10tilføjet af

Jeg dør indefra

Har virkelig ikke fattet det endnu..
Endelig får jeg fred, i et par uger, finder en X-trem god ven, og så får jeg det dårligt igen!
Hjælp mig dog. Har været tæt på Selvmord. Tænker på det tit...
All hope
from Hellgoth
tilføjet af

Ensomhed

Kære Hellgoth
Måske synes du ar dit liv er en gang møj. Jeg er selv meget ensom fortiden, men ikke af de helt samme grunde. Det er let nok at sige "TAG DIG SAMMEN" eller "Se nu på de lyse sider." Men hvis du ikke selv ønsker leve, er det svært for andre at hjælpe dig.
Jeg ved ikke om du går til noget sosialt, som sport eller hvad ved jeg, men hvis ikke så er det måske en ide at prøve. Der møder man mennesker der interessere sig for det samme som en selv og tit kan man skabe nære forhold.
Jeg ved ikke hvor nært et forhold du har til familie. Men de kan hjælpe dig, hvis du ønsker det. psygolog er også en løsning. Hvis du finder den rette, kan de hjælpe dig meget.
Selvmord er alvorlige overvejelser og jeg meget ked af det på dine vejne, fordi du har sådanne tanker. Kun en gang i mit korte liv har jeg overvejet det. Bag efter fortrød jeg at tanken nogensinde var dukket op i mit hovet.
Livet går mange veje, men det er dig og kun dig, der kan vælge. Livet er hvad man gør det til. Husk det. For man kan altid rette sine fejl og man kan altid fortryde. Mit råd er: Tag nolge spring. Vov pelsen, når du er ude blandt folk. Vis dem hvem du er, og hvad du kan.
Smil om morgnen når du vågner. Gå hen til dit vindue, åben det. Indånd ilten og hør lydene omkring dig. Gå ud haven eller til blomster handleren og køb en rose. Når du bliver trist så kig på den og se den skønhed verden kan byde dig, hvis du selv vælger det.
Beslutningen er din. I den ene hånd har du, det grå triste sure liv. Med våde puder og røde øjne. Daglige overvejelser af selvmord. Og i den anden...
Har du livet. Du har lyset og vejen. Gå ud og mød mennesker. Mærk verden. Også en dag vil du møde Ham.
Jeg vil gerne afsløre for dig at jeg ikke er særlig gammel. Faktisk kun teenager. Men jeg har allerede lært meget mere om ensomhed end jeg bryder mig om. Faktisk har jeg levet elændigt i fire år. Men jeg vendt. Besluttet mig for at leve livet, som det kommer til mig og jeg gør det jeg kan lide.
Mange håbefulde hilsner X
Ps. Du bestemmer selv.
Og måske synes du at dette brev er overdrevet, men jeg kan ikke gøre det anderledes.
Pps. Jeg skriver nok igen imorgen, hvis du altså tror at brev kan hjælpe
tilføjet af

life has a funny way of helping you out

overskriften er plukket fra en Alanis sang.
Jeg synes, at alle dem der overvejer selvmord, burde husk på, at i morgen er en anden dag, og man aner jo ikke, om livet kommer med bistand!
Buddhisterne kunne vi lære lidt af. De kigger på blomster, de mærker deres åndedræt,de kigger på fugle. De eksisterer i nuet og finder gladen i det. Problemerne forsvinder ikke, men de bliver nemmere at håndtere, hvis vi oparbejder ro gennem meditation.
Jeg er ikke en buddhist guru,men nogen der dyrker meditation. Psykisk og fysisk helbred forbedres, hvis vi spiser godt, har en bedre kropsstilling og indånder bedre.
Jeg kom af med min hyperventilation og panik anfald som konsekvens af min praxis. Måske vil meditation give dig et postivt udbytte?
tilføjet af

Jeg kender det godt

Har selv været så langt ude. Kom i forbindelse med NLP, tog uddannelsen, skrev en bog om det, der kan lånes på bibioteket. Den hedder: Tag dit liv, fra selvmord til selvværd.
En NLP-guide/practitioner kan måske hjælpe dig.
Hvis du bor i storkøbenhavn er mit nummer: 44 94 37 88 du kan også bare uforpligtende få en brochure eller en snak
tilføjet af

