dig ned og hørt en hel sang igennem, og rent faktisk lytte til hvad de spiller, hvordan de spiller, hvad de synger, og hvordan de synger? Ikke bare sætte noget over, tænke efter de først 5 sek. at det er noget pis, og derefter slukke. Du skal heller ikke bare lade det kører som noget "støj" i baggrunden. Du skal sætte dig ned, og LYTTE til det.
3-4 min af din tid, for at hører noget ->musik<- er ikke et spild af din livstid.
Jeg ville så gerne sige mere, men så gentager jeg bare HalfEvil333, som jo som sædvanlig har 110% ret ;)
tilføjet af

!!!!!

Selvom man er stiv kan man ikke sætte sig ned og hører westlife.... WESTLIFE STINKER!!!!!! Så fat det alle i små poptøser!!!! I hader Jazz, men så når Westlife lige pludselig laver jazz musik kan i godt li det... HVAD SKER DER MED JER!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.