13tilføjet af

hvorfor er jeg kun 13

hej alle jeg er træt af min alder er meget moden og udviklet, og vil gerne have en sød fyr på en 18-2o år. Men mine forældre vil ikke have det hvad skal jeg gøre?
tilføjet af

Hejsa søde.....

Ved du hvad du skal?? Du skal da bare lytte efter hvad dine forældre siger. Det kan da godt være, at du føler dig meget ældre, er mere udviklet rent fysisk en normalt for en 13 årig, men det er nu en gang dine forældre der beslutter på dine vegne nogle år endnu. Tag nu og nyd din barndom; du kan tidsnok blive voksen.
Og omkring dine ønsker om en sød fyr på op til 20 år.... Glem det det.
Affind dig med det som du er, nemlig et barn.
Hvis du derimod er en eller anden slibrig fyr der tror at du kan lokke lidt lir ud af denne her tilsyneladen kontaktannonce, suk, for så lykkedes det i hvertfald ikke med mig.
God jul.
tilføjet af

strafbart!

Det er desuden strafbart for en fyr på 18-20 år at være sammen med dig - også selvom I begge måtte synes det er en fed idé. Sorry! - du må hellere vente som det bliver foreslået!
tilføjet af

Kender det ...

Hej, jeg har selv været i samme situation ... Da jeg var 13 år faldt jeg også for de fyre der var en del ældre end mig ... 18-21 år eller deromkring. Jeg er i dag i starten af tyverne, og når jeg kigger mig omkring og ser efter fyre "med potentiale" -er de som regel omkring de 30 ...
Jeg synes det er for meget at en pige på 13 år har en kæreste på 20, for selvom du er moden af din alder, så er der stadig rigtig mange ting som han har oplevet som du ikke har ...
Når du bliver ældre betyder alderen intet, men jeg tror du må væbne dig med tålmodighed...
Bedste hilsner
tilføjet af

Nej det er ej

Det er ikke strafbart for en på 20 at gå i seng med en på 13 hvis personen på 13 af egen fri vilje går i seng med personen på 20. dog kan det gi problemer for den 20 årige fordi hvis personen på 13 lige pludeselig siger at han/hun ikke ville i seng med personen på 20 vil den 13 årige få ret og den 20 årige blive straffet. så du er ikke i et problem med hensyn til loven
go jul
tilføjet af

Du trænger vist

til en alvorlig lektie i retsplejeloven,det er ULOVLIGT,en gang for alle,vågn dog op mand.
Amor.
tilføjet af

jo det er!

Hvis en person over 15 har sex med en under 15, er det strafbart! Hvis de derimod begge er under 15, er det ikke strafbart!!
Tjek lige loven en gang til før du går ud og score små piger.
tilføjet af

Men..

...det er stadig ulovligt........
tilføjet af

Helt galt på den

Du er sgu da helt gal på den. Det er under alle omstændigheder forbudt, strengt forbudt.. Man kan ikke give sig selv eller andre lov til noget u lovligt.. det svarer til, at jeg sagde til sønnen: du må gerne køre over for rødt når jeg sidder ved siden af, for farmand har givet dig lov hvis policen spørger om hvorfor du gjorde det... Om i gen kammerat.....
tilføjet af

Øhhh?

Hvad er stadigt ulovligt?? Har du læst indlægget ordentligt. Det er ikke ulovligt, hvis begge personer er under 15.
tilføjet af

Altså

Det er ulovligt at have kønsligt samvær med en person under 15 OGSÅ selvom man selv under 15.
men..
Man kan ikke straffe personer under 15 efter de normale regler.
Der er forskel.
tilføjet af

Græsset er grønnere...

Jeg har også selv været i situationen. Altså ikke at jeg som 13 årig ville have en kæreste på 18-20 år, men at jeg som 15-årig havde en kæreste på 21 år! Jeg var inde i en periode hvor jeg følte mig hævet over mine jævnaldrende, og jeg var rent faktisk sammen med ham i halvandet år, og det var et godt forhold! Jeg fik meget ud af det forhold, og jeg havde ikke været så udviklet hvis jeg ikke havde været sammen med ham!
Problemet er bare det at jeg hele tiden kunne mærke at han var ældre end mig, så der var en slags ubalance-jeg gjorde nogle meget dumme ting, og det kunne godt have endt galt for mig-ting som jeg ikke havde gjort hvis jeg havde opført mig som en på min egen alder og nydt det! Jeg føler mig i dag som 18-årig(hvilket er ingen alder)udbrændt, har været sammen med et hav af fyre, men det ender altid galt! Jeg er en del mere udviklet end mange af mine veninder når det gælder fyre, men det er bare ikke så fedt som man tror det er når man er ung og på din alder! Tro mig, jeg fortryder intet, men jeg ville ikke anbefale nogen at finde sig en kæreste der er så meget ældre end én selv! Du er så ekstremt ung-tro mig, det er der ikke noget galt med, og du vil senere i dit liv have masser af tid til det med fyre! Nyd at blive ældre som en normal teenager!
tilføjet af

hejza...

det kan godt være at du er meget moden af din alder og alt det der.. men lige frem at være sammen med en fyr på 18-20 år det er nok lige i overkanten..
jeg kan sagtens forstå dine forældre. prøv at være i dine forældres sted, så vil du nok forstå dem..
vær sammen med en fyr på 15, der er mange fyre på 15 der er modne af deres alder, du skal nok bare lige finde ham først..
tilføjet af

nej det er ej...

det er ikke ulovligt at en 13 årig pige er sammen med en fyr på 20år. MEDMINDRE den 13årige pige ikke vil, men han tvinger hende til det, så kan vi snakke om at det er ulovligt...
så længe begge partner er enige om det er det ikke ulovligt..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.