12tilføjet af

Interessante piger?

Hvor gemmer de sig henne, de interessante piger? Dem der er intelligente, søde, rolige - og single. Dem, der har lidt mere personlighed at byde på end en nedringet bluse. Hvor gemmer de sig? Har de forklædt sig, er de allesammen taget på indkøbstur hos Otto Duborg, eller findes de kun inde i min syge fantasi?
tilføjet af

..måske..

..er du nu helt sikker på, at det ikke kun er i din fantasi at "din drømme-kvinde" skal være sådan? Vil du ikke også som de fleste mænd gerne begæres og tages med hud og hår? At der ikke skal gå for meget villa, volvo og vovse i den?
Jeg synes du beskriver en steriotyb af en kvinde... Tror du løber ind i problemer, hvis du kun kan acceptere de sider hos hunkønnet.. enten i form af, at hun begynder at kede dig i længden med krav om for meget nærhed eller at du begynder at savne "de dyriske sider" i hunkønnet.... Du er jo havnet med en sød, stille og rolig pige. Måske drømmer hun om at slå sig løs på lagnet, men du elsker hendes rolige sider, så det er ikke en mulighed, for så bliver du nødt til at finde en anden.. Så er hun jo ikke rolig mere.
Undskyld mig, men det lyder som om du har godt og grundigt brug for at have kontrollen i et forhold!!! Det kan være jeg tager fejl... Men jeg vil gætte på at du er typen der "bare aldrig finder den rigtige"???... Og du forstår det ikke!!!! Nej, det tror jeg gerne! Åben øjnene for virkeligheden!!! Hvis du er ærlig overfor dig selv kan det være, at du opdager en sandhed, der ikke svarer til det du leder efter (de er jo forøvrigt også taget til Otto Duborg! :-) )
Jeg tror du er typen der afviser et hjertenært forhold til "en fræk, udfordrende og "forbudt"" kvinde, men lukker helt op for følelses-sluserne til en sød, varm og rolig kvinde. eller hvad? Kan du ikke selv se, at de to sider alle findes i "DEN RIGTIGE" kvinde? Men du tør kun se én af siderne - ellers er du i stor fare for at blive "opslugt" af forholdet... Styrk din selvfølelse mand!!!! Så skal du se, så bliver du selv først "den rigtige"... Du finder ALDRIG den rigtige kvinde for dig, hvis du er så kategorisk i det du leder efter... Ingen kvinde vil nemlig "sættes i de båse du anvender". Jo, den kvinde du kan styre og kontrollere på det groveste - men mon ikke det keder dig i længden?
For mig at se fortjener alle en kæreste der indeholder de "bløde sider" som du beskriver, men også de "stærke sider", der giver personlighed. Måske er det derfor du ikke finder det du søger?? De piger du falder for - de søde og rolige er ikke stærke nok til at stå ved deres personlighed når du kommer ind i billedet. Så måske leder du i virkeligheden efter en pige med begge sider, men du kigger efter dem der "kun" er søde og rolige? Og de sider er bestemt også nødvendige for et dejligt og givende forhold - men er det ikke mere venskab? Gnisten kommer fra de man ikke kan styre, det der er anderledes end én selv.. MAN MÅ BARE LÆRE AT ACCEPTERE DET FØR MAN KAN VÆRDSÆTTE DET!!!
Lige en sidste ting.. måske du i virkeligheden søger en sød og rolig kvinde, så du med tiden kan have hende til at udleve de sider af dig, så du kan føle dig som en "rigtig mand" fordi det er for svært for dig at acceptere de sider i dig selv.. Har du oplevet at kvinder "tror" du er interesseret i mere end du reelt selv føler du har givet udtryk for? Har du oplevet at "du mister interessen" når kvinden rækker hånden ud og gerne vil dig? I så fald er løsningen nemlig IKKE at finde endnu en sød, rolig og intellegent pige... Lige så snart du har været i kontakt med hende et stykke tid, bliver hun nemlig forelsket, og så er hun pludselig ikke helt SÅ SØD mere, eller HELT SÅ INTELLEGENT... Så handler det mere om DIG, der har brug for at stå ved dit behov for nærhed når hun kommer tæt på. Ellers kan du forberede dig på et liv som evig single og evig forelsket men aldrig i nærheden af det du i grunden søger--- en kvinde at dele dit liv med som du elsker---

Bare et input. :-)
PIA
tilføjet af

slap af!

