34tilføjet af

hvorfor siger hun sådan?

Min kæreste gennem 4 år har sagt at hun føler sig tom sammen med mig. At hun ikke føler at jeg hverken værdsætter hende eller anerkender hende.
Hun har sagt at jeg ikke giver hende den respons som hun har brug for og at hun ikke føler at jeg snakker med hende men til hende. Hun siger at det er mig der har et problem fordi jeg ikke er god til at kommunikere hvad jeg har brug for eller hvad jeg vil.
Hun er tit i dårligt humør og det er åbenbart altid mig der er skyld i det.
Jeg ved ikke hvordan jeg skal forholde mig til det hun siger, men jeg synes jo at hun er en dejlig kæreste og at hun skal være min resten af livet.
Hvorfor siger hun sådan?
tilføjet af

Ked af at sige det

Men måske er det ved at være slut..?
Måske er det hendes måde at begynde at fjerne sig fra dig.
Spørg hende om hun stadig elsker dig - hvis hun gør, så kan i måske få lidt professionel hjælp til at komme videre.
tilføjet af

svar

Jeg har ikke spurgt hende om hun elsker mig for hun har selv sagt at hun har svært ved det når hun har det sådan sammen med mig.
Hun har også sagt at hun vil flytte men hun har ikke gjort det endnu.
Jeg vil ikke have hun flytter men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
tilføjet af

Forholdet er slut.

Hun vil ud af forholdet,det er meget tydeligt.
Du burde fatte at det er slut.Lad hende rejse,hold ikke på hende.Hun vil videre i sit liv,det samme skal du.
tilføjet af

hun skal blive

Jamen jeg vil ikke ha det, hun skal blive ved mig.Jeg elsker hende jo og det er hende jeg vil være sammen med.
tilføjet af

Kæmp for hende!!!

Kæmp. Bare kæmp. Alt hvad du kan.
Det er det hun fortæller dig, hun råber det næsten til dig. Hun siger hun vil flytte, men hun har ikke gjort det endnu, dvs. så har hun givet dig en chance til.
Jeg var selv sådan over for min kæreste for nogle år siden. Stille og roligt stoppede vi med at snakke med hinanden men kun til hinanden. Og til sidst var afstanden så stor at jeg blev irriteret lige så snart jeg hørte at han kom hjem fra arbejde. Det endte med at jeg kom tættere og tættere på en anden person, men til sidst brød jeg sammen og fortalte min kæreste at nu skulle han tage sig sammen med dit og dat. Vi er stadig sammen og har 3 børn nu og er stadig vildt lykkelige.
Snak med hende og ikke til hende. Brug tid på hende og kun hende, hvis telefonen ringer så lad den ringe, hvis hun synes det er vigtig at den skal svares så lad hende gøre det. Du skal vise hende at du virkelig gerne vil snakke med hende. Vis hende at du er der for hende og hos hende.
Spørg hvad hun gerne vil, om der er noget du skal gøre eller ændre. Fortæl hende at du nu har til hensigt at ændre tilstanden på jeres forhold og vis hende at du virkelig mener det. Men du skal ikke overdynge hende med blomster osv før at du er klar over at hun gerne vil blive hos dig, for gør du det, så kan det virke modsat.
Et forhold er aldrig dødt for begge parter er enige deri!
Håber det lykkedes for dig.
Knus :-)
tilføjet af

anonym

Du bliver nødt til at erkende, at hun vil noget andet nu. Man kan elske et menneske, men man kan ikke tvinge et menneske til at elske tilbage. Man kan kun håbe. Tror mig, jeg har prøvet det. Det er hårdt, men livet går videre.
Hvis du gerne vil fortsætte forholdet, så lad hende flytte. Måske får I et bedre forhold til hinanden, hvis I bor hver for sig. Måske kan det betyde, at jeres forhold kan starte på en frisk senere.... hvem ved. Men du bliver altså nødt til at give slip, for jer begges skyld.
tilføjet af

det er aldrig godt nok

Det er altid mig der er noget galt med, aldrig hende. Jeg går på arbejde og tjener penge, jeg laver arbejde på huset i min fritid jeg handler også ind nogen gange og alligevel er det så heller ikke godt nok.Og hvis jeg handler ind så får jeg altid at vide at det er forkert og at jeg aldrig køber noget som hun kan li og at det er fordi jeg slet ikke kender hende. Hun har sagt at jeg slet ikke har brugt tid på at kende hende at jeg ikke ved hvad hun brug for.
Ja jeg kan åbenbart aldrig gøre det godt nok.
Men hun må ikke flytte.
tilføjet af

