5tilføjet af

Hvordan ved man, at en pige er vild med en?

Hvordan ved man, at en pige er vild med en?
tilføjet af

Sådan...

Sådan kan du ikke bare spørge. Der skal mere info.. Der kan være mange signaler...?
tilføjet af

Ja hvis du

....ikke ligefrem er blind, så kan du se det klart og tydeligt på
kropssproget. Hun prøver på at komme i kontakt med dig
og søger dit nærvær så tit som muligt.
Du kan sandsynligvis også se det på den måde hun kikker
på dig med hundevalpsøjne. Med andre ord, du er ikke i
tvivl når en pige er vild med dig!! 80)
tilføjet af

ikke korrekt

gu kan du ej være sikke på at en pige er vild med dig bare ved at kigge på hendes kropssprog, der er kun en metode til at vide sig sikker ..... spørg hende!!!!
tilføjet af

Flirter

Rolig nu. Men jeg giver dig ret. Ved ikke hvor gammel du er, men mange piger og fyre flirter en del med deres kropssprog og mimik. Man kan ikke altid tage det for gode varer. Du behøver ikke spørge hende direkte. Men antyd det, eller led hende derhen ad. Hvis det da er en du snakker med, for dine oplysninger er meget sparsomme.
tilføjet af

Vild med en fyr...

Hej
Jeg er en pige, som er vild med en fyr. Jeg kan ikke svare på, hvordan man kan se det generelt, men kun hvordan det er for mig. Jeg regner med du selv er vild med pigen og har prøvet at opfange de ofte omtalte signaler. Det skal lige nævnes her, at jeg endnu ikke har scoret ham, jeg er vild med.
Når han er i nærheden af mig (eksempelvis til samme arrangement) prøver jeg altid at stille mig tæt ved ham og lapper alle informationer om ham og hans liv i mig. Jeg snakker med ham og prøver at lære de mennekser han snakker med at kende, for der igennem at lære ham endnu bedre at kende. Smiler til ham, prøver at overtale ham til at blive i nærheden af ham. Hvis du endnu ikke kender pigen så godt, så snak med hende. Spørg til hendes liv, interesser, find ligheder (og forskelle)...
Kan du nu hjælpe mig lidt?: Gør du/I fyre det samme? Ville det være i orden, hvis en af dine veninder sagde, at hun var vild med dig, og havde været det i meget lang tid; eller ville du foretrække at hun bare snakkede/flirtede/lagde an på dig? Hvordan kan du/I lide det foregår?
Håber vi får hjulpet hinanden ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.