okay, pia.. du har ret i meget af det du skriver, nemlig at kvinder har to sider i sig. men jeg tror nu mere at fyren her ganske enkelt ikke har mødt en pige der virkelig har slået benene væk under ham. giv tid, måske har du (anonym altså) ledt efter hende de forkerte steder. men en dag, så står hun der altså bare. og så er der ikke noget at gøre :)
og JA, de findes faktisk i nattelivet. men som pia skriver så har disse søde og intelligente piger også brug for at udfolde sig.. men de er derude. jeg har da selv fundet en sød og intelligent pige (dog ikke rolig, men det er en del af hendes charme) ude i nattelivet :)
så, happy hunting..
PS. de nedringede bluser er for at få din opmærksomhed, det siger intet om deres personlighed.
tilføjet af

Right here!

Jeg har en rigtig god veninde der opfylder de krav. Hun er rigtig sød og rolig, og hun er meget intelligent. Og så har hun altid været single.
tilføjet af

Svar på tiltale

Dit svar er noget provokerende, og det er sikkert også meningen.
Jeg tror du misforstår mig. Med 'rolig' mener jeg ikke, at hun skal være en hæmmet og forskækket type, der sidder og kryber sammen i hjørnet. Og ja, der skal også være et begær, men man kan ikke forlange det store altomfattende begær hele tiden. Jeg ser det som en fordel, hvis jeg også kan snakke med en pige og være gode venner med hende.
Og ja, jeg er ikke interesseret i en udfordrende og forbudt kvinde, og det er der to gode grunde til. For det første så har jeg selverkendelse nok til, at vide, at jeg aldrig ville kunne være lige så 'fræk og udfordrende' overfor hende, den slags ligger ikke i min natur, og så vil det blive mig, der vil blive kontrolleret - og jeg vil helst være fri for kontrol. Den anden grund er, at den slags kvinder ved, at de ikke behøver at være særligt 'søde' for at få det de vil have. Hvis de ikke får det lige som de vil have det hos mig, så kan de jo bare gå hen til den næste og få deres vilje dér. Og den slags synes jeg ikke er videre charmerende. Men selvfølgelig, det kan være jeg tager fejl, og der er da helt sikkert også undtagelser.
Og nej, jeg har ikke lyst til at kontrollere nogen, det vil jeg helst være fri for. Faktisk synes jeg bedst om kvinder, der kan tænke og handle selvstændigt, men det behøver jo ikke at udelukke, at de også er søde, intelligente og rolige.
tilføjet af

Fortæl mere

Det lyder interessant, kan du beskrive hende nærmere?
tilføjet af

Johh ser du!!

Hvem siger dem med sådan nogle lidt (for) nedringende bluser ikke er søde og inteligente?? Ikke at jeg er typen der går klædt sådan.....
Ydret er jo mange ting!! Måske er det bare fordi de piger med nedringende bluser TROR det er sådan man går klædt for at finde en fyr... og for at vække hans interesse....
Måske kan de ikke selv regne ud at man skal forsøge at være den man er, og ikke bare hoppe med på moden.. (eller HVAD det nu er) ved at gå klædt anderledes bare for at finde en fyr!! NÅ men tilbage til det du egentlig spurgte om!!
Helt ærligt, så tror jeg ikke der findes sådan nogle mennesker.. Jo måske i nogle af de mindre byer, sådan som Lillestrand... eller Kerteminde på Fyn???? Gå på biblioteket... ;)
Jeg tror faktisk på at der findes aåsan nogle piger.. Har selv set nogle..😃Såå... Det er bare om at lede.. eller vente!!😃Det skal nok komme
tilføjet af

...De gemmer sig slet ikke.

Åben dine små fine gluggere min ven🙂Se dig omkring, snak...og undersøg. Dette finurlige intelligente væsen du ønsker dig finder du måske i hende der viser mest af babsen.
-Dog kan jeg sagtens følge dig😕I og med man ifører sig små klude og opfører sig lallet udviser man ikke ligefrem intelligens.Mén,husk lige at intelligens ikke kan ses på det ydre. Søg dybden i en interessant person... måske er hun ikke ligeså dum som hun ser ud.
Har selv endnu ikke mødt den fyr der har slået benene væk under mig. Der er intet specielt over de fyre man møder på diskoteker osv...-Mén, derimod kan der graves i ham ''den mærkeliges'' personlíghed. Ham der ikke gider byen, ham der læser bøger og uddanner sig.
Finder selv den største intellekt hos folk der hører metal, klær' dig anderledes...ter' sig anderledes.
tilføjet af

Flyt til Aalborg og studer på universitet (!!)