Ja netop

Se det er jo heri at problemet ligger.
Du kan ikke gøre hende glad og tilfreds ved at arbejde og handle - det kræver omsorg.
Du skal snakke med hende, bruge tid sammen med hende. Sig til hende at hvis hun har lyst så vil du ikke arbejde på huset i dag, men bruge tid på hende. Det er ikke sikkert hun har lyst i dag, men måske først når du har sagt det 5 gange, men bare det at du spørger hende har fået hende til at tænke. Og sørg så for at I laver noget sammen som hun gerne vil, se film, spille, snakke osv.
Og køb så lidt ekstra lækkert - tænk dig rigtig godt om, hvad hun plejer at være vild med.
Hvis hun har hendes favorit hygge og dig fuldt ud - så skal hun nok blive.
Knus :-)
tilføjet af

en rettelse

Du skal ikke sige: at hvis hun har lyst så vil du ikke arbejde på huset i dag, men bruge tid på hende. Men du skal sige; at du ikke vil arbejde på huset i dag, så hvis hun har lyst kunne I jo hygge jer sammen.
Der der stor forskel på de sætninger!
Knus :-)
tilføjet af

så flyt

jamen så skal hun ud nu. For jeg vil ikke bruge mine penge eller give hende kærlighed når hun bare vil flytte.og jeg vil da ikke leve med hende og gøre alt muligt hvis hun alligevel bare flytter.
Jeg har også sagt en dag hvor hun blev gal på mig at så skulle hun bare flytte, så flyt sagde jeg.
men hun har ikke gjort det.
tilføjet af

Nej selvfølgelig ikke

Nej selvølgelig har hun ikke flyttet. Hvis un virkelig ville flytte så var hun flyttet!
Det er jo ikke det hun inderst inde vil. Hun vil ha dig, men en glad dig som hun føler at hun deler et liv med og ikke bare bor med.
Du skal arbejde for det her forhold, så bliver det så fantastisk godt. Der findes ikke et forhold der er perfekt. Alle forhold skal arbejdes med, selv når I har været sammen i 10 år
tilføjet af

af egen erfaring

har jeg selv prøvet at et forhold sluttede og vi flyttede fra hinanden. Da der så kom luft i mellem os begyndte vi stille og roligt at se lidt mere til hinanden. Det skete over et halvt års tid. I dag, 2 år efter, er vi stadig sammen men vi bor ikke sammen og det går faktisk rigtig godt nu.
Men du skal give slip nu...mens tid er
tilføjet af

man kan også

løbe rundt og spille idiot i rigtig lang tid. Jeg kender det fra mig selv og fra flere veninder. Vi kan blive så onde. Vi er aldrig tilfredse, skælder ud osv. Rigtigt ubehagelige. Indtil vi tager os sammen og drager videre. Ikke specielt sympatisk, tværtimod. Men sådan kan vi være. Vi mangler ikke at fyren sidder med bedende blikke og hele tiden vil snakke. Vi gider ikke snakke. Vi mangler en fyr, der træder i karakter og sider; "så hold dog kæft eller smut. Jeg vil også være her". Mange kvinder har det desværre sådan, at fyre, der bare forsøger at please dem, gider de ikke i længden. Beklager kan det er den baske sandhed !
tilføjet af

Måske

Ja for nogle er det sådan.
Andre vil gerne ha ømhed og omsorg.
For mig lyder det som om det er det hun vil ha.
Men det kan vi jo selvfølgelig ikke vide...
tilføjet af

Ny teori:

