5tilføjet af

hvorfor er ingen danske piger gift med prinsene

Hej det kunne måske undre nogen at konge familien kun gifter sig med folk fra andre lande, det gjorde magrethe med henrik, de to prinse med to piger fra andre lande. hvorfor har de to prinse ikke en ordenlig dansk pige, der er vist nok af sild i havet!!!!!!
tilføjet af

Hmm

Vi er åbentbart ikke "fine" nok..
tilføjet af

Der har aldrig været OL i Danmark

og det er åbenbart stedet.
tilføjet af

FORDI

Kongehuset er intet andet end prostituerede reklamesøjler.
Meningen med kongehuset, og grunden til at de får deres apanager er, at Kongehuset skal skabe opmærksomhed om Danmark ude i den store verden. Og det er jo ligesom begrænset hvor meget opmærksomhed de skaber, hvis de kun gifter sig med danskere.
Danmark er jo generelt et lille land ingen ligger mærke til. Det er sgu ikke tilfældigt at de to nuværende prinsesser er fundet noget nær det fjerneste fra Danmark (Asien og Australien). Det er reklamemæssigt strategisk valgt ud fra en kynisk og skjult økonomisk dagsorden.
Stor var skuffelsen da også for danskerne, da australierne IKKE valfartede til Danmark for at overvære Marys bryllup. Det var jo meningen at Australien virkelig skulle til at få øjnene op for det lille fremmedfjendske land mod nord, og begynde at spytte milliarder via investeringer i Danmark.
At Margrethe i sin tid fandt sig en Franskmand (Prins Henrik), var jo fordi at det var det der på det tidspunkt var mest belejligt for Danmark. Frankrig har jo altid været en stormagt i Europa, og at Margrethe prostituerede sig til Prins Henrik, var med til at skabe et venskabeligt forhold mellem Danmark og Frankrig. Og et godt forhold til et militært stærkt land som Frankrig var jo nødvendigt for lille Danmark hvis fx tyskerne skulle finde på at invadere Dybbøl igen.
tilføjet af

Gæt selv svaret :-)

Frede har da testet bestanden grundigt, ikke ?
Jogge har bare "lånt" sin del til det, der på godt nydansk hedder one-night-stands.
Så jeg tror, deres erfaringsgrundlag har været i orden :-)
tilføjet af

ik godt......?

Dansk pige ikke særlig godt til sex...
- - --------------------------- at være rigtig mor
dykke sex med mange
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.