7tilføjet af

Hvordan skal det forsvares?

tilføjet af

Selvforsvar,

andet er der vel ikke at sige til det, ud over at angreb som regel er det bedste forsvar.
tilføjet af

De er lige gode om det

Børnene er fra barnsben opdraget med at de her er de onde. Så de reagere selvf på det.
Og han har så følt sig truet og kørt fra dem. Selv om de er børn. Så kan de godt skade eller slå ihjel.
Deres forældre er i en ulykkelig situation som børnene er født ind i og vokser op med.
Det er her svært at sige hvem der er den onde.
Børnene vokser i hvertflad ikke fra det had, der i første omgang fik dem til at smide med sten, mod en som de har lært er fjenden.
tilføjet af

Altså

- hvis situationen var, som teksten beskriver, så ville jeg kunne forstå hans reaktion, men billederne passer jo ikke sammen med det sagte....
tilføjet af

liberalisme

og kolonialisme . . er det børnene eller bilisten du vil forsvare❓
er det retssamfundet eller kolonialismen du vil forsvare❓
er det frihed eller slaveri du vil forsvare ?
tilføjet af

republikanisme konservatisme

SATIRE de rige og stærke kan ustraffet køre undertryktes børn ned
men de undertryktes børn kan ikke ustraffet forsvare sig

SATIRE eller de rettroende kan køre hedningebørn ned
hedninge kan ikke køre rettroendes børn ned
BEHOV peace & peace
STØTANKE der er fremtidsvisioner man helst er foruden , men man kan jo have misforstået situationen der
AGENTORD /STIKORD arbejdets kvaltet, stærke kofangere og produktsikkerhed er nogle af nøgleordene
holocoust sker ikke igen for jøderne ! men hvad med jer andre❓der er sket meget siden nazismens fald, en tid var det godt og der var vilje til humnaisme fordi man vidste hvad inhumanisme kunne medføre
med halvdelen af euborgerne og us borgerne på lave overførselsindkomster, og en mere socialt og kulturelt isoleret rig enklave, mediernes bevågenhed på sladder om de rige og berømte skrider samfundet i retning af muddergrøften; men taberne er tabere nu uden uddannelse, uden sammenhold og uden ægte polittisk demokratisk indflydelse . .
tilføjet af

måske som Mavi Marmara

det der nødhjælps skibs projekt hvor man ville sejle nødhjælp til Gaza, men så skete der en tragedie da soldaterne kom til at såre eller dræbe 10% af de ombordværende på et af skibene med nødhjælp.
Men der er jo andre nødhjælpsprojekter det er gået bedre for.
Men måske kan forholdene på Vestbredden i den demokratiske palæstinensiske stat ikke sammenlignes med forholdene i Gaza i den demokratiske palæstinensiske stat.
Men hvis palæstinensiske borgeres børn står foran de ekstremistiske bosætteres fine biler eller hvis de kaster sten på fine biler så bør der vel ændres i politivedtægterne angående kolonialisternes rettigheder. Måske skal man tage det op i det palæstinensiske parlament og måske beslutte om der i det hele taget skal være illegale bosættelser; hvis man demokratisk må det❓Eller om de kære illegale bosættere, hvis jøderne og de jødiske institutioner generelt i et vist omfang vil tillade det, skal aflægge en troskabsed til den palæstinensiske stat❓
det handler jo også om at undgå samfundsforhold som det nazistiske, og det er måske svært hvis man er stresset, har taget flere politiske fejl og mest trænger til tusindvis af fredstropper eller stærk diplomatisk opbakning til konstruktive løsninger og styrkelse af det internationale samarbejde der jo kontinuerligt foregår.
Måske skulle der bare være flere støttemuligheder til at støtte de humanistiske projekter; sikre hunde og kattemad til palæstinensiske børn ??
tilføjet af

Når de selv får kørekort og sådan en bil

Hvis de selv får kørekort og sådan en bil og der så er bosætterdrenge som kaster sten på den er problemet så anderledes end hvis hvide drenge med hvide forældre i apartheitens sydafrikanske områder havde kastet sten mod de sydafrikanske negeres og farvedes fine biler.
de køretekniske kriterier for erhvervelse af kørekort er ens i nogle retssamfund, uanset race, tro og formueforhold ! !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.