Jeg ved godt det lyder som et komplet vildt forslag - men flyt til Aalborg! Hvorfor? Jo, såmænd fordi det mildest talt VADER med den type piger du leder efter - intelligente, søde og rolige! Ja, du kan ikke se skoven for bare træer, kan jeg godt love dig!
Det har jeg ihvertfald lagt mærke til efter jeg flyttede til nordjyllands hovedstad for at studere...men der er jo heller ikke så meget at sige til at udvalget er så stort; jeg mener med det store universitet med nok 10.000 studerende, placeret i en by på 100.000 indbyggere og mange studerende bliver boende i byen efter endt studie, så tror jeg nok det må være den by i DK med højst gennemsnitsintelligens (pga. de mange kandidatgradstuderende), nu ved jeg godt der findes 7 intelligenser og "at man ikke bare er intelligent fordi man går på uni" (jfr. Janteloven) og at det kan virke som en provokation at jeg skriver det, men jeg tror det med modenhed og selvudvikling følger med det at gennemføre et hårdt, længerevarende studie på 5 år. Det har jeg ihvertfald iagttaget efter selv at have studeret i nu 3 år - de piger som måske var teenage-fjantede på det første semester er netop blevet meget mere intelligente at høre på nu og samtidigt mere søde og rolige og ikke mindst modne og meget behagelige at omgås. Dette er blot egenskaber som de har tillagt deres natur iøvrigt og det forhindrer dem naturligvis ikke i at være frække og udfordrende og skeje ud på byture en gang imellem. Disse piger bruger bare ikke AL deres tid på udseendet men bruger faktisk tiden mere relevant på at gøre dem selv klogere....
Men ok, der er også mange severe-brain-damage gøørrls, du ved, som man kan møde nede i Jomfru Ana Gade, som ikke har andet at byde på end en nedringet bluse, man kan tydeligt høre det på dem! Hold dig langt væk fra dem, for det eneste de er ude på, er at være sammen med så mange fyre som muligt ud fra devisen "ud og ind og så forsvind!".
Min uortodokse opfordring til dig, vil derfor være at starte på universitetet i Aalborg! :-))) Ok, hvis du så synes det er for langt væk, så bare start på et andet universitet, min formodning er at den type du leder efter måske vil befinde sig...
Dette er blot et udtryk for mine helt egne observationer og står naturligvis for egen regning...
tilføjet af

ikke i mindre byer

Stine, jeg tror du tager dybt fejl i hvad det er for en pige, som manden leder efter, jeg har lidt på fornemmelsen at du forestiller dig sådan en kedelig mogge som hende fra den gamle Carlsberg reklame (hvor hun bliver mere og mere udfordrende, jo mere han drikker af glasset).
"Rolig" betyder ikke "kedelig", husk det!
Desuden så synes jeg at jo længere man kommer ud på landet, jo værre bliver det med nedringede piger, der har taget alt, alt for meget (og for klamt) make-up og eyeliner på, ja når man når ud, hvor kragerne vender så ligner det nærmest polske havneludere, så meget de er majet ud! Og så går de til halballer én-masse!!
tilføjet af

hmmmm.... De findes..

De findes skam også, men de har måske en nedringet bluse på når du ser dem i byen. Men det betyder jo ikke, at de ikke har intelligens eller ikke er søde og rolige.
tilføjet af

Not hiding, fighting

De gemmer sig ikke. De er der, men de er ikke ligeså nemme at få øje på som de solariebrune affarvede kvinder der hænger ud oppe i baren med deres multifarvede drinks og de nedringede bluser. Den "spændende" kvinde kan ikke defineres, heller ej den "spændende" fyr. Jeg forstår udemærket godt, at du søger noget der er ekstravagant og udover det "normale". Det gør vi vel allesammen somehow. Men dét at du søger en sød, intelligent, spændende kvinde (med eller uden nedringede klæder) med personlighed skulle ikke være så svært. Hun er der....... Knus fra pigen på 16 vintre
tilføjet af

Jeg er jo lige her ;o)

Prøv at vis omverdenen, at du selv er en interessant, spændende, intelligent sjov fyr -så skal sådan en som mig nok få øje på dig. Og vi tør godt fange dig :o) Kigger efter dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.