8tilføjet af

Hvorfor ser jeg negativt på alt?

Hej jeg er en 18 årig pige
Jeg tror jeg har et problem. Jeg ser negativt på alt. Ved ikke hvordan jeg kan se lidt mere positivt på tingene, det som om jeg ønsker at finde de dårlige ting frem. Har det virkelig ikke godt med det, for det gør også at jeg kommer til at tænke for meget over det, og disse tanker fører bare til, at jeg lukker mig inde i mig selv.
Min hverdag er blevet meget trist og grå her på det sidste. Hvordan får jeg vendt disse tanker om? Min rådgiver føler jeg ikke er til så meget hjælp lige nu. Så hvordan kan jeg selv løse mine problemer? Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig lidt på vej.............
tilføjet af

Hej med dig

Hej med dig...
Tror mange unge har det problem, alt går en på og der skal ikke meget til før man flipper ud eller bliver enormt ked af det. Så du er ikke alene!
Men jeg tror jeg ville gøre det at mærke rigtig godt efter hvad det er der gør mig vred eller ked af det... og så prøve at se på hvad jeg kan lave om på for at kunne smile af det, og komme videre...
Jeg kan ikke lade være med at tænke på om der er sket noget i dit liv, en ændring så som et et forhold der ikke holdte eller et svigt fra en du holdt af...? dette kan også påvirke dig meget mere end du tror..
knus og kram fra kiki
tilføjet af

hej

det er svært at bedømme for mig hvorfor du ser negativ på alt, men jeg kan fortælle dig en ting og det er at vi lever det her liv kun en gang det er netop derfor vigtigt at vi prøver at nyde hver eneste sekund vi lever for hverken du eller jeg ved om vi i den næste øjeblik vil stadig være i leve. jeg synes det er enorm vigtigt at du har nogen venner som kan støtte dig, i det mindste en ven som du kan fortælle alt til. det er vigtigt at vi mennesker får ubetinget kærlighed fra mindste en person. skriv igen hvis der er noget. held og lykke søde
tilføjet af

Manglende selvværd

Det er svært at sige, hvorfor du fokuserer på de negative sider af dit liv. Jeg har selv kæmpet med dette så længe, jeg kan huske, og det er altså et meget destruktivt mønster. Til sidst blev jeg opmærksom på, at jeg simpelt hen havde dårligt selvværd, fordi alt hvad jeg gjorde, sagde og var aldrig var godt nok i mine egne øjne. Derfor har jeg haft glæde af en bog, der hedder "At overvinde lavt selvværd" (jeg kan ikke lige huske forfatterens navn) Den handler om at ændre sine tankemønstre, så man bliver bedre til at fokusere på det positive, og den bygger på kognitiv adfærdsterapi. Der er en masse øvelser, og det tager lang tid at komme igennem hele bogen, men det er det værd. Jeg har i hvert fald selv fået det bedre bagefter, så måske var det noget for dig også.... Held og lykke.
tilføjet af

Hej Putte

Det problem kender jeg godt. Jeg er en 18 dreng som med sikkerhed kan fortælle dig at jeg har været udsat for det samme, og det der var være.. Din karrismatiske væremåde kan let have noget med årstiden at gøre.. Har du haft lignende problmer før? Jeg vil jeg andbefale at du snakker med nogle om det.. En pige som dig har sikkert, en dejlig familie, venner og/eller kæreste.
Lige en ting til smukke!!
IF YOU THINK YOU HAVE IT, YOU DONT.
IF YOU THINK YOU GET IT, YOU WONT.
Knus til dig..
Ps. Hvis du er interreseret i at snakke om det til anonyme kontakter, kan du bare lægge et nyt indlæg så gir jeg dig gerne min email..
tilføjet af

Samme måde

Jeg har det på samme måde som dig, alle siger jeg er negativ og sur. Jeg bliver let træt af folk og sure på dem, fordi de måske ikke lige synger efter min pibe, men det er en del af min depression :(
tilføjet af

Livet er hvad DU gøre det til !!!

Jeg har selv haft det sådan, at jeg kunne ikke se positive på noget som helst. Så begyndt jeg at tænke på min søster som har Schlerose og min Far som har cancer, Jeg er helt rask!Jeg fik helt dårlig samvittighed fordi selv om min far og min søster er syge tænker de stedivæk positive og tage være dag som en gave. I stedenfor at tænk over hvad du ikke har og hvor trist livet er... tænk på hvad du HAR og hvad du kan gøre for andre. Du vil få det meget bedre med digselv.
tilføjet af

Hjælpen er lige rundt om hjørnet!

Hejsa!
Jeg kender godt den følelse du beskriver... Og jeg ved også godt hvad der sker hvis du ikke snakker med nogen om det... Jeg havde heler ikke nogen jeg kunne snakke med om det... og det var hårdt og har kostet mange tårer... Men det jeg ville sige er at hvis du har brug for at sankke så skriv til min mail: jonna21@sol.dk Qnuzzer en der sender dig en tanke!!
tilføjet af

Kender det godt

Hejsa Bare mig.
Du er ikke den enste der har det på den måde.
Jeg er en 20 pige som selv har det på den måde men det der hjælper mig er min kæreste, men når tingene er rigtige slemme mener jeg at det var beder hvis jeg bare var alene. Mit råd til dig er at finde en der ser lidt lyser på tingene og snakke meget med den person for lige pludsligt så begynder du selv at være posetiv.
Det kan godt værer at det tager tid men det hjælper.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.