6tilføjet af

Hvordan skaffer i brænde?

Man kan selvfølgelig bare købe et tårn eller lign meeeen, en hel del får div spild-træ forskellige steder fra, fx engangspaller.
Hvor er jeres brændsel fra?
tilføjet af

Nedrivning.

Nu har jeg skiftet ud til en pilleovn, da det er meget nemmere, sviner mindre og er bedre for miljøet.
Men da jeg havde brændeovn, fandt jeg ofte annoncer bla. i den lokale avis, om noget nedrivningstræ der kunne afhentes gratis.
Det giver selvfølgelig lidt arbejde, og der skal tages højde for søm i træet.
Men det koster tilgengæld gratis. 😉
tilføjet af

køber stammer

Hej, Jeg køber en stak træstammer og får dem leveret i forhaven, så skærer jeg dem op og flækker træet, det koster omkring 300,- pr. rummeter og jegkøber imllem 20 til 30 rum meter af gangen så er der til et par år.
tilføjet af

Gider ikke paller

Paller er kun til optænding, de fylder og der er for meget arbejde ved det.
For flere år siden startede naboen og jeg med, at køre i skoven og fælde træer, op i en container og hjem og flække. I år var vi på et stort gods. Her fik vi noget meget, meget billigt træ, fordi godsejeren ville have ryddet op. Det var mest poppel og vi gav 2300 for 19 rummeter. Men så billigt har vi aldrig fået det før.
Jeg ved der er en gut heromkring, der sælger blandet løv, tørret, flækket og leveret til ca 250 pr rummeter, så skov ture gider jeg ikke igen.
tilføjet af

For små

penge kan du købe et sankekort i den nærmeste store skov (statsskov, gods el.l.), så akn de selv hente så meget træ du vil.
tilføjet af

Hvor

er det, du kan købe så fordelagtigt - du kan jo svare med dit postnummer.
På forhånd tak.
tilføjet af

Jeg bor i 8370

Det skal retfærdigvis siges, at det er noget, jeg har hørt fra en, der købte sidste år. Jeg har ikke kontaktet træsælgeren endnu, men det sker her i foråret.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.