Vær egoistisk

Først og fremmest så glem alt om selvmord, det er ikke en løsning
Prøv at trække en linie i sandet og sig til dig selv "hvad kunne jeg godt tænke mig at prøve her i livet" langt størstedelen af alle drømme kan gå i opfyldelse.
Prøv evt at tage ud at rejse, et par mdr i Australien burde være obligatorisk, på lige fod med folkeskolen - det gør virkelig underværker på sjælen. Find en ven at rejse med, eller tag afsted alene, du skal nok finde venner.
Ellers kunne du springe faldskærm, dykke eller noget andet lidt anderledes, det hjælper at få et andet perspektiv på tingene end det man har på landjorden.
Bare kom i tanke om et eller andet du gerne vil prøve og så gør det - så enkelt er det virkelig
Når man er lidt ensom kommer man hurtigt ind i en ond cirket af selvmedlidenhed, ensomhed og isolation fra omverden.
Sig til dig selv "jeg vil ikke leve og dø på den her måde" og så gør noget ved det
Jeg har været der og det var hvad jeg gjorde. Jeg har aldrig haft det bedre end efter jeg besluttede mig for ikke at være ensom og deprimeret.
Det vigtige er ikke de ydre påvirkninger, det vigtige er hvordan du lader dig påvirke af dem.
Ens sjæl er en blomst, hvis den ikke bliver gødet med drømme og velbehag, så visner den bort
- jeg tænkte at jeg lige ville slutte med noget der lød lidt poetisk
Husk: vær egoistisk, alt hvad du gør skal du gøre for dig selv og ikke fordi at andre forventer det - de vil hurtigt acceptere og respektere dig for din egosime, hvor ironisk det end lyder
Hilsen
Mik
tilføjet af

Naturlige følelser

Kære H!
Det er ganske naturligt, at når du møder en ven, så kommer de gamle "dårlige " følelser op, fordi de trænger til at blive set på og bearbejdet.
Har du prøvet professionel hjælp?
Følelser vil gerne accepteres og imødekommes uanset hvor ubehagelige de end er, så holder de nemlig op med at styre dig og går over!
VH BSK
tilføjet af

Forklar Mig Lige...

Hva så, hvis man er så ensom, og og så genert, at man ikke tør gå uden for ens egen dør mere ?
Hvordan skal man så kunne lade ens drømme gå i opfyldelse, når man bare ikke kan ?
Jeg selv, er ensom, og aldrig før har jeg været så bange for at gå uden for min egen dør som jeg er den dag i dag... Hvordan vil du så ha man skal gå ud og skaffe sig venner❓Du skriver, bare ta ud at rejse, eller find en ven at rejse med, spring i faldskærm, eller hva som helst, men hvordan skal det kunne lade sig gøre, hvis man inderst inde er så angst og ensom, og man tror ikke det mindste på en selv, netop fordi andre aldrig har sagt, bare en gang, at man er noget...
Hvordan skal man kunne se ud over ensomheden, og bare springe ud i verden og gøre netop det du vil, når man er låst fast, når man ikke KAN ?!!
Ved ikke om dette var et spørgsmål eller bare en kommentar... Men der er bare nogen, - mig selv - hvis liv, ikke er så enkelt og ligetil... hvor tankerne for det meste drejer sig om selvmord...
Og for dem, - mig selv - er det ikke bare lige så enkelt at gøre hvad man VIL !
Er da "glad" for at høre at det gik godt for dig, men ikke alle er så heldige at de overvinder dem selv...
Held og lykke på din vej... Gid der var bare én, der havde sagt det til mig...
Krammer herfra...
tilføjet af

alene i al ensomheden

Måske er du ikke kun ensom, måske er du mere deprimeret. HVis man har tænkt på selvmord må det være en depression der ligger i kroppen. Jeg føler mig selv ensom og ofte er det hele bare noget lort. Jjeg begynder hos psykiatriker i næste måned efter henvisning hos lægen. det gør jeg fordi jeg ikke vil nå ud der hvor selvmord er den eneste vej. Jeg håber at alle vil søge noget professoinel hjælp inden tankerne bliver alt for sorte. Lige nu kan jeg heller ikke rigtigt se hvad fanden man lever for, men det er bare ikke undskyldning nok. Det er aldrig en selv! lige meget hvad man tror.
tilføjet af

Kære "ensomme"

Giv aldrig op, lov mig det, for selv forenden af den mørkeste tunnel, er der lys og du kan aldrig vide hvad der gemmer sig rundt om det næste hjørne! Jeg ved hvordan du har det og jeg skriver dette af bitter erfaring, men tro på det! Tro på livet og giv det en chance, for det er nu en gave, når man endelig kommer ud af ensomhedens tunnel!
Henvend dig til folk! Skab kontakter! Tag initiativ! Lyder let, men dt er nogle gange det der skal til for at komme ud af ensomheden!
Don´t EVER give up!
Mvh Maise
tilføjet af

hey

her er mit mail rammstein666@sol.dk så vi kan skrive sammen!!
knus rammstein666
tilføjet af

Jamen jeg manler også venner!

Du kan jo prøve at skrive til mig det samme har jeg også tænk på at livet er der båben baret ikke noget ved måske du og jeg kan blive venner hvis du selv vild!!
Hilsen
Daniel Ekbøl
mail danieldekbol@sol.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.