Jeg får lyst til at lufte en anden teori, nemlig at din kæreste siger så godt som hun kan, hvad det er hun savner.
Du skriver faktisk selv at hun siger at du ikke er god til at kommunikere hvad du har brug for eller hvad du vil.
Prøv et øjeblik at overveje, om hun kunne have ret. Jeg tror at hun savner modspil. Jeg tror at det er på høje tid at du træder i karakter.
F.eks. hvis du køber ind er det jo helt urimeligt, at hun brokker sig fordi du ikke kan gætte hvad hun gerne vil have.
Jeg vil foreslå at du næste gang når du vil købe ind siger til hende at du gerne vil købe ind, men at du ikke gider høre på alt det brok over det som du har købt. Hvis hun vil have noget bestemt, så må hun skrive en seddel, så du ikke er i tvivl.
Jeg har lidt svært ved at forstå at du synes hun er en dejlig kæreste og at hun skal blive ved med at være din resten af livet. Hvis hun brokker sig og er sur det meste af tiden, så kan hun da ikke være så dejlig som hun engang var... hvordan går det for øvrigt med sexlivet?
Jeg havde engang en kæreste som "gik i ét med tapetet", og jo mere tjenstvillig han blev, jo skrækkeligere blev jeg. Det foregik jo på det ubevidste plan, men hold da op, hvor kunne jeg ikke li' mig selv, men samtidigt blev jeg ved.
Til sidst blev jeg så ulidelig at han eksploderede og skældte mig ud. Det hjalp. Så kunne jeg mærke hvad han ville og ikke ville.
Så mit råd til dig er klart og tydeligt at give udtryk for hvad du kan li' og ikke li'. Så altså ikke noget med at sige at hun skal blive boende, men fortæl hende hvad du kan li' ved at hun er der.
Venlig hilsen P&C
tilføjet af

hun er dejlig

jamen hun er dejlig, hun har gjort meget for mig, men jeg bliver også gal når hun afviser mig eller når hun altid skal have det sidste ord fordi hun så er den klogeste.
Hun er klog men jeg kan ikke rigtig forstå det hun siger, hun siger altid en helt masse på en gang og hun bare ved alt om hvordan alting er. hun kan feks sige at jeg gør hende bange når jeg bliver gal og også hvorfor. og hun har sagt at hun ikke kan forstå hvordan man kan sige at man elsker een når man et øjeblik efter kan kigge ondt på hende og vise at man er gal på hende. så siger hun bare, er det sådan man behandler den man elsker?
men hvorfor kan hun ikke bare høre at jeg siger hun er dejlig og at hun bare skal være ved mig det kan jeg ikke forstå.
tilføjet af

Umiddelbart

har jeg lidt svært ved at se at hun er god til kommunikation (men nu kender jeg også kun historien fra dig)
Jeg har også lidt svært ved at se hendes charme tror du ikke bare det er tygheden du vil ?
Jeg syntes helt klart du skal give hende en opsang når du så rent faktisk gør noget det kan meget vel være at hun behandler dig dårligt fordi hun ved hvor meget du holder af hende❓altså som andre skriver her så skal realtionen mellem partnere (mennesker) være ligeværdig. Måske er det en god idé at hun flytter og så kan I se det lidt an (I behøver jo ikke gøre det forbi selvom du skriver at du ikke vil noget med hende hvis hun flytter)
Det kræver arbejde det der
tilføjet af

At elske og at være vred...

Selvfølgelig kan man elske en og være glad for vedkommende, og så blive edderspændt på vedkommende lige efter. Det hedder at være i kontakt med sine følelser. Jeg synes hun manipulerer lidt med dig.
Jeg synes også det lyder som om du har brug for lidt støtte til at få udtrykt dine følelser og støtte til at holde fast i at de er gode nok.
Har du overvejet at I kunne gå i parterapi? Der ville du kunne få noget støtte til at holde fast i at du gerne må have det som du har det.
Venlig hilsen P&C
tilføjet af

Forstår ikke...

Jeg forstår ikke, hvad det er DU ikke forstår!?
Din kærste har meldt klokkeklart ud, hvad det hun helt præcist gerne vil have fra DIG!
Du skriver, du gerne vil have hun er din for evigt, men samtidig tolker jeg det også som om, du tager hende for givet og netop IKKE giver hende komplimenter osv. Alt det hun netop har efterlyst hos/fra dig!
Det er afsindig vigtigt, at man i et forhold kan finde ud af, at sætte ord på sin kærlighed, taknemlighed og omsorg for den man elsker.
Et parforhold kræver faktisk utrolig meget arb., og det er desværre også det manglende arb. - oftes fra begge parters side af - som mange gange ødelægger et forhold!
Så du må mande dig op og fortælle hende, hvor meget hun betyder for dig, hvor meget du værdsætter hende og hvad det er DU gerne vil og hvilke drømme DU har for jeres fælles fremtid - gør du ikke det, er jeg bange for, at hun pakker kufferten og damper af!
Held og lykke...
tilføjet af

