13tilføjet af

Hvornår er man klar...

hej

Hvornår er man klar til at indlede et nyt forhold, efter et brud med kæresten???
Mange siger når man ikke har flere følelser, men vil der ikke altid være en form for følelser??
hilsen den fortvivlet
tilføjet af

Klar,...

tja, hvornår er man klar...
Der findes ikke noget regelsæt for hvornår man er "kommet over" sin x..
Men den dag du pludselig mærker følelser for en anden, der er du vel klar? Den dag savnet til ham/hende er skiftet ud men kriller i maven over en ny, der er du klar!
-karina
tilføjet af

neutral

tjaa for mit vedkommende mener jeg det er når man ikke længere føler had/kærlighed men er "ligeglad" med exen.
Og at det ikke røre en når han/hun finder en ny.
man ikke længere tænker på hvad personen laver, hvor han/hun er og med hvem.
JEg tror bestemt ikke at man kommer helt over et forhold, for det er jo med til at skabe den man er, både på godt og ondt....
tilføjet af

det kommer an på

det kommer i høj grad an på hvordan bruddet har været, for hvis du kan mærke at du har mange følelser i klemme endnu så er det ikke fair overfor en kommende kæreste. men på den anden siden, hvis der ikke har været positive følelser mellem jer i lang tid før bruddet så tror jeg at et nyt forhold kan være ganske givende for at få en kedelig oplevelse på afstand...
og jo min erfaring siger mig at der altid vil være følelser både positive og negative, især hvis et forhold er afsluttet brat, men det er op til dig selv hvor meget de følelser skal fylde i dit liv, det er vigitgt at komme videre.....
Mille
tilføjet af

Tænk på dig selv...

Jeg er overbevist om at tiden skal gå sin gang.
Det er kun dig der kan afgøre hvornår tiden er, for et nyt forhold.
Jeg tror alle er lidt mere forsigtige efter et såkaldt brud. Men er du glad for en person skal du nok tænke dig lidt om. Du må ikke lege med personens følelser. Det kan let ske hvis ikke exen er gemt og glemt. Men har du øje for en ny, skal du huske at smede mens jernet er varmt.
Det er altså lidt af en balancegang.
Først og fremmest gælder det om at tænke på, hvad som er bedst for dig.
tilføjet af

uha ja

Jeg vil ønske at jeg viste det. Mange siger at det bare sker lige pludselig.
Jeg har haft et rigtigt slemt brud med min ex. Hun var mig utro og jeg er blevet såret rigtigt meget.
Håber så meget at det snart går over. Er så hårdt at have alle de dumme tanker i hovedet.
tilføjet af

svaert at svare paa..

Hej.
Tror det er vidt forskeligt hvor lang tid der gaar.. Der er nu naesten gaaet et aar siden min ekskaereste slog op - lidt med en anden fyr involveret, men vi havde et virkelig godt forhold og han elskede mig virkelig!! man forstaar han blev saaret, men ville ikke prove og redde det, og faa maaneder efter havde han en ny kaereste..
Men her sidder jeg, kan stadig give mig til at tude bare fordi han skriver det gaar godt med kaeresten..?
Saa det er virkelig meget forskelligt, og kommer nok ogsaa meget an paa om man lige moder en ny??
Det var ikke en hjaelp, naermere et eksempel..
Knus..
(Undskyld stavningen, er i udlandet lige for tiden!)
tilføjet af

At elske

Jeg tror at, hvis man først har elsket, vil der altid være følser tilbage. Man har jo ikke kun oplevet noget dårligt. Der har været en masse gode stunder og man har skabt minder sammen. Det kan man ikke bare lukke af for. Jeg tror at man er klar, når det er ok, at den anden er kommet videre med sit liv, når man ikke tænker på den anden med sorg, og bitterhed, når man har accepteret, at sådan er det bare, og det er ok. Først der er man klar til nyt forhold.
tilføjet af

ja det har du ret i

Er bare så pokkers hårdt. Jeg lever nu på måned 2 og sørger for at der sker noget alle weekender så jeg ikke sidder hjemme og spekulerer. Så forkæler jeg mig alt hvad jeg overhovedet kan og har endda meldt mig på noget aftenskole osv. Så med tiden kommer jeg vel også til at kunne trække vejret normalt igen uden at skulle være lidt ked af det hele tiden.
Kan godt forstå at du synes det er hårdt, for det er det ! Gid min ex bare følte lidt af hvad du gør, men det gør hun ikke. Hun er og har været så ond med mig. Så nu flytter jeg til århus og starter på en frisk med hele livet. :-) glæder mig rigtig meget.
Hvad med dig❓Hvad har du gjort/gør du for at komme videre ?
tilføjet af

Hej Nick22...

Du lyder som en ganske udemærket fyr, må jeg sige. :-) Har læst stort set alle dine indlæg (rent tilfældigt) og må indrømme, at du ramte plet!
Glad for at høre, at du er kommet et godt stykke videre, siden bruddet med din ex. Kender det alt for godt selv. Kæresten har lige meddelt, at han gerne ville videre... :-(
Har du lejet dit hus ud, eller hvad har du gjort, siden du står og skal flytte til Århus?
"K"
tilføjet af

hej ""K""

Tak for de søde ord :-)
Det er jeg ked af at høre med din kæreste. Det gør så pokkers ondt. Hvis du har brug for at snakke om det så må du meget gerne skrive til mig. Også hvis bare du har lyst til at sludre lidt. Det er jo så hyggeligt! :-)
Jeg har sat huset til salg, så jeg bliver nødt til at vente til det bliver solgt. Men det er et rigtig fint hus så jeg tror det bliver solgt hurtigt. Det blev det i hvert fald da jeg købte det. Men når det er solgt så smutter jeg fra det hele! Glæder mig rigtig meget til det! Hvis ikke det bliver solgt ret hurtigt lejer jeg det ud. Bare jeg kommer afsted!
tilføjet af

Hvorfra?

Hey igen Nicko ;-)
Hmm...-synes jeg har set dig før, men det passer nok ikke!? Hvor er du fra? Omkring Århus? Hmm...
Skal nok krydse fingre for dig mht. hussalget...
KnuZer "K"
tilføjet af

måske :-)

Det kan da godt være at vi har. Har lige sat et nyt billede ind af mig. Så kan du se hvem jeg er. Jeg bor godt nok i thisted nu men er ofte i byen i århus. Kan være det er der du har mødt/set mig?
Nu er jeg blevet helt nysgerrig :-)
tilføjet af

Hmm...

Det passer nok ikke så. Kommer fra Skive. Går du i byen dér?? :o)
For jeg befinder mig ikke liiige i Århus....-aldrig faktisk...
"K"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.