5tilføjet af

Hvornår skal man fortælle man er gravid?

jeg er gravid i 5 uge og er selvfølgelig spændt. Skal jeg fortælle mine venner og familie det nu eller skal jeg vente? Hvad har i andre gjort?
Nogen siger det er bedst at vente til man er 12 uger henne pga. hvis nu der skulle gå hen og ske noget men jeg syntes det er lang tid at gå og holde på en "hemmelighed".
tilføjet af

tillykke

tillykke med det!!
ja det er en stor ting... ja men siger at det er bedst at vente til efter 12 uge fordi at som du selv sige så er der desværre rimlig stor chance for at fosteret ikke overlever....
men jeg tror nu heller ikkke at jeg kunne vente så længe *S*
mange store knuz mulle
tilføjet af

tillykke

tillykke...
det kan være lige meget om du siger det nu eller om du venter...
jeg har en veninde hun fortalte det først da hun var 13 uger henne, og 2 uger efter at hun fortalte det mistet hun det...
tilføjet af

Ja tillykke..

Ja også tillykke fra mig.
Mit råd er at vente. Hvis der skulle ske det forfærdelige, at du tabte barnet, vil du måske altid høre om det. Og sorgen er stor nok i sig selv. Det er ikke sjovt, hele tiden at få kommentarer om det, eller folk, der spørger dig ud omkring det. Det ligger bare det mere til sorgen.
Vent med det og så fortæl det når du er kommet ud over de tolv uger.
Men rigtig meget held og lykke med barnet :)
tilføjet af

En løsning

Hej du kunne også vælge at sige det. For vis du skulle være så uheldig at miste barnet, ved dine nærmeste hvorfor du er ked af det. Når de så også har fulgt lidt med kan de også bedre forstå det.Du kan jo bare fortælle det til den nærmeste familie.Når de 12 uger så er gået kan resten af omgangskredsen så få det at vide.
Du skal nu nok finde ud af hvad der er den bedste løsning for dig. Held og lykke herfra.
tilføjet af

hey

hey jeg syns men skal sige det så kan man snakke om det sammen,
og hvis det går galt har man nogen der hjælper en
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.