Mænd er fra mars og kvinder fra venus

Efter jeg har læst den bog og nogle af Carl Mar's bøger er det her det tema de begge tager op. Kvinder vil gerne snakke med deres mænd og jo mere de presser deres mænd til at gøre det, jo mere klapper manden i. Prøv at læs nogle af bøgerne, jeg blev ihvertfald meget mere opmærksom på hvornår jeg begynder at presse for meget.
Vi er forskelligt tænkende og jeg er god for at være blevet opmærksom på det.
Men held og lykke og jeg håber at i finder ud af det sammen.
tilføjet af

Mænd vil gerne

give deres kvinder store ting, men kvinderne vil helst har de små nære ting/oplevelser.
Jeg har desværre oplevet at de fleste forhold jeg kender til der er stoppet eller er ved at stoppe, er det de samme ting der bliver sagt. Enten vil manden til "snakke" med én, eller også presser damen for meget.
tilføjet af

Det ikke slut

Hun siger jo bare hun vil have noget mere fra dig🙂Så fat mod.. Sæt dig ned og tal med hende.. Sig til hende du gerne vil have hun skal blive lykkelig, og du gerne vil forstå hende bedre.. Det virker som om du skal give noget mere af dig selv... Så nu må du arbejde for det.. hvis hun siger at hun ikke føler du anerkender hende, så må du jo skære det ud i pap, hun kan jo ikke gætte sig til dine tanker.. Gør nogle ting for hende..Men husk at være dig selv.
tilføjet af

et tip, når du vælger navn:

http://debat.sol.dk/servlets/search?start=0&advanced=1&all_words=&some_words=&exclude_words=&conference=&poster=moralens+vogter&sort=date&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=1&sm=1&sy=2006&ed=2&em=10&ey=2006&hpp=25

pas på du ikke kommer til at stå til regnskab for det her :-)
god debat
tilføjet af

Hun skal forgudes

Du skriver at det du gør for hende er:
"Jeg går på arbejde"
"tjener penge"
"arbejde på huset"
"handler også ind nogen gange"
Jeg er ked af at sige det, men det er ikke det der viser at du elsker og forguder hende.
Måske du er den aktive type der ikke snakker så meget. Men måske du kan vise hende din hengivenhed ved andre handlinger fx:
Har du for nyelig:
Taget hende med til en koncert med hendes ynglings orkester
Gået i biografen og set en film hun kan li
Set hende dybt og længe i øjnene og sagt "hvor er dine øjne smukke" (du skal mene det,)
Købt en massageolie og givet hende en blid og grundig massage over hele kroppen (der skal være varmt i rummet, levende lys og dæmpet musik)
Serveret morgenmad på sengen i weekenden.
Gået en tur i skoven.

Men du kommer ikke uden om kommunikationen
Du skriver at hun bruger alt for mange ord når hun vil fortælle hvad hun vil have af dig... det må være meget frustrende for dig, og gør dig måske lidt gal i hovedet... og så ryger den gode stemning hurtigt.
Noget I måske kan gøre er at holde et "parlivs møde" en lørdag aften. Bed hende på forhånd om at lave en dagsorden med de 3 vigtigste konkrete emner hun har brug for at I snakker om. Start mødet med noget lækkert mad (hvis du ikke er god til at lave mad, så bestil noget udefra).
Sig til hende at du har svært ved at følge med når hun bruger mange ord. Du må ikke bebrejde hende det. Hvis et emne bliver for stort og hun kører for meget rundt, så ha papir og blyant klar, og skriv nogle underpunkter ned som I bliver enige om at tage et af gangen. Ikke for at genere hende, men for at være sikker på at I forstår hinanden.
tilføjet af

ganske morsomt

er hvad det her er ;)
tilføjet af

slap lidt af

det er muligt at kvinder vil elske alt det du skriver ... men det er sku noget blødt syntes jeg.
Manden skal da ikke gøre alle de ting hvis ikke det er sådan han er
vi er forskellige og mange af de ting du skriver gad jeg sku ikke gøre overfor min kæreste det er sku lidt glamour agtigt
tilføjet af

Gør det der passer til dig

Jeg kom blot med nogle eksempler... som ikke skal fyres af på en uge. Det vigtigste er at finde ind til noget hun kan li' og du ka' stå inde for.
Et eksempel kan også være at du gejler hende (og dig selv) godt op, og råelsker ind over køkkenbordet... eller hvor I nu lige måtte opholde Jer.
Hvad gør du selv når du vil forkæle, eller give din kæreste ekstra opmærksomhed?
tilføjet af

Fordi nogen tror, at det er trendy

at sige sådan.
tilføjet af

Din kæreste

har brug for, at du bliver bedre til at vise hende, hvad du føler for hende. Bekræft hende!
Og den med, at du snakker til hende i stedet for med hende: Sæt dig mere ind i HENDES snak og gør den interessant. De fleste kvinder er gode til at gøre det med deres kæreste, fordi de finder det naturligt, at man skal prøve på at interessere sig for kærestens snak. Når mænd så ikke giver igen, føler kvinder sig ikke værdsatte for deres personlighed. Desuden spørger kvinder ofte mere manden om, hvad han synes, end omvendt, og det er ikke, fordi kvinden vil have, at manden skal bestemme mere end hende, eller fordi hun er mere uvidende, men derimod fordi hun gerne vil beslutte noget SAMMEN med ham. Nogle mænd opfatter det, som om, at de skal tage styringen og begynder så at tale til kvinden om, hvordan tingene skal foregå, i stedet for SAMMEN med hende.
Du er nødt til at gøre noget ved det. Lav noget sjovt sammen. Spørg ind til det, hun foretager sig. Få hende evt. til at forklare noget for dig, som hun har forstand på osv. Bare fordi kvinder generelt lytter mere, betyder ikke, at det, du siger, har større betydning for hende, end det, hun siger, har for dig. Hun giver dig bare plads til at udfolde dig, og hun GØR det interessant for sig selv. Sig "ja" til HENDES idéer engang imellem osv.
Jeg tror ikke ud fra det, du fortæller, at hun vil ud af forholdet, men hun har prøvet på at fortælle dig, at du må oppe dig lidt. ;-) Ikke ved at overdynge hende med gaver, men ved at vise hende respekt og give hende mentalt opmærksomhed.
tilføjet af

OOOOOOOG:

Måske skulle du bare kommunikere mere med hende...Jeg ved det ikk. Men det var da det, hun bad dig om, ikke?
tilføjet af

Jo mere

MÆND snakker til kvinder, jo mere klapper DE i. Har også oplevet det.......
tilføjet af

har det

lige sådan med min fyr nogle gange.
føler ikke han lytter til mig...
han lover ting men holder dem ikke, som feks. lige at kigge på hvorfor min puter hele tiden går ned (han arbejder med dem) osv. småting som for ham tar 5 min.
og jeg kan fortælle alt om hvad der er sket om dagen, og 5 min efter viser det sig at han ikke har lyttet.
og skal vi have en aften sammen, kan han finde på at køre ud og få en øl hvor jeg så sidder bundet hjemme pga.den lille sover...
osv. er et spørgs mål om at snakke sammen
og lytte til hinanden.
tilføjet af

der er noget om snakken

du har så ganske ret, vi kvinder som begynder at brokke os uden grund, har oftest behov for at blive "skuret" mod hårene og ikke føjet i enhver henseende..
giv hende lidt modstand.
Og den med at stoppe arbejdet i huset,, Spørg ikke, sig ntet, bare overrask hende virker det ikke, så må hun smutte...
tilføjet af

dont worry

det er sikkert ingen ting, min kæreste og jeg har også været sammen i flere år nu og de der udbrud for jeg da også på ham, jeg føler mig da altid tom inden i, sjovt nok altid op til min mens...
men måske du skulle kigge dybere ind i hende. vi piger vil gerne blive bekræftet på andre måder end bare at få at vide at man er smuk og dejlig. prøv at tage opvasken uden hun skal be dig om at gøre det, eller evt at vaske tøj. Jeg ved godt at det lyder ret fesen men trust me det virker. At du gøre ting uden hun skal be dig om at gøre det.
Jeg ville da ønske at min kæreste han fattede at det eneste jeg ønsker er, at han bruger de øjne han har i hovedet og hjælper lidt til! uden jeg hele tiden skal sige det, og når jeg bliver irriteret og sur siger han bare: "du kunne da bare have sagt det" =/
hvis min kæreste tog opvaskebørsten frem noget oftere ville jeg også have mere lyst til